Takvo oruzje ne postoji![]()
![]()
![]()
ali vidim da ima nakit.. na prethodnoj strani okacen ss
Poslednja izmena:
Takvo oruzje ne postoji![]()
![]()
![]()
ima i glovesali vidim da ima nakit.. na prethodnoj strani okacen ss
ali vidim da ima nakit.. na prethodnoj strani okacen ss
ima i glovesuzeh na AH za 2.5 miliona gloves sa dex+crit chance+crit damage
![]()
Jel mozes da ubacis sliku tih rukavica?
Meni su ispale rukavice: 8% critical hit chance, 27% critical hit damage, 145 dex, 9% AS (posle patch-a), ~50 vit i prodam ih za milion. Tek posle sam ukapiro koliko sam se zaebo, mogao sam 2,3 miliona da uzmem bez problema. Sad verovatno i vise koliko su skocile cene na AH...
Nego malo mi fali neki endgame sadrzaj, malo smara grindanje kada se predje inferno...
Dodje mi da rasprodam svu opremu i pocnem skroz iz pocetka sa nekim drugim karakterom![]()
Korisna tabela da vidis gde sta da vijas i koliko.
http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values/
Zašto bi rasprodavao, prosto uzmi novu klasu i kreni od nule...
Potpuno je drugačiji stil i dinamika igre, kada pređeš sa melee klase na range.
moguJel mozes da ubacis sliku tih rukavica?
Meni su ispale rukavice: 8% critical hit chance, 27% critical hit damage, 145 dex, 9% AS (posle patch-a), ~50 vit i prodam ih za milion. Tek posle sam ukapiro koliko sam se zaebo, mogao sam 2,3 miliona da uzmem bez problema. Sad verovatno i vise koliko su skocile cene na AH...
15 miliona opusteno kontam da si mogao da dobijesucimo na greskama ***!
bolje pitaj ilidana na team speak-u gde je bio sa jos 2 ortaka koji su me culi da sam izasao iz igre i da je izasao patch i da sam ga upravo instalirao i da su rekli sekund posle toga da je to za US trziste a da za nas izlazi sutra.
bolje ovako? :d
Skinite EU client ako igrate na EU serveru, da vam se ovakve stvari ne dešavaju u budućnosti, onda će vam se pachovati kada patch izađe u evropi, ne ranije. Već je par puta pričano o tome.![]()
za rukavice sa tim stats armor je totalno nebitan@Ilidan: otprilike takve, samo jos +9% AS, jedina mana im je bila sto su imale mali armor, oko 200![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari