Meni u prvom Actu Nightmare-a dropuju kao ludi od zombija.Za ove sto ginu mnogo, koristite Templara kao peta i problem resen, naravno sve sposobnosti stavite na heal.
Gde da nadjem ove Page of Blacksmithing da bi artisan mogao da pravi nove iteme?
Ufff zavrshio sam sa monkom Act 2 na nightmare, dogurao do brojke levela 42. Igra mi tek sad postaje zanimljiva. Desavalo mi se da me mob one shootuje!
Nego, imam par hard core ortaka koji su vec sad lvl 60, zavrshili Inferno tezinu - i igra ih smorila. Kazu da je inferno extra, ali opet kad se to zavrshi ostaje krafting i gemovanje i jurcanje achiva. Da li je zaista moguce da blizz usere reply value tek tako? Realno 30 ak sati jurcanja nije vredni tolikog cekanja. Opet ovo su njihovi utisci. Videcu kad dodjem na taj nivo.
Ma kazem ti hard core igraci. Prvog dana su bili lvl40!!!! Ffs. Jedan od njih okacio na fb sliku lika i caption:" lvl 40 and.diablo killed, off to sleep" a ja nevera.Ja sam isto zavrsio act 2 na 42 lvl-u sinocA ti tvoji ortaci ocistili ceo inferno? Koliko ja nisam onda u toku, ja mislio tek nekoliko ljudi je ocistilo igru
Izgleda da nije.problem u tezini, vec u cinjenici da ako te ukaki oprema budes nedodirljiv!trebalo je izgleda još težu igru da naprave...
trebalo je izgleda još težu igru da naprave...
pa ima inferno nivo tezine
Ufff zavrshio sam sa monkom Act 2 na nightmare, dogurao do brojke levela 42. Igra mi tek sad postaje zanimljiva. Desavalo mi se da me mob one shootuje!
Nego, imam par hard core ortaka koji su vec sad lvl 60, zavrshili Inferno tezinu - i igra ih smorila. Kazu da je inferno extra, ali opet kad se to zavrshi ostaje krafting i gemovanje i jurcanje achiva. Da li je zaista moguce da blizz usere reply value tek tako? Realno 30 ak sati jurcanja nije vredni tolikog cekanja. Opet ovo su njihovi utisci. Videcu kad dodjem na taj nivo.
Da bre, ludaci, 2 brata rodjena i jedna ribakoliko sam skontao, ortaci mmarkovica su prešli i inferno :/
56lvl hell drugi grad casual igranje ...
Oni koji su presli normal,dali je na sledecoj tezini sve isto po pitanju kvestova ili postoji barem mala razlika?
Inace danas sam prodao prvi item na aukciji,radovao sam se ko malo dete!![]()
Jel neko rasturao rare ili legendary item?
ovaj inferno je ludilo, barba mi ubijaju prvi mobovi iz 3 shota, idemooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari