Šta je novo?

Diablo 3

A jel moguce uci na US pa igrati sa postojecim likom, a kad prorade EU samo da se prebacim tamo?

Kome treba GUEST PASS, evo 2 komada:

M87GKF-KHT2-VDCCGR-REZW-8HWXBP

ZG8D7Y-7NRB-JXCPHH-D86R-PMGZWY

Pa sta je breeeeeeeeeee ovo igram poker na fb umesto diablo, da li je moguce da su toliko retardirani

Prvi vikend posle launch-a, očekivano :)

smor -,- taman da privedem kraju treci act i kvrc....
elem ako ima neko viska guest pass nek baci na pm ja moj udelio...

Kažu:
Unfortunately we have no ETA for the moment but will communicate as soon as information comes to light.

Kada bi ovaj engine iskoristili za Warcraft 4... to bi bilo totali awsum!

Ako neko ima viska guest pass da mi pusti na pm,unapred zahvaljujem :wave:

Estimated Time of Arrival

Estimate time anounce ili tako nesto valjda, ocekivano vreme po naski...

Ja dosao sa bajsa i jos uvek nista, a bas sam lepo u prirodi razmisljao i razvijao novi potencijalni barbarian build :D

Sve bi bilo razumljivo da je ovo zaista trebala da bude online igra, a ona je to samo zbog zastite protiv piraterije (i eventualno co-op-a, ali to ne koriste svi). Oni su njihove interese zastitili, a nase...

Na mojoj listi od ~40 ljudi, niko nije igrao sam, makar nije igrao celi prvi playthrough sam... ok možda jedan čovek, eventualno 2

Ja igram sam, prvi prolaz, mada nisam na tvojoj listi :)

Kažu da rade na nekoliko fix-eva i da se nadaju da će uskoro.

Ja cu igrati prvi playtrought sam sigurno, sta ce mi neko za easy? Mozda na hell krenem coop.

ja isto solo i striktno solo, necu niko da me smara prvi put i da mi prekida quest tekstove i ostala ******... upao kolega jedan dan smorio se sto prevrcem svaki kamen i izasao ;)

Lepo je što podcenjuješ nightmare :)

Na normal je isuviše dosadno da bi se igrao sam... Ovako se barem *****avaš sa nekim. A naravno kao što kolega kaže, prevrtali smo svaki kamen...

ima li neko bilu kakvu informaciju kada ce je...ni serveri proraditi u ovom svetom danu !!!!!!!!!!

Prvi playthrough treba igrati ili sam ili sa nekim sa kim možete da se sporazumete, inače će pola sadržaja i 90% cinematika da se izgubi.

Ne bi nikad igrao normal sa nekim, da mi mi kvari igru koju sam cekao 12 godina. Samo solo. Ionako je ovde coop isforsiran i doveo je do toga da ne mozemo ni da igramo uopste.
Ako se pojavi narodna verzija ozbiljno cu razmisliti da predjem na nju, ovo je smesno vise!

Sta je ocekivano molim te? Da u nedelju server bude offline?

Pa pisao sam o tome još i pre izlaska igre :D

Da prvih par dana neće biti stabilni serveri zbog velike navale, kao i prvih par vikenda posle toga :)

Svaka blizzardova igra koja je tražila verifikaciju i logovanje je prolazila kroz to, kao i svako mmo (znam da ovo nije mmo, ako se pojavi neko pametan da ukaže na to, ali koristi isti sistem logovanja i praćenja igre korisnika)...

We are slowly opening up the service to allow players to connect. This is part of our continued testing. There is a chance that this will result in the service becoming unavailable again at some point, and we will continue to update you as this testing progresses.

Vrh Dno