Šta je novo?

Diablo 3

posto igram Wizarda, totalno sam smetnuo sa uma da Monku i Barbu znaci stavka "life on hit".
I tako stavim neki amulet koji mi ispao sa pocetnom cenom 15000, misleci da je bezvredan. Kad ono vec presao 1,1milion, a ima jos 12 sati :)
Dobro je da nisam stavio mizeran buyout, tipa 100k

Dobra je to ogrlica, a LoH joj je blizu maksimalne vrednosti pa zato vredi dosta.
Da ima jos vitality ili life% usro bi se na koliko bi otisla.

[youtube]M8svPYxbi0o?hd=1[/youtube]

Daj brate, naleteo sam na neki elite pack onih glupih rojeva musica koje su invulnerable i nista im ne mogu. Koja vam je to fora blizardski gmazovi???

Daj brate, naleteo sam na neki elite pack onih glupih rojeva musica koje su invulnerable i nista im ne mogu. Koja vam je to fora blizardski gmazovi???

Najverovatnije si naleteo na elite pack sa besmrtnim minjonima. Moras da se koncentrises i roknes vodju packa, cim on umre mijoni nestaju/umiru.

E tog vodju nisam nigde video. Ako je bio medju njima isto je bio besmrtan. Ako nije onda ko zna gde se bio zagubio. :(

mZkyt.jpg

Pade prvi set item nakon jedno 200 sati igre na Warrior Rest farming i to od obicnog kostura... Koliko cenite?

Prilozi

• mZkyt.jpg
    mZkyt.jpg
    71.9 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena:
10 miliona

Ne znam dal vrede nesto jer nemaju primarni atribut ni za jednu klasu.
Ima ih sigurno gomila na AH pa pogledaj koliko drugi traze za slicne.

Kojih 10 miliona za ovo? Realno, nemaju niti jedan atribut koji se istice.
Vidi koliko se krecu na AH. Po meni vrede 1,5 milion.

Ima li neko problem sa logovanjem? Ukucam pass, prodje i ukucam Authenticator i izbaci error 3???

Mogu da traze koliko hoce, ali to nece da ode preko 1,5 miliona.

Prodavao sam ja neke legendary za koje cena nije bila manja od 10 miliona. Nisam mogao uopste da prodam. Cak i kad sam stavio cenu 2000 golda. Tek iz druge ture je otislo. Za te 2000.

Nece mene trgovina.

Poslednja izmena:
da li Barbovi vecinom koriste Impunity runu na War Cry ?
I da li tih bonus 50 % resistance utice na ceo party ? malo po malo nabijam resiste, trenutno su svi 950-1000, a jos treba chest armor da unapredim... mozda cu sa barbom u ekipi i tom runom moci da stojim u dimu od Ghoma :)

Poslednja izmena:
I da li tih bonus 50 % resistance utice na ceo party ? malo po malo nabijam resiste, trenutno su svi 950-1000, a jos treba chest armor da unapredim... mozda cu sa barbom u ekipi i tom runom moci da stojim u dimu od Ghoma :)

war cry za tebe i party Unleash a rallying cry to increase Armor for you and all allies within 50 yards by 20% for 60 seconds
war cry Impunity utice samo na tebe All of your resistances are increased by 50% while affected by War Cry.

btw kojim buildom igras i koji ti je DPS ?

war cry za tebe i party Unleash a rallying cry to increase Armor for you and all allies within 50 yards by 20% for 60 seconds
war cry Impunity utice samo na tebe All of your resistances are increased by 50% while affected by War Cry.

btw kojim buildom igras i koji ti je DPS ?

ma ja pikam wizarda :) imam oko 46-47k damage trenutno, mora to jos dosta da ide na gore ako mislim da farmam act 3 kao sto sad igram act 2. Ali prstenje sa attack speed + crit chance + crit dmg + int je bolesno skupo :) A moram i neko jace oruzije da kupim konacno..

Secam se da mi je jedom u party-ju barb ili monk nekom runom podigao resiste za sigurno 30% ako ne i vise, pa sam pomislio da je to Impunity.
mora da je bilo nesto drugo...

EDIT:
thx tomas, znaci ipak je impunity :)
kul bas me zanima kako ce to da izgleda kad budem u drustvu sa barbom

Poslednja izmena:
10 miliona za ovo nikada ne bih dao. Budimo realni, set itemi su sa naduvenom cenom bez opravdanog razloga. Ovo realno ne vredi više od 2M.
ja nisam video nijedan natalya set item za 2 miliona na auckiji. e sad da li se ovi skupi uopste prodaju to ne znam. kazem samo na osnovu onoga sto je na aukciji. ti stavi koliko mislis sda vredi, kontam da ce otici odmah za milion-dva.

ja nisam video nijedan natalya set item za 2 miliona na auckiji. e sad da li se ovi skupi uopste prodaju to ne znam. kazem samo na osnovu onoga sto je na aukciji. ti stavi koliko mislis sda vredi, kontam da ce otici odmah za milion-dva.

Evo 4 natalya item sam bidovao 2 po 100k i dva ispod 1 mil. Jos nekoliko sati do isteka.

Možeš ti da nabiješ resistanse i od 1200 i opet nećeš moći da stojiš u oblaku Ghoma. Znam probao sam i ne vredi. Proverena taktika za ghoma (za barba) jeste Loh + Overpowered sa Crushing Advance runom. Ja sam solo ubio Ghoma sa LoH od samo 450 i resistansima ~800. Naravno koristio sam Overpowered sa spomenutom runom. Nisam se preterano udaljavao od njega, jer onda vrlo brzo se kompletna soba napuni sa gasom i tada nema leka. Uvek sam gledao da budem na obodu gasnog oblaka ukoliko mi je Overpowered na cooldownu. Čim prođe 10 sekundi, upalim Overpowered i ulećem u oblak i tako u krug. Od ostalih skillova koristio sam neizbežni i nezamenjivi Revenge sa Provocation runom, Leap sa Iron Impact runom, War Cry + Impunity (koje takođe nikad ne menjam), WotB + Insanity.
Sad pošto vidim da ti igraš sa Wizardom mislim da ti je najbolje da igraš sa nekim i barbom i da zajedno krenete na Ghoma.

PS. Ko sa ovog foruma koristi nick Phantomir u D3? Imam te kao prijatelja a ne znam ko si? :D

Poslednja izmena:
@Stonecold:
sve je to meni jasno, kako barbovi i monkovi mnogo lakse ubijaju Ghoma :)
vec sam ga presao u drustvu, ali pokusavam sam nekako, vidim da bez 100k dps nema bas neke sanse, jer ja ne mogu da baziram taktiku na LoH

Kako to kad pise da utice samo na svoj res?

Unleash a rallying cry to increase Armor for you and all allies within 50 yards by 20% for 60 seconds. ovo je bez rune i sa runom dodaje rezistance.

meh.... dva dana mi ne radi internet.... sad pokušavam da nađem neki monk live stream da gledam kako drugi ljudi igraju, kad već ne mogu ja, ali NEMA NIŠTA. da li je moguće da niko ne streamuje? dajte neki link pls?

Nego ja vec dva tri dana lupam glau oko ovoga? Sta se desava sa mojim nalogom kada ja uzmem original i povezem se na moj nalog? Jel ovo sto sam do sada u Starter Edition izucio i postigao jel mi to sve ostaje ili sve krecem ponovo? Pitam je sa svih pet klasa poceo da igram i svi su mi tu 10-11 lvl, nije neko dostignuce ali *** ako ne moram da se mucim izpocetka sto da ne. Neke karaktere sam bas lepo opremio doduse koliko sam mogo da ih oopremim ali generalno za pocetak sam zadovoljan.

jel ovaj stream live trenutno? pošto meni neće da pusti... ako je online, onda su mi zabranili i stream de*ili...

edit: dragane, mislim da će ti to sve ostati...

Nego ja vec dva tri dana lupam glau oko ovoga? Sta se desava sa mojim nalogom kada ja uzmem original i povezem se na moj nalog? Jel ovo sto sam do sada u Starter Edition izucio i postigao jel mi to sve ostaje ili sve krecem ponovo? Pitam je sa svih pet klasa poceo da igram i svi su mi tu 10-11 lvl, nije neko dostignuce ali *** ako ne moram da se mucim izpocetka sto da ne. Neke karaktere sam bas lepo opremio doduse koliko sam mogo da ih oopremim ali generalno za pocetak sam zadovoljan.

sve ti ostaje, nemas brige

Vrh Dno