Šta je novo?

Diablo 3

Pa... ako ga ameri zovu "10 year wait = 10 hour play" onda i zasluzuje manju ocenu od 4.0.

U svakom slucaju ne vredi cene a ne daj boze pretplate mesecne.

Evo mojih prvih utisaka.

Igra je ok, dobra je, grafika je lepa ali daleko od toga da je i grafika i igra generalno revolucionarna a to sam ocekivao od nje. Cak ni u gameplay-u nista nije revulucionarno i ne samo to vec su ukinuli da igrac sam dodaje atribute sto je po meni katastrofa. Nekako su ubili draz, nema vise onog "samo jos 5 minuta da igram da jos jednom levelujem" to mi se apsolutno, apsolutno ne svidja. Prosto ne mogu da verujem.

P.S. Gde vidite koliko traje gameplay ?

Pa... ako ga ameri zovu "10 year wait = 10 hour play" onda i zasluzuje manju ocenu od 4.0.

U svakom slucaju ne vredi cene a ne daj boze pretplate mesecne.

pa nije... imaš ~22hr gameplay-a u prvom playthrough, a veruj mi tu se ne završava... igra ti pruža bukvalno 100+ sati gameplay-a, još kada izađe pvp...

Kakvi su vam likovi :D?

Ja jos nisam na act III a vec imam DH lv25 i preko 20 sati. I igra je fantasticna. Ovo ima istu atmosferu kao D2 samo jos bolje. A D2 sam igrao godinama.

Kakvi deb*li su pokerenuli uopste tu pricu da je Diablo 3 los :facepalm Sasvim je moguce da ovo bude i igra godine.Epsko iskustvo zaista.I gledao sam pomalo ovaj live stream pa bacio pogled na chat, svi smaraju kako je D3 prelak posto je odradjen world first full run za manje od 7 dana, 99% njih jos nije stiglo do hell-a, a verovatno ni normal nisu zavrsili, ali za njih je igra prelaka -.-

Jedno pitanje... Igrao sam sa Barbarian-om, Monk-om, Demon Hunter-om i sada sa Witch Doctorom... Zahvaljujem se kuzma_x za guest pass :)
Video sam da barb i monk ne mogu da nose wand-ove i luk i strele tako da ostalo oruzije mogu da nose i monk i barb... Zanima me da li postoji neki penalty ukoliko monk uzme d anosi neku two hand axe npr ili barbarian uzme da nosi noz?
drugo pitanje je vezano za Witch Doctora... On moze da nosi koliko sma video, sve od oruzija (nisma siguran za wand) ali mu to oruzije koje nosi nista ne znaci (osim sto mu daje neke magic atribute...) jer koristi magije... Mislio sma, ne znaci mu damage oruzija, jel da?

Jedno pitanje... Igrao sam sa Barbarian-om, Monk-om, Demon Hunter-om i sada sa Witch Doctorom... Zahvaljujem se kuzma_x za guest pass :)
Video sam da barb i monk ne mogu da nose wand-ove i luk i strele tako da ostalo oruzije mogu da nose i monk i barb... Zanima me da li postoji neki penalty ukoliko monk uzme d anosi neku two hand axe npr ili barbarian uzme da nosi noz?
drugo pitanje je vezano za Witch Doctora... On moze da nosi koliko sma video, sve od oruzija (nisma siguran za wand) ali mu to oruzije koje nosi nista ne znaci (osim sto mu daje neke magic atribute...) jer koristi magije... Mislio sma, ne znaci mu damage oruzija, jel da?

Nema penalty-a.

Veoma je bitno koji oružije nosi jer od njega zavisi damage magije. Ne znam da si primetio da to piše u opisu skill-a tipa: Relese a handful of toads that deals 130% weapon damage. Znači damage koji ima tvoje oružije pomnoži sa 1.3 i toliko udaraju žabe.

Mhhhmmmm... Nisam video da to pise... :/ Pogledao sam opis za one kucice ali nista ne pise... Ni koji dmg imaju ni koliki health...

Edit: Upravo sam video da nije bio ukljucen opis skillova... :)

Poslednja izmena:
Kakvi deb*li su pokerenuli uopste tu pricu da je Diablo 3 los :facepalm Sasvim je moguce da ovo bude i igra godine.Epsko iskustvo zaista.I gledao sam pomalo ovaj live stream pa bacio pogled na chat, svi smaraju kako je D3 prelak posto je odradjen world first full run za manje od 7 dana, 99% njih jos nije stiglo do hell-a, a verovatno ni normal nisu zavrsili, ali za njih je igra prelaka -.-

Ja pred kraj act 2 ginem nenormalno. Negde gresim u pravljenu build-a. Znaci , moram malo da razmislim kako da igram. A tek sam na normal. Ovim tempom necu preci jos desetak dana. Na normal. A da ne pricam za nightmare. I posle kazu da je prelaka igra. Mozda nekima i jeste. Za mene je teska taman kako treba. Mada je D2 bio tezi drasticno. Ako se igra sa amazonkom, sa barbom je pesma sve do kraja na normal. Posto sad igram sa demon hunter koja je slicna kao amazonka, i tezina je negde tu.

Primetio sam da su najvece izmene u D3 u odnosu na D2 u borbi. Sad svi likovi imaju napade koji ostecuju velike grupe protivnika. U D2 to je bilo malo teze, jer si mogao samo sa specijalkama koje su trosile manu. A kako barb i amazonka nisu imali bas mnogo mane, te se napadi nisu tako cesto koristili. U D2 sa obicnim udarcima nisi mogao da napadnes vise od jednog protivnika bez obzira sto nosis ogromni dvorucni mac. U D3 skoro svi napadi ostecuju po vise protivnika. Tako da je igra malo i olaksana sa time. Ali opet to je bilo i logicno. To je evolucija diabla. Nije revolucija, ali opet je ok. :)

^
Nisi jedini,ja sam negde dogurao do polovine drugog Act-a i zaginuo sam jedno 5-6 puta!Bas igram sa uzivanjem,onako polagano i ne zelim da zurim!Duga je godina!Koliko sam primetio taktika je ovde dosta bitna i vazno je shvatiti kako se ponasa svaki od protivnika pa prema tome primenuti taktiku!

Poslednja izmena:
Ja sam samo zaginuo kod boss-a u ACT 2. Dok nisam izvalio zasto me je ubijao. Posle je bilo smesno lako.
Ne kapiram kako ginete, igra je suludo laka, mada ja igram sa Barbarianom, on ima dosta HP i defence-a.

U igri realno jedino ne valja grafika, a to se hvala bogu lako resi sa Dark modom. Malo me nervira i voice acting nekih side quest NPC-ova, ali boze moj, kao da postoji savrsena igra. Kamo srece da u i druge igre sa ovoliko detalja uradjene.

E da najveca zamerka je sto ne moze da biramo tezinu vec na prvom prelasku, makar jednu iznad, nightmare, ovo je toliko smesno da gledam TV i klikcem ubijajuci boss-a. :D

Kakva je situacija ako igram original D3, a sa istim accountom npr neku krekovanu Blizzard igru (SC2). Ima li sanse da me malo banuju?

Kako uopste mozes da igras narodnu verziju SC2 na battlenetu?!

Ja sam samo zaginuo kod boss-a u ACT 2. Dok nisam izvalio zasto me je ubijao. Posle je bilo smesno lako.
Ne kapiram kako ginete, igra je suludo laka, mada ja igram sa Barbarianom, on ima dosta HP i defence-a.

U igri realno jedino ne valja grafika, a to se hvala bogu lako resi sa Dark modom. Malo me nervira i voice acting nekih side quest NPC-ova, ali boze moj, kao da postoji savrsena igra. Kamo srece da u i druge igre sa ovoliko detalja uradjene.

E da najveca zamerka je sto ne moze da biramo tezinu vec na prvom prelasku, makar jednu iznad, nightmare, ovo je toliko smesno da gledam TV i klikcem ubijajuci boss-a. :D

Sa barbom i jeste lakse. I u D2 je dosta lakse sa njim nego sa amazonkom. Ovde je Demon Hunter nesto slicno. Ima manji HP i slabiji armor. Normalno je da lakse gine. Treba malo taktike.

Edit: sad sam se ureko, ucmekao sam belial-a bez da poginem. :p

Poslednja izmena:
DH ima manji HP i armor ali zato DPS ubija. Ja sam zavrsio normal tezinu sa barbarianom koji je imao oko 3k HP, 1000 armora i DPS oko 450-500. A moj sestric je na kraju igre sa DH imao DPS od oko 1000-1100.

Razmisljam da li da pazarim, imacu vremena u junu da igram malo.... Ako neko ima guest pass za bacanje nek prosledi :) .

Pozdrav.

Vrh Dno