ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
ofc no 
moze na beskonacno mnogo racunara i beskonacno mnogo ljudi
samo ne u isto vreme
on neka napravi i igra sa svojim herojem, ti takodje, za vreme se sami dogovorite
Klinci...Dobro moze li se ovo porediti sa D2?
Gledam Metacritic user reviews je 4.0?
http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews
Dobro moze li se ovo porediti sa D2?
Gledam Metacritic user reviews je 4.0?
U svakom slucaju ne vredi cene a ne daj boze pretplate mesecne.
Dobro moze li se ovo porediti sa D2?
Pa... ako ga ameri zovu "10 year wait = 10 hour play"
Pa... ako ga ameri zovu "10 year wait = 10 hour play" onda i zasluzuje manju ocenu od 4.0.
U svakom slucaju ne vredi cene a ne daj boze pretplate mesecne.
Method je zavrsio igru na inferno 1 sec ago
Jedno pitanje... Igrao sam sa Barbarian-om, Monk-om, Demon Hunter-om i sada sa Witch Doctorom... Zahvaljujem se kuzma_x za guest pass
Video sam da barb i monk ne mogu da nose wand-ove i luk i strele tako da ostalo oruzije mogu da nose i monk i barb... Zanima me da li postoji neki penalty ukoliko monk uzme d anosi neku two hand axe npr ili barbarian uzme da nosi noz?
drugo pitanje je vezano za Witch Doctora... On moze da nosi koliko sma video, sve od oruzija (nisma siguran za wand) ali mu to oruzije koje nosi nista ne znaci (osim sto mu daje neke magic atribute...) jer koristi magije... Mislio sma, ne znaci mu damage oruzija, jel da?
Kakvi deb*li su pokerenuli uopste tu pricu da je Diablo 3 los :facepalm Sasvim je moguce da ovo bude i igra godine.Epsko iskustvo zaista.I gledao sam pomalo ovaj live stream pa bacio pogled na chat, svi smaraju kako je D3 prelak posto je odradjen world first full run za manje od 7 dana, 99% njih jos nije stiglo do hell-a, a verovatno ni normal nisu zavrsili, ali za njih je igra prelaka -.-
Kakva je situacija ako igram original D3, a sa istim accountom npr neku krekovanu Blizzard igru (SC2). Ima li sanse da me malo banuju?
Ja sam samo zaginuo kod boss-a u ACT 2. Dok nisam izvalio zasto me je ubijao. Posle je bilo smesno lako.
Ne kapiram kako ginete, igra je suludo laka, mada ja igram sa Barbarianom, on ima dosta HP i defence-a.
U igri realno jedino ne valja grafika, a to se hvala bogu lako resi sa Dark modom. Malo me nervira i voice acting nekih side quest NPC-ova, ali boze moj, kao da postoji savrsena igra. Kamo srece da u i druge igre sa ovoliko detalja uradjene.
E da najveca zamerka je sto ne moze da biramo tezinu vec na prvom prelasku, makar jednu iznad, nightmare, ovo je toliko smesno da gledam TV i klikcem ubijajuci boss-a.![]()
Kako uopste mozes da igras narodnu verziju SC2 na battlenetu?!
Gledam Metacritic user reviews score je 4.0?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari