Šta je novo?

Diablo 3

to je tek pocetak.... cekajte dok vam uvedu onaj Auction House.. bice uzbudljivo :)

Najgluplji video ikad back in action, nova igra nove gluposti. :d

30 lvl barbarian, 3 act , normal mode :D

Sto se tice dark moda, vrlo slican(ako ne i bolji) efekat sam postigao setovanjem monitora -> dinamic lightning -> auto , ne znam kako je kod monitora koji nisu Samsung. Efekat je fenomenalan, slika se zatamljuje kada nema izvora svetlosti, i prelazi izmedju osvetljenih delova i onih tamnijih su realisticni...

kockanje kod kovaca postoji, samo sto za razliku od prethodnih delova, u ovom trecem pored novca treba i pozamasna kolicina sirovina...

Evo dobio sam obaveštenje da se server gasi za 2 minuta zbog updatea.
Odoh na glasanje i da ručam :)

BREAKING NEWS:

We are currently addressing an issue with the Battle.net service. During this time the Battle.net servers and any online games will be unavailable for play. We are working diligently to resolve the issues as soon as possible. Thank you for your patience.

:sceptic: Oh well, we will survive until then, somehow...

Maybe. :d

Do tada cu da prekratim vreme uz Torchlight 2 betu. ;)

Ko je reka pivo? Uopste nije losa ideja. Odo i ja. :d

Vidite kako oni misle na nas. Da prosetamo malo. :p

Poslednja izmena:
Dobra mi je tema na Diablo 3 EU forumu. "Error 37, we meet again" :d

Definitivno je malo bezveze sve ovo sto se desava. Realno se nije ni moglo ocekivati da ce raditi lepo prvi dan, ali ovo se oduzi.

Oni bi trebali da budu fer i svima koji su odmah kupili D3 da prvu ekspanziju daju besplatno. Naravno to se nece desiti, ali mozda i moze ako ih neko pritisne.

Gire021#2956 mi je battletag pa ko hoce nek me doda
trenutno zavrsavam act II na nightmare-u sa barberianom (39lvl)

Ovako se tacno osecam!

Definitivno je malo bezveze sve ovo sto se desava. Realno se nije ni moglo ocekivati da ce raditi lepo prvi dan, ali ovo se oduzi.

Oni bi trebali da budu fer i svima koji su odmah kupili D3 da prvu ekspanziju daju besplatno. Naravno to se nece desiti, ali mozda i moze ako ih neko pritisne.

Blizzard bi se itekako iskupio.. ali Activision-Blizzard moze samo jos vise da je naplati..

Nista od socketinga... :-(

Day : Sunday
Weather : Raining
Girlfriend time : Over
Beer : Check
Chips : Check
Diablo time : Servers down for maintenance

Great job blizzard !!!

LOL :d

Nekada je ovako izgledala WOT tema kada su serveri down :D

sad su ti presli na diablo 3 :D

Ne. Samo oni koji su mogli da daju Blizardu 1/4 prosecne Srpske plate su presli na D3.

A gde vi pratite obaveštenja, osim na log in screen-u same igre?

Pa twiter, battlenet forum...

Pa samo je Evropa dole? Taman mogu da igram sa mojim wizardom na američkom :)

Kakav *****izam, pa sto lepo ne napisu, bice server ponovo up za 2,3,5,10 sati , pa da znam da l da idem na fudbal ko covek, da l da radim nesto drugo il da cekam ove *****e, taman sam i ja isplanirao danas malo vise da se izigram i patka...

Na twitteru nisam video ništa vezano za ovo :s status im je apdejtovan juče kada su rekli da će biti maintenance ali ne apdejtuju ga više.

pa da znaju ETA napisali bi, ali ne znaju.

Ako neko ima guest pass koji mu nije potreban molio bih da mi posalje na MP ako nije problem. Ja sam svoja dva dao ali mi fali jos 1, eventualno 2. :(

Ako neko ima viska jedan guest key nek posalje na PM ,bio bih veoma zahvalan,bas zelim da probam ovu igru :)

Nazad
Vrh Dno