Meni je totalna glupost sto set itemi, legendary i itemi koji su namenjeni specificnoj klasi, kao sto su xbow-ovi imaju statse koji uopste nisu potrebni DH-u, tipa strength, inteligence.... koji ce to ***** DH-u. Ili set item koji je bas namenjen za WD-a, ima tipa 200 Dex. Sto se tice dropova, onih 0.00000141% vazi samo za item kome su svi statsi izmaxani.
Trebalo bi da uvedu sutra da se na AH moze prodavati GOLD za evre. Bice zanimljivo jer se high end itemi vise nece postavljati za maximalni limit od 250e, vec ce biti po par stotina miliona golda, srazmerno odnosu evro:zlato.
Na infernu, kad zaginete, to vas odprilike kosta 1 cent. Popravka komplet pokvarene opreme je 10 centi, dakle oko 15 kinti![]()
a po sajtovima 10 miliona za 14 euraProradio gold AH... Za 5mil golda nudi mi 12.5eur, stavio sam da probam pa da vidimo.
Inace, kazu da su danas masovno banovali sve koji koriste botove pre pustanja gold AH![]()
Proradio gold AH... Za 5mil golda nudi mi 12.5eur, stavio sam da probam pa da vidimo.
Inace, kazu da su danas masovno banovali sve koji koriste botove pre pustanja gold AH![]()
Bilo bi dobro kad bi uveli i prodaju heroja. Uskoro stize i pvp. Bas se pitam kako ce resiti critical strike buildove, verovatno ce staviti neki % hendikep ili ce uvesti novi stat resilience kao u WoW.
Znaci igram nekoliko sati veceras, napucao sam opremu za mf, imam 250% sa 5 valora. I nista ne pada normalno. Dansa sam igrao celo prepodne, i nista ne pada. Samo gomila zutih. Koje ne mogu da prodam.
a sto bi resavali? bez criticala nemas dmg
crit build je trenutno najbolji ali i najskuplji ako hoces da valja ne vidim sta je u tome lose
Posle 149 sati igranja jos uvek ni jedan set item pa makar djubre kao legendary koje sam do sad dobio.
Evo prodao sam 5 mil ingame golda za 12.5eur u samoj igri. Odbili su mi 1.87 i na battle.net balance mi je leglo 10.63eur. Nije jos leglo, procesira se, ali to je to.
Pa verujem da mobovi kojima ljudi prave kritikale 200k nemaju ni 1000 amoraJeste al koja je fora da oneshotujes lika koji ima 50k helta sa critom od 200k?
u kul, ajd bas cu da probam, imam 25 miliona, znaci oko 50 evra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari