Šta je novo?

Diablo 3

ima i gloves :) uzeh na AH za 2.5 miliona gloves sa dex+crit chance+crit damage :)

Jel mozes da ubacis sliku tih rukavica? :)

Meni su ispale rukavice: 8% critical hit chance, 27% critical hit damage, 145 dex, 9% AS (posle patch-a), ~50 vit i prodam ih za milion. Tek posle sam ukapiro koliko sam se zaebo, mogao sam 2,3 miliona da uzmem bez problema. Sad verovatno i vise koliko su skocile cene na AH...

Evo jos jednog ispao na putu do Zoltana.

Prilozi

• 4ti.JPG
    4ti.JPG
    41.8 KB · Pregleda: 82
Meni Belial pre neki dan bacila ovaj mac, skroz solidan za mog barba:

fF6Nm.jpg

Nego malo mi fali neki endgame sadrzaj, malo smara grindanje kada se predje inferno...

Dodje mi da rasprodam svu opremu i pocnem skroz iz pocetka sa nekim drugim karakterom :)

Meni su ispale rukavice: 8% critical hit chance, 27% critical hit damage, 145 dex, 9% AS (posle patch-a), ~50 vit i prodam ih za milion. Tek posle sam ukapiro koliko sam se zaebo, mogao sam 2,3 miliona da uzmem bez problema. Sad verovatno i vise koliko su skocile cene na AH...

15 miliona opusteno kontam da si mogao da dobijes ;) ucimo na greskama ***!

Nego malo mi fali neki endgame sadrzaj, malo smara grindanje kada se predje inferno...

Dodje mi da rasprodam svu opremu i pocnem skroz iz pocetka sa nekim drugim karakterom :)

Zašto bi rasprodavao, prosto uzmi novu klasu i kreni od nule... :)

Potpuno je drugačiji stil i dinamika igre, kada pređeš sa melee klase na range.

Zašto bi rasprodavao, prosto uzmi novu klasu i kreni od nule... :)

Potpuno je drugačiji stil i dinamika igre, kada pređeš sa melee klase na range.

Ma bas zato! Sa DH sam stigao do Act II inferna, i cim me oneshotuju par puta iznerviram se i uzmem barba :D

Sad je vec inflacija golda uzela pozamašan zamah, nesto sto je kostalo 1 milion sad je 10 miliona, a nesto sto je tada 10 miliona sad 100-150 miliona.

Najpametnije je cuvati takve iteme na karakterima, jer uvek ce biti na ceni. Gold u stashu nema cenu.
Lepo je covek to objasnio.
[YOUTUBE]V7uI0dpirUI[/YOUTUBE]

Da li mogu da izucim oba zanimanja kod jednog karaktera ili jedno?

Poslednja izmena:
Kakva zanimanja WTF :p?

Ako mislis na kraftere Blacksmith i Jeweler, mozes oba i ostaju ti tako na nalogu, svaki karakter ce imati max lvl BS ili Jewelera ako ih poboljsas na max.

Poslednja izmena:

mogu
gloves.png

mogao si i 10 miliona na tim rukavicama da dobijes

15 miliona opusteno kontam da si mogao da dobijes ;) ucimo na greskama ***!

Pa sada mozda, tada je bila drugacija situacija :)
Mada opet kazem, to sto su svi nabili onolike cene ne znaci da se ti itemi i prodaju ;)
Ja ne dajem onolike pare za iteme na AH, nego radim sledece - gledam dobre iteme koji imaju nizak pocetni BID. BID-ujem vise itema odjednom i cekam zadnji trenutak :) Treba biti uporan i malo imati srece ali moze jako dobar item da se dobije za neke realne novce :)
U poslednjih par dana sam zamenio pola moje oreme za dosta jacu, ali sad mi ponestalo kinte da zavrsim posao do kraja :)

@Ilidan: otprilike takve, samo jos +9% AS, jedina mana im je bila sto su imale mali armor, oko 200 :)

Poslednja izmena:
Ko sada igra tj veceras, neka ne izlazi iz igre i ne instalira patch posto je izasao samo za US. Ja sam se zeznuo i instalirao ga tako da ne mogu da igram dok se ne pojavi za EU trziste.

Lepo su to smislili kada se pokrene taj patch da drugi ne mogu igraju. Eto nesto korisno i sa moje strane.

:wave:

Jel neko ima problema sa ulaskom u igru? Meni kao skinulo neki update od 3 mb i sad kada pokrenem igru dobijam ovu poruku:

111p44z.jpg

Naravno kada ponovo pokrenem igru samo krene da mi je ponovo ucitava i trazi da se ulogujem i tako mogu u nedogled da ucitavam igru i da iz iste izlazim.

lol, gdesi bio ranije to da kazes?

Poslednja izmena:
bolje pitaj ilidana na team speak-u gde je bio sa jos 2 ortaka koji su me culi da sam izasao iz igre i da je izasao patch i da sam ga upravo instalirao i da su rekli sekund posle toga da je to za US trziste a da za nas izlazi sutra.

bolje ovako? :d

Za nas koji igramo na EU patch izlazi u 5:00 ujutru.

Skinite EU client ako igrate na EU serveru, da vam se ovakve stvari ne dešavaju u budućnosti, onda će vam se pachovati kada patch izađe u evropi, ne ranije. Već je par puta pričano o tome. :)

Poslednja izmena:
bolje pitaj ilidana na team speak-u gde je bio sa jos 2 ortaka koji su me culi da sam izasao iz igre i da je izasao patch i da sam ga upravo instalirao i da su rekli sekund posle toga da je to za US trziste a da za nas izlazi sutra.

bolje ovako? :d

Nemam ti ja tu skalameriju u racunaru. Tek kada kupim original ce se posvetim tome a do tada moram da cekam na pare. Sve doalzim u iskusenje da pozajmim pare ali pokusavam da to ne radim jer nemam obicaj da pozajmljujem pare za nesto ako nije bitno.

Skinite EU client ako igrate na EU serveru, da vam se ovakve stvari ne dešavaju u budućnosti, onda će vam se pachovati kada patch izađe u evropi, ne ranije. Već je par puta pričano o tome. :)

*** ja sam ti noob za ovo. Jedva sam i ovo uspeo da namestim da radi. Ali bitno je da sada znam pa kada budem uzeo original cu budem spreman, e sada jos uvek neznam da li da uzmem sve sa diskom ili da pokusam da nadjem negde gde samo ima kljuc a da je jeftinije od pakovanja sa diskom.

Vec sam pisao da sam nasao na jednom nasem sajtu digitalne kljuceve ali sam video u naslovu da imaju oznaku RU. E sada ovde su mi mnogi rekli da to ne uzimam jer ce igra da mi bude na ruskom dok opet neki drugi su mi govorili da takve igre mogu da se lako prebace na engleski. E sada nebih zarad takve zezancije da me banuju.

Jel zna neko neki sajt gde moze da se nabavi digital key ali kao sto rekoh da je jeftiniji od pakovanja sa diskom. Ako nema nista provereno onda cu ipak uzeti disk.

Kad vec spominjete rukavice da pitam koliko bih otprilike za ove mogao da izvucem?

rukavice.jpg

Par miliona sigurno; samo bi mnogo vise vredele da imaju dex umesto str ili int!

za jako dobre iteme sacekajte sa prodajom da prodje leto. malo pravih igraca igra, a mnogo botova i igraca farma goblina i sl

posto igram Wizarda, totalno sam smetnuo sa uma da Monku i Barbu znaci stavka "life on hit".
I tako stavim neki amulet koji mi ispao sa pocetnom cenom 15000, misleci da je bezvredan. Kad ono vec presao 1,1milion, a ima jos 12 sati :)
Dobro je da nisam stavio mizeran buyout, tipa 100k

Prilozi

• stuff.jpg
    stuff.jpg
    41.7 KB · Pregleda: 113
Ja poceo iznova da igram ,ali ovaj put sa Monk-om i jedno tri puta mi je bolji od Barb-a po svim aspektima!Izgleda da mi je Monk i ovaj novi patch doneo srecu,ispao mi prvi Legendary posle ko zna koliko sati igranja!Jeste da je na Normal tezini,ali ja sam srecan da nemogu biti srecniji!:D

Vrh Dno