Šta je novo?

Diablo 3

Treasure Goblins now have 50% more health and received a 25% increase in movement speed
Ha,ha a ja ga uvek ubijem u zadnjem momentu pre nego sto pobegne!Izgleda da ce trebati ili veci DPS ili movement speed!Ovi su resili da ga bas zakomplikuju!

Nego jedno pitanje za vas!

Vi samo igrate na EU serveru, ne prebacujete se na US pa da igrate tamo? Uopste koja je razlika igrati na EU ili na US serverima, sta je tamo bolje na US a sto nema na EU ili je sve isto i isto padaju itemi kao i na EU.

Pitam iz razloga jer gledam ove sto prodaju kljuc kazu da igra radi na EU serverima ali ne radi na US pa meni toliko nije ni bitno US server ako ste svi vi ovde na EU. A sada sam poslao njima pitanje da li je igra kada se ukuca taj njihov kljuc na engleskome ili ruskome? Pa ce vidimo sta ce danas u toku dana da odgovore?

The following achievements have been added:

Deeds of Valor: Die with a level 60 Hardcore character
All For Nothing: Die with a level 60 Hardcore character of each class
Born to Grind: Die with a level 60 Hardcore character fifty times

Demon Hunters can now craft and purchase arrows from the Fiendish Fletcher in town.
(Arrows are required for all ranged attacks and abilities. Arrows stack in groups of 30.)

To encourage players to appreciate the rich narrative flow of full acts during subsequent playthroughs, casting Town Portal now removes one stack of Nephalem Valor.

Following the success of averaging Magic Find in multiplayer games, players' DPS will be averaged to help facilitate a balanced group play experience.

When your follower dies, you have to resurrect them in the same manner you would resurrect fellow players. They will not automatically respawn.

Patch 1.0.4 Class Balance Changes

General

Treasure Goblins now have 50% more health and received a 25% increase in movement speed

Monks

All unique monk weapons now have a 0.1 attack speed reduction
After death, you will now spawn with 0 spirit instead of 75
The duration of Serenity has been reduced from 3 to 1.5 seconds
Fists of Thunder proc rate reduced by 25%

Witch Doctor

Summon Zombie Dogs and Gargantuan cooldowns increased from 60 to 120 seconds
Zombie Chargers mana cost increased from 140 to 200
The mana pool will now be capped at 300 max mana
Max mana item affixes have been eliminated

Demon Hunter

Smokescreen will now have a 0.2 second casting delay upon activation
Primary skills no longer generate Hatred. Hatred regeneration can now only be increased using hatred regeneration items a la Witch Doctor

Patch notes that would enrage community xD
jesu oni normalni??

a ovo za smokescreen, sta ja treba da gledam u pasulj kada ce neko da opali pa da ja pritisnem 0.2 sekund pre nego se to desi

Poslednja izmena:
Vi samo igrate na EU serveru, ne prebacujete se na US pa da igrate tamo? Uopste koja je razlika igrati na EU ili na US serverima, sta je tamo bolje na US a sto nema na EU ili je sve isto i isto padaju itemi kao i na EU.

Pitam iz razloga jer gledam ove sto prodaju kljuc kazu da igra radi na EU serverima ali ne radi na US pa meni toliko nije ni bitno US server ako ste svi vi ovde na EU. A sada sam poslao njima pitanje da li je igra kada se ukuca taj njihov kljuc na engleskome ili ruskome? Pa ce vidimo sta ce danas u toku dana da odgovore?

Razlika je u lokaciji servera tj. latency i currency koji se koristi na RMAH. Plus nikad nisam video D3 kljuceve koji su zakljucani na odredjene regione, sve koje sam do sada video su Global, kao sto je bilo i u D2. To je i ceo smisao igre.

EDIT: A patch notes je trolovanje, pomislio bi da je previse ocigledno. :)

Poslednja izmena:
i kakve crne strele?

Culi ovi iz blizarda da se puno zalis i da imas puno primedbi na igru pa ti namerno namestaju igru da ti nista ne pada od itema bar ne ono sto bi ti voleo nego su namerno ti posatvili da ti padaju neki nepotrebni krsevi od itema koji za tvoj lvl nista ne znace.

Ne mlati nego cuti i igraj. Uzivaj u dobrim predmetima sto tebi padaju.

Na emulatoru. :p

Hahahaha...so true. :D

Ili ne...

Enivej.

2qlhg0l.jpg

http://idol.sankakucomplex.com/post/index?tags=diablo_3

Poslednja izmena:
Meni neke iteme nece da postavi, izbaci ovaj error ...da li se to desava jos nekom ?

UBuRn.jpg

Kad god resetuju server kao jutros bude svega i svacega. Kod mene su nestali bidovi na moje aukcije, a kad su se zavrsile prodale su se.

ako je neko poceo hell, neka se javi veceras od 20:30 sedam pa da predjem barem act1 veceras :)

jedno pitanje za ove malo nacitanije u vezi d3
zasto ,recimo sa bow od 940dps i quiverom (nista posebana oba) imam skoro 15k dps veci nego sa dva jednorucna crosbowa od 840 dps?

jedno pitanje za ove malo nacitanije u vezi d3
zasto ,recimo sa bow od 940dps i quiverom (nista posebana oba) imam skoro 15k dps veci nego sa dva jednorucna crosbowa od 840 dps?

bow + quiver = dps od luka + bonusi oba itema

2 crossbowa = avg dps oba luka + bonusi oba itema

mozes uvek da napravis racunicu sta ti daje veci dmg

sa dual wield varijantom mozes na oba oruzja da imas crit dmg + socket gde ubacujed emerald za jos veci crit dmg, imas veci attack speed ali ti se i brze trosi hatred

sa luk + quiver varijantom svaki udarac ima veci dmg ali sporije pucas, sporije ti se trosi hatred znaci mozes vise puta da koristis skilove koji ga trose

koristan link za sve koji igraju sa dh: https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5889090097?page=1

taj quiver ti daje sigurno veci attack speed (sto rezultuje vecim dps)

ako ti treba pomoc zovi :)

Samo me dodaj ako te vec nemam. Ja sam do sada sve picio solo (malo mi edhunter pomogao sa gear-om) i islo je sve ok, malo poginem, ali sad sam digao hp na 16k pa je lakse, ali vidim da ce mi trebati vise za hell. Diabla na NM sam 1st shotovao bez da me je spustio na ispod 60% HP

Ne mlati nego cuti i igraj. Uzivaj u dobrim predmetima sto tebi padaju.

Na emulatoru. :p

Dva bambija za tebe. Ti da se ne umesas u neku temu ili izmedju postova puko bi na dupe. Znaci ako je illidan iskulirao moju *******ciju a videlo se sa kilometra da je *******cija upitanju a ti si kao drveni advokat morao svoju tastaturu da upetljas u sve to. Samo posmatram teme gde sve piskaras i to nema veze sa vezom ali bitno je da trolujes, nekada napises nesto pametno ali to je retka pojava pa cak redja od halejeve komete.

No da se vratim na temu.

Saznao sam da D3 RU key nema sanse da se prebaci na engleski tako da cu uskoro kupiti regularan kljuc. Nekada je moglo da se prebacuje sa RU na ENG ali je Blizzard reagovao i tome doskocio, postoji sansa i sada da se prebaci sa ru na eng ali potrebno je neko hakovanje fajlova u samom direktorijumu igre ali time postoji stopostotna sansa da vas banuju.

Poslednja izmena:
Samo me dodaj ako te vec nemam. Ja sam do sada sve picio solo (malo mi edhunter pomogao sa gear-om) i islo je sve ok, malo poginem, ali sad sam digao hp na 16k pa je lakse, ali vidim da ce mi trebati vise za hell. Diabla na NM sam 1st shotovao bez da me je spustio na ispod 60% HP

lakse je kad imas babysitera ( monk/barb , barb je bolji)

ako ti nesto znaci ja igram inferno sa 35k vise ne pomaze nista

Nazad
Vrh Dno