Šta je novo?

Diablo 3

nije potreban ts3 za uzivanje u diablo sa drustvom

Kako ide ovo sa Follower, da li ga vodite sa sobom, ja stigao do inferna, a sada to provalio? Cini mi se da deo njegovih stat se prenosi na glavnog heroja? Da li ima nekog uticaja na Gold Find, ako farmam golde da li da ga vodim?

ako imas prstenje i amulete sa gold find mozes staviti i na followera. ja sam stavio ring sa 15% magic find i povecao mi se na mom karakteru MF za 5%

1/4 Magic Find i Gold Find of followerove opreme se dodaje tebi, tako da isplati se ga setati solo, bez obzira sto cesto gine.

lvl 51 monk, tek krenuo hell, sa dva jednorucna oruzja od po 200 dps i ukupnim dps-om od nesto vise od 7k.
Onda slucajno iskopam ovaj svoj davno neprodati item i dmg mi skoci na preko 12k. Dobra stvar ovaj lvl requirement reduction. :D
daibo.jpg

Kako se ne isplati, moja enchantressica ima skoro 5k damage, zna da posluzi i te kako!
A MF stavim na nju samo ako se zalomi uz obavezne Vit i Int na itemima.

Inace, preleteli smo veceras u timu sa bencha Act I hell, sutra nastavak :)

Poslednja izmena:
me da se isplati nego je obavezno :)

imas i oruzja sa mf , samo nisam video follower special iteme da imaju mf

Nemaju follower special itemi MF i GF, najvise moze da se izvuce na Templaru posto postoje oruzija i shieldi sa MF i GF.

evo i loot od runa :) itemi lvl 61, 62 i 63

Prilozi

• Screenshot006.jpg
    Screenshot006.jpg
    718.7 KB · Pregleda: 129
Sta je ovo, od jutros pola ajtema ne moze da se postavi na AH, juce sam imao problem sa dva od 20, danas sa vise od pola koje pokusam da prodam?

edit: ustvari nije moguce postaviti ni jedan ajtem, lol!

Poslednja izmena:
****ni ah i blizzard. Stvarno treba da se ubiju ljudi koji su radili na ovome, konacno se slazem.
Cekam dan da bude poslednjih 30 min aukcije na 1 item da last bidujem i samo odjednom op, ah ne radi.
Vidim uninstall.....

Hahahahaha čitam na zvaničnom Blizzard forumu za MF i kako funkcioniše i naletim na ovo iz slike "immensely powerfull" hahahaha dobar vic.

Prilozi

• Lamendary.jpg
    Lamendary.jpg
    45.3 KB · Pregleda: 121
kako da rešim problem sa onim glupim kodom sa autentifikatorom ??
instalirao na mobu govance, svaki put kada hocu da se ulogujem traži mi kod, ukucam kod, ali ne prihvata kod. Od kada su to uveli nisam uspeo da se ulogujem na profil.

Runa = run na engleskom za prelaz kompletnog akta ili nekog dela a ne runa koji se koriste sa skilovima. :)

hahah koji sam n00b nisam skapirao tako jer ako bih ja pisao onda bi bilo posle run-a :) ali ok nisam ni kafu popio.. evo radi AH ne znam sta dramite :D pazario opasan ring za 200k

Poslednja izmena:
Sa tolikim dps-om, mislim da protivnici i ne znaju sta ih je snaslo. Plus smoke screen, i to je to. :)

DPS mu je toliki jer mu je aktiviran sharpshooter koji povecava crit chance na 100% za prvi shot. Nakon toga spadne na nekih 50k.

@Ilidian
Na kom si ti Lvl, Hell ili Inferno?
DObar ti je Damage, meni je 9k
Ali kako izlazis na kraj sa elitima bez Armora 4-8k? Ja imam 4k pa se namučim kada igram solo.

Izlazi na kraj tako što mu moj barb izigrava džak za primanje udaraca dok on trsi. :)

Nazad
Vrh Dno