Šta je novo?

Diablo 3

Ne lika boli debelo tuki, ima armiju fanova koja samo gledaju njego "rad" tj. igru bili da je to bio WoW ili sad D3, ali lik je na fazon popularne razmazene zvezde, ima steknutu slavu i sad moze mu se pa se ponasa ko *****.
Realno svaka mu cast kako je to uspeo, ali YT je pun raznih kvazi Video blogera ovo ono koji mlate pare samo zato sto su nekome interesantni.

A to da je troll, skontao sam jos tada kad je na streamu ukucao sifru u liniju sa username-om, i posle kao uzeli mu iteme pa se muci sa nekim plavima na hell.

Ali ovaj klip je ocita arogancija, a kontam da i real life je losa osoba.

Ne znam sto ste pljuvali onog Kripparrian, lik se bar trudi da podeli neke savete a nije na fazon, "Vidi moju opremu, nema bolje, tvoja je ****** idi ubi se ... itd."

Poslednja izmena:
Čovek živi i zarađuje od toga, a dogod bude imao toliki broj ljudi koji prate njegove streamove, praviće pare i dalje. Treba da shvatite, da to vreme koje on provede na streamu je njegovo radno vreme.

Sve ja to postujem ali da te neko omalovazava i ponizava kao sto to on radi e to vec nije ureda ma kojegod pare on za to dobijao i kolikogod da vremena provodi kraj racunara to nesme da radi ali *** dok ga neko ne dohvati a dohvatice ga kad tada pa kada ga bude nalupao onda ce kuka na youtube kako su ga prebili a on jadan nema pojma zasto.

Ja samo kazem sve se placa sve se vraca, ne mozes ceo zivot da budes gnjida i da samo vices daj jos daj jos, moras nekada u zivotu da krenes i ti da dajes drugima jer to tako ide. naravno ako imas imalo savesti ako nemas e onda doalzimo do onog dela tabanja. A veruj mi kako je taj lik krenuo bice bivev sigurno.

Jer ti znas da fanovi a i ne fanovi saznaju sve o osobi koja ih zanima pa cak i gde zivi i sa kime se vidja i sta vecera i koji papir koristi u wc-u tako da ce mu neko doci glave sigurno, samo je pitanje vremena kada?

haha boze kakvih *****a ima, ovo je za zaliti!!...al ulepsa mi vece budala svojim pojedinim izjavama

dobro, jer moramo o ovom mamlazu jos pet strana da pisemo. to bice je toliko mizerno da ne zasluzuje ni dva reda na grand forumu, a kamo li celu stranu na ovakvom forumu kao sto je bench....

edit: KISAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)

Poslednja izmena:
Sta mislite o kombinaciji Wizard + DH? Uskoro ce moj barb na godisnji odmor, a krenuo bih sa DH-om. Ortak bi uzeo wizarda pa bismo sa tim likovima iskljucivo ekipno pikali.

DH je cist glass canon, znaci act 3 uspem da prezivim jedan pogodak, dva zaredom jako tesko. onaj amulet koji mi je ispao sa LoH cuda cini, bez njega tesko koju elite mozemo da dobijemo na act 3 sada nakupimo 5 NV pa na ghoma. inace seagebreakera ubijamo laganica, koristim gloom za damage reduction i onaj njegov reflect damage moze da okaci macku o rep :)
ghom je izgleda dobro buffovan posle patcha, tj onaj njegov poison gas. napuni se cela soba, a meni samo klizi health ka dnu. treba se polako kretati kako bi bacao gas sto blize ali dodje trenutak kada se napuni skoro cela soba, ako se to predje posle toga ide "reload" poison spawna i na nekim mestima se cisti soba, medjutim ja do tog cistog dela nisam uspeo da stignem sa smoke screen + potion health :) a otala mu ono petina healtha...

imam sada 105k dps kontam da mi fali barem jos 45 kako bi ga brze otkinuli. treba mi jos dva ringa sa po +150 dex :)

Pa to sam i mislio... da promenim malo i uzmem neku ranged varijantu umesto melee-a... a DH mi je nekako nejprivlacnije delovao pa reko da probam malo s njim. :)

act 1 laganica idem bez followera. act 2 jedino neki bolestan elite tipa mortar+reflect damage+imune minion+ubaci cetvrto moze da pravi problem, ostalo lagano sa templarom. act 3 je sick :)

Malopre mi padose ova dva itema od jednog protivnika.

2yts613.jpg
332z5lt.jpg

U cemetery of forsaken u kriptama. Od nekog champion kostura. Imam mf unbufed 85 a sa 5 valora oko 160.

Prvi put da koristim iteme sa mf, i za nepunih 15 minuta ovo. Me happy. Samo nek se nastavi ovako. Zrtvovao sam dps, sad mi je samo 35k. Dosta za act 1.

evo drug i ja (monk+dh) gradimo taktiku protiv ghoma, veceras smo uspeli da ga spustimo na petinu healtha. lagano, ali ce pasti :) sa sve 5 nephalem valora :)

docice momenat kada ce vam se i wizard prikljuciti.. nije budzenje dps-a toliko bitno koliko rune to tek sada shvatam..
prosto mora da se naprave "savrsheni" build-ovi za farm i za mobove.. taktika je a must pogotovo ako se ima cilj a ne samo da se vitla kao degen na random pub mecevima.. team speak je vise nego pozeljan u ovim situacijama.

pade plavi 1h mac sa 800 dpsa...steta sto nije zut:)
jel vam palo neko valjano 1h oruzije?
koliko mfa ste imali, i gde?
ja sam trenutno na actu 2, moze li i u teoriji da padne nesto preko 800?
dmg ~20,5k bez bafa
~22k hp
670 resist
monk ofc

pade plavi 1h mac sa 800 dpsa...steta sto nije zut:)
jel vam palo neko valjano 1h oruzije?
koliko mfa ste imali, i gde?
ja sam trenutno na actu 2, moze li i u teoriji da padne nesto preko 800?
dmg ~20,5k bez bafa
~22k hp
670 resist
monk ofc

Meni je pala Arch Axe u Act II sa 860 DPS, +11% DMG, 216 STR, 150 VIT sa MF 75% (5x NV). Inače ubio sam Ghoma solo sa mojim barbom i to bez nekog značajnijeg LoH-a (450 LoH). Resistansi su mi ~800, DMG buffed 36k i moram priznati da bez Overpower skilla sa onom runom za vraćanje DMG neprijatelju ništa ne bih uradio.

Zaboravio sam reći da mi je u Act II pao i žuti 2H Crossbow sa DMG od 1220 koji sam prodao odmah za 10 milki. :)

Poslednja izmena:
Meni je pao neki cekic, ±940dps, samo STR ±180 i critical damadge +90%, bez MF-a na gear-u, 5NV

DH je cist glass canon, znaci act 3 uspem da prezivim jedan pogodak, dva zaredom jako tesko. onaj amulet koji mi je ispao sa LoH cuda cini, bez njega tesko koju elite mozemo da dobijemo na act 3 sada nakupimo 5 NV pa na ghoma. inace seagebreakera ubijamo laganica, koristim gloom za damage reduction i onaj njegov reflect damage moze da okaci macku o rep :)
ghom je izgleda dobro buffovan posle patcha, tj onaj njegov poison gas. napuni se cela soba, a meni samo klizi health ka dnu. treba se polako kretati kako bi bacao gas sto blize ali dodje trenutak kada se napuni skoro cela soba, ako se to predje posle toga ide "reload" poison spawna i na nekim mestima se cisti soba, medjutim ja do tog cistog dela nisam uspeo da stignem sa smoke screen + potion health :) a otala mu ono petina healtha...

imam sada 105k dps kontam da mi fali barem jos 45 kako bi ga brze otkinuli. treba mi jos dva ringa sa po +150 dex :)

mora neko da baca slow stalno ( wizzard/monk) , sa jednim monkom u timu mozes vec sad da ga otkines verovatno , sa wizzardom ti treba jos dps

treba ti i neki single targed skill ja koristim impale sa runom sto daje 100% na dmg kad padne kritikal

smoke screen ti ne pomaze uopste ne trudi se da ga bacas

imao sam 110dps kad smo ga ubili u 4man partiju

Meni je neverovatno koliko ima DH likova na infernu. Kada udjem na public na act3, minimum ih ima dvojica i najcesce jedan wizard ili monk. A jako retko vidjam barbove u poslednje vreme, sto mi je cudno s obzirom da ih je bilo milion u ranijim aktovima.
I iskreno najmanje volim s demon hunterima u grupi da igram. Ginu gotovo momentalno pri jednom ili dva udarca, a ogromna vecina ih ima slab dps da bi efektivno ubijali elite packove.

Bio je jedan izuzetak pre nedelju dana kada sam uleteo sa dva Rusa DH, od kojih je svaki imao po mojoj proceni oko 200-300k dmg. Act bossove su lesili za 30 sekundi, ja sam s mojim monkom trckarao okolo, primao udarce i lecio njih jer je moj 35k dps bio neprimetan :)

bacam ja jagged spikes traps, em uspori em pravi damage.
probacu impale. inace koristim cluster bombs, razmisljao sam da zamenim za loaded for bear (ghom = bear :D)
Oki mi smo nonstop na TS :) eunetov public ts server, poslacu ti podatke kad dodjem kuci

Poslednja izmena:
Meni na Act 2 cim su ubacili 1.0.3 patcha sa povecanim dropovima, dropao ovaj sword koji koristim, imam 20k DPS unbuffed sa njim.
untitled.jpg

Tako da moze da dropa neko dobro oruzje, ali kad nema LoH i nije 1H meni nije od koristi.

Poslednja izmena:
bolji je increased critical hit chance nego increased critical hit damage :p

Vec sam ga kacio, ali evo opet bodez koji mi je ispao u act2. Prava zver, povecao mi je dmg za 5k :)

bodez.jpg

Moj DH je sad malo bolji za soliranje act 1. Ne ginem lako, a sa dps 35k moze da se igra lepo. Bar act 1. U stvari sa rezovima od 400 ne ginem uopste na act 1. Tako da mi se isplati da farmam. Pre sam ginuo od obicnih protivnika, i popravke su me kostale katastrofa.

Tako da nisam bas dobar za co-op jer i dalje brzo ginem na act 2 a mali mi dps da bi nesto doprineo. Ali polako. Bice bolje kad kompletiram neki DH set. :)

bacam ja jagged spikes traps, em uspori em pravi damage.
probacu impale. inace koristim cluster bombs, razmisljao sam da zamenim za loaded for bear (ghom = bear :D)
Oki mi smo nonstop na TS :) eunetov public ts server, poslacu ti podatke kad dodjem kuci

Znam za taj TS samo mi treba pass.. ali nekako mi dzaba posto me svi izbegavaju jer sam slab :(

Moj DH je sad malo bolji za soliranje act 1. Ne ginem lako, a sa dps 35k moze da se igra lepo. Bar act 1. U stvari sa rezovima od 400 ne ginem uopste na act 1. Tako da mi se isplati da farmam. Pre sam ginuo od obicnih protivnika, i popravke su me kostale katastrofa.

Tako da nisam bas dobar za co-op jer i dalje brzo ginem na act 2 a mali mi dps da bi nesto doprineo. Ali polako. Bice bolje kad kompletiram neki DH set. :)

e da, racunaj da ti se igranje isplati tek sa nv5 pre toga popravke te vode u minus, i to je sasvim normalno

bolja ti je varijanta mf + dps oprema neko +ar kad sve saberese vise ces zaraditi

jedino sto ubija glass canon su u stvari fast i teleport elite sve ostalo moze na dps da se sredi, podrazumeva se stalno vezbanje kretanja :)

mozda ce ti nesto znaciti: dugo sam nosio oruzje sa +lifeleech, onda sam zamenio za bolje koje ga nema , pa sam opet nabavio novo koje ga ima. mnogo se oseti i dobijas osecaj da ti podize survivability. posebno je korisno sto kad su mobovi na gomili i reflect dmg ti manje skida zbog aoe dmg lifeleecha

Meni je neverovatno koliko ima DH likova na infernu. Kada udjem na public na act3, minimum ih ima dvojica i najcesce jedan wizard ili monk. A jako retko vidjam barbove u poslednje vreme, sto mi je cudno s obzirom da ih je bilo milion u ranijim aktovima.
I iskreno najmanje volim s demon hunterima u grupi da igram. Ginu gotovo momentalno pri jednom ili dva udarca, a ogromna vecina ih ima slab dps da bi efektivno ubijali elite packove.

Bio je jedan izuzetak pre nedelju dana kada sam uleteo sa dva Rusa DH, od kojih je svaki imao po mojoj proceni oko 200-300k dmg. Act bossove su lesili za 30 sekundi, ja sam s mojim monkom trckarao okolo, primao udarce i lecio njih jer je moj 35k dps bio neprimetan :)

daj id :)

ja se ozbiljno rszmisljam da kompletiram svu opremu da bude indestructable... interesuje me samo koliko se gubi zbog toga sto item ima epitet indestructible? jel se mnogo gubi neki stat zbog toga?

Nista se ne gubi zbog toga sem sto sebi ogranicavas izbor i sto ti jedan stat odlazi na to od valjda maksimalnih 6.

Nazad
Vrh Dno