Šta je novo?

Diablo 3

Das novac i onda ne mozes da igras. Bas lepo od Blizzarda. :)

Kao da nemogu to da odrade radnim danom u ranim jutarnjim satima kada igra najmanje ljudi, ali neeee nije fora, treba iznervirati sto veci broj ljudi.

Imaju li ovi blizardovci kalendar ili časovnik? Našli su u nedelju u sred dana da rade apdejt umesto da to ostave za noć ili bar ponedeljak pre podne. :mad:

error 37.
37 puta ih nabijem na kolac! :mad:

Game server is up

Ja sam u igri već više od pola sata, ali nemam vremena da igram, ali ću ipak ostati ulogovan za svaki slučaj :D

Sram te bilo Wahade, ustupi mesto ljudima koji hoce da igraju :D

Anyway, zar nemaju neki auto-kick sistem? Svaki put kada sam ostao ulogovan i otisao da browsujem, posle nekih pola sata sam bio disconnected. Ili je to samo do sugavih servera? :d

Ima, i mene je kickovalo kada sam ostao malo duže nekativan.

Taman sam pomislio kako manje ginem na nightmare-u nego na normal-u, a onda udjoh u Tower of the Damned. :S:

EDIT:

Daj bre ovo ne moze da se predje sa barbom. Ovde ima jedno 10 hulking phasebeastova od kojih 3 rare-a i samo se teleportuju i stun-uju i onda izvuku ogroman elektricni dildo pa me siluju dok mi sav durability ne skinu. A gold samo odlazi na repair. Mislim da je vreme za pauzu...

Poslednja izmena:
ili da zoveš 3 igrača sličnih levela u pomoć pa da se roka? tako makar ja planiram kada zakočim u nightmare

Kako da prodam nesto na Auction House?
Da li nekako mogu da putujem u Tristram iz Acta 3?

Dobio sam guest pass malopre i probao malo da igram, pingovi su mi 280-1700 na evropskom serveru a na americki ne mogu ni da udjem, katastrofa.

Kako da prodam nesto na Auction House?
Da li nekako mogu da putujem u Tristram iz Acta 3?

van igre, klikneš AH, i onda fasciklu sell odrediš. ono što ti je u inventaru ili stashu će ti biti omogućemo da klikneš, i čim klikneš, zadaješ početnu cenu bida i cenu buyouta. i to je to. imaš minut i po da povučeš aukciju, a 2 dana ti traje prodaja tvog predmeta

možeš, pre ulaska u svoju trenutnu igru, ideš na change act ili quest, nešto od ta dva. i brdo questova će da izleti, ti samo biraj

Kakva je stipsa onaj Belial jedva ga ubih na nightmare a on ništa ne dade .... ali ništa

Ja dok sam igrao D2 sam naucio da Magic Find itema znaci, a ovde se jos vise primecuje kako ispadaju cesce zuti (rare) itemi a plavi samo prste, isto tako i gemovi.
monk 30 lvl, 340 DPS, 1.8k HP, i drzim 35% MF. Od samogo starta sam uvek ima 20%+ MF.

Meni su tek od treceg Acta krenuli da ispadaju malo bolji itemi. Inace, zavrsih igru pre oko sat vremena, kao Witch Doctor. 32. lvl, 709 DPS na pocetku Nightmare-a. Trebalo bi da bude ok, ali videcemo.

Ja dok sam igrao D2 naucio sam da forumi kao npr d2jsp mnogo znace. Zato mi je aukcija ovde super stvar

Kakva je stipsa onaj Belial jedva ga ubih na nightmare a on ništa ne dade .... ali ništa

Rekli su Blizzardovci da su namerno stavili da je uglavnom bolji loot kod elite mobova nego kod bossova, da ne bi ljudi radili boss runove po 1000 puta ko u D2, nego normalno igrali igru. Smart thinking :)

Vrh Dno