Šta je novo?

Diablo 3

Da nema neko guess pass viska pa da se proba i to cudo?

Za ove sto ginu mnogo, koristite Templara kao peta i problem resen, naravno sve sposobnosti stavite na heal.

Gde da nadjem ove Page of Blacksmithing da bi artisan mogao da pravi nove iteme?

i ja sam primetio da mi mnogo teže skidaju health kada vučem templara uz sebe, nego kada sam sam, tako da sam i dalje pri tome da ide pored, da me leči

Znaci fora su vece tezine, tako sam ogranicen za crafting boljih itema. Nije ih moguce kupiti negde? Samo drop?

Odvojio sam vremena i završih ovaj guest trial, ubih Skeleton king-a sa Demon Hunter-om - mogu reći da je igra odlična. Mada, zadovoljio sam znatiželju, tako da verovatno neću uzimati original. Čuvam kintu za Secret World i Guild Wars 2 :)

Koliko vidim, ono danas su popravljali achivmente, pošto sam tek večeras počeo da ih dobijam. Npr nisam dobio ništa kada sam jutros ubio skeleton kinga i taj achivment mi je i dalje siv.

Ufff zavrshio sam sa monkom Act 2 na nightmare, dogurao do brojke levela 42. Igra mi tek sad postaje zanimljiva. Desavalo mi se da me mob one shootuje!
Nego, imam par hard core ortaka koji su vec sad lvl 60, zavrshili Inferno tezinu - i igra ih smorila. Kazu da je inferno extra, ali opet kad se to zavrshi ostaje krafting i gemovanje i jurcanje achiva. Da li je zaista moguce da blizz usere reply value tek tako? Realno 30 ak sati jurcanja nije vredni tolikog cekanja. Opet ovo su njihovi utisci. Videcu kad dodjem na taj nivo.

Ufff zavrshio sam sa monkom Act 2 na nightmare, dogurao do brojke levela 42. Igra mi tek sad postaje zanimljiva. Desavalo mi se da me mob one shootuje!
Nego, imam par hard core ortaka koji su vec sad lvl 60, zavrshili Inferno tezinu - i igra ih smorila. Kazu da je inferno extra, ali opet kad se to zavrshi ostaje krafting i gemovanje i jurcanje achiva. Da li je zaista moguce da blizz usere reply value tek tako? Realno 30 ak sati jurcanja nije vredni tolikog cekanja. Opet ovo su njihovi utisci. Videcu kad dodjem na taj nivo.

Ja sam isto zavrsio act 2 na 42 lvl-u sinoc :) A ti tvoji ortaci ocistili ceo inferno? Koliko ja nisam onda u toku, ja mislio tek nekoliko ljudi je ocistilo igru

Izginuo sam na normalu malo pre u act 2 u pustinji. Aktivirao sam onu zamku, kao neka klinka plače u nekoj maloj tvrđavi. Iskočio mi prvi talas kripova, ja na njih potrošim svu disciplinu (ono čega ima manje kod demon hunter-a) i od jednom skroz neočekivano iskače drugi talas i opkole me i roknu.

Ja sam isto zavrsio act 2 na 42 lvl-u sinoc :) A ti tvoji ortaci ocistili ceo inferno? Koliko ja nisam onda u toku, ja mislio tek nekoliko ljudi je ocistilo igru
Ma kazem ti hard core igraci. Prvog dana su bili lvl40!!!! Ffs. Jedan od njih okacio na fb sliku lika i caption:" lvl 40 and.diablo killed, off to sleep" a ja nevera.
trebalo je izgleda još težu igru da naprave...
Izgleda da nije.problem u tezini, vec u cinjenici da ako te ukaki oprema budes nedodirljiv!

pa ima inferno nivo tezine

Ajd dodaj me i ja sam na istom mestu, lvl43 pa ako zatrebamo jedan drugom :)

Abraksas#1668

Oni koji su presli normal,dali je na sledecoj tezini sve isto po pitanju kvestova ili postoji barem mala razlika?
Inace danas sam prodao prvi item na aukciji,radovao sam se ko malo dete!:D

Isto kao i normal samo teze. Ja mislim da sam primetio da se neke stvari ne nalaze na istom mestu, na primer kada trazim ulaz u neku pecinu i tome slicno, mada mozda mi se i ucinilo . Kako god zadaci su isti :)

Oni koji su presli normal,dali je na sledecoj tezini sve isto po pitanju kvestova ili postoji barem mala razlika?
Inace danas sam prodao prvi item na aukciji,radovao sam se ko malo dete!:D

Pazi ovako, act 1 deo posle skeletor kinga - lutam okolo naokolo i naidjem na neki hidden cabin quest, nista spec osim sto sam dobio achi :) U toj istoj regiji naidjem na drugu pecinu za koju sam 98% siguran da je nema na normalu a u njoj 2 loot thiefa :)

Edit: Act 1 na nightmare

Poslednja izmena:
Isto kao i normal samo teze. Ja mislim da sam primetio da se neke stvari ne nalaze na istom mestu, na primer kada trazim ulaz u neku pecinu i tome slicno, mada mozda mi se i ucinilo . Kako god zadaci su isti :)

Edit: Slucajno sam duplirao post, zeza me tapatalk :S

Poslednja izmena:
Jel neko rasturao rare ili legendary item?

ja jesam rare, legendary imam samo Leoric's Crown

meni je ovde ah mnogo zanimljivija od igre :D
klasicna preprodaja, opremih lika legendary i set itemima za gotovo dzabe

ovaj inferno je ludilo, barba mi ubijaju prvi mobovi iz 3 shota, idemooooooo

Nazad
Vrh Dno