Šta je novo?

Diablo 3

Koji su ovo ludaci :D
Ako je bilo sorry....
Secret Cow level iliti WHIMSYSHIRE
[YOUTUBE]7ACv1HQM2AQ[/YOUTUBE]

Step 1 (Acquire the following items):
- The Black Mushroom from Cathedral level 1 in Act 1
- Leorics Shinbone from the fireplace in Leorics Manor in Act 1.
- Liquid Rainbow in a Mysterious Cave from a Mysterious chest in the Oasis Act 2. To enter the cave you must find a random spawn vendor in the Oasis.
- Wirts Bell from a vendor in the Bazaar Act 2. This item costs 100,000 gold.
- Gibbering Gemstone drops from Chiltara a rare spawn in the Frozen Cave Act 3. This is in the same area that you destroy the ballistics.
- The recipe for the Staff of Herding drop of Izual in Act 4.

Step 2 (Build the Staff):
- Using all the items found above, the recipe for the Staff of Herding, and 50,000 gold. This is built at the Blacksmith.

Step 3 (Enjoy):
- Take the staff to the open red glowing crevasse on Old Tristram Road in Act 1, use the staff and accept the quest.

Zasto neke iteme koje sam kupio na AH ne mogu posle da stavim na prodaju? Pise mi auction failed (Error #xxxxx). A pri tom je item opravljen.

Jel neko imao ovakav error do sad?

Mislim da ne moze odmah da se stavi na sale zbog masovne preprodaje, neko je to vec spomenuo ovde na forumu. A licno nisam nasao pouzdani source za tu tvrdnju.

Dobio sam Guest Pass, koliko sam cuo, to je deo u igri do Skeleton kinga? Koliko to traje nekom prosecnom brzinom igranja?

Realno vise necu da igram u vecernjim casovima , ping mi skace do 300 i stalno se teleportujem do kripova :D

Svaki item kupljen na AH ima resale tajmer, tako da nema odma da se prodaje :)

Jos jednom podsetnik za nove u ovoj temi Diablo 3 Benchmark Forum, mesto za sva pocetnicka pitanja, diskusije o klasama, buildovima, itemima. Mesto za razmenu itema, (doduse treba malo vremena da to zazivi, prvo da svi leveluju svoje 60ice i da skupe 60lvl opremu pa ce onda i menjaza), sve u svemu , praktican forum za D3 fanove sa benchmarka. Cya :)

Postoji zasebna aplikacija za android/iOS za proboards forume koja se placa, u sustini je tapatalk, samo externa aplikacija, ali se placa a nikako da se potrudim dovoljno da nadjem ehm ehm verziju i onda je distribuiram svima.

Ma ponudio mi je pošto sam otišao na link preko telefona. Sve mi je u Tapatalk-u, a verujem i drugima, tako da je to možda bilo bolje rešenje, ali nema veze ako ne može.

Je l' ima neko guest pass da udeli? Da se proba igra prvo... :wave:

Ko kaze da je kratka igra?Ja sam negde pri kraju Act 2 i imam 20 sati i 20 minuta!Zato ona americka parola nema veze sa vezom!

nemojte više MOLIM VAS da postavljate pitanja dokle guest pass vodi i koliko traje. nabavite ga nekako, odigrajte - ne može ni on trajati doveka, u pitanju je besplatni preview blizzove igre, šta mislite koliko može trajati? naložite se i kupite igru ili je pljujte na sva zvona jer je skupa za ono što nudi, svaki put se iscimam da je nešto korisno napisano, a ono još molbi ili pitanja u vezi sa guest passom -.-

Jel moze mala pomoc, igram sa Barbarianom, i nosim dve jednorucne sekire, kako mi se racuna damage, kao zbir te dve sekire? Da li je bolje da nosim stit + jednoprucno oruzje, ili jedno dvorucno oruzje, ili dva jednorucna?

Jel moze mala pomoc, igram sa Barbarianom, i nosim dve jednorucne sekire, kako mi se racuna damage, kao zbir te dve sekire? Da li je bolje da nosim stit + jednoprucno oruzje, ili jedno dvorucno oruzje, ili dva jednorucna?

Sve zavisi od tebe, šta više voliš. Mislim da nema nekog optimalnog bilda jer ima dosta kombinacija. Rune koje dobijaš su skroz različite čak i za jedan skil, tako da možeš da napraviš šta tebi odgovara najviše.

by Ixinho @ http://diablo3benchmark.proboards.com/index.cgi?board=general&action=display&thread=18&page=1

Takodje morate obratiti paznju na to da Attack Speed nece skociti duplo ako nosite dva 1H oruzja, nego ce se povecati za 15% od brzine prvog.

Sto znaci ako u levoj ruci nosite dagger sa 1.50 attack speedom i u desnu ruku stavite isti takav, vas attack speed ce biti oko 1.72.

Read more: http://diablo3benchmark.proboards.c...action=display&thread=18&page=1#ixzz1vXFcCyG0

Svaki item kupljen na AH ima resale tajmer, tako da nema odma da se prodaje :)

Nisam to znao. Mada svi moji itemi nisu kupovani radi preprodaje nego za licnu upotrebu i prodavani tek nakon sto ih prerastem za 10-15 levela. :)
Ali, kao sto rekoh, resenje u mom slucaju je bilo repair itema. :)

******* je Hell... Imam jako mali dps za isti, emotivno sam vezan za svoje motike :(

Btw, jel je provalio neko da ovde aggro ne funkcioniše lepo? Uvek kada ja priđem mene počne da kove neki boss, iako moj ortak ima konstantno 500+ više dps od mene.

Weekly #Maintenance will begin tomorrow 5/22 at 1AM PDT and will end at approximately 9AM PDT. More info:

Poslednja izmena:
Ja igram Deamon Huntera, na Hellu sam trenutno, i cini mi se da je za agro presudniji HP nego DPS. Mobovi uvek idu na onog sa manjim ukupnim HP-om.

Nazad
Vrh Dno