Wahad
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.09.2005
- Poena
- 440
Pa ako se zainatim i odstampam mail i ima link da se klikne takodje - sta onda?
To sam i ja razmišljao da uradim, ali kada je izašla igra, nisam baš imao vremena da se kočim sa njima
Pa ako se zainatim i odstampam mail i ima link da se klikne takodje - sta onda?
Nego jel neko od vas razmišljao da krene sa HardCore herojem da igra? Meni je za sada najveća dilema to i sa kim prvo da krenem?![]()
To sam i ja razmišljao da uradim, ali kada je izašla igra, nisam baš imao vremena da se kočim sa njimaali realno, mi treba da dobijemo igre jer smo platili po dinar. To je naš novac na kraju krajeva, a nisu refundirali, znači profitirali su
![]()
Naravno da se zezam. Ali to je njihova greška. Ima jedno pravilo, za proizvod se naplaćuje cena koja je zakačena na proizvodu. Dakle ako piše 1din i ti je kupiš a oni ti ne daju, imaš apsolutno svako pravo da ih tužiš i dovedeš inspekciju. To je njihova greška, ljudska greška, ne kompjuterska ili šta već. Ja kada sam radio sam se par puta *****ao u nivelisanju i sam sam platio tu grešku, tako i oni trebaju da plate a ne, imamo račun imamo sve (imam 2 računa, potvrdu o uplati na ebanking-u i iz banke kao i potvrdu sa njihovog sajta), i oni nisu ni obavestili o grešci koju su napravili niti se izvinili. Jednostavno, tako se posluje kod nas, na žalost. Alavi ljudi će biti samo alaviji u budućnosti.
Naravno da se zezam. Ali to je njihova greška. Ima jedno pravilo, za proizvod se naplaćuje cena koja je zakačena na proizvodu. Dakle ako piše 1din i ti je kupiš a oni ti ne daju, imaš apsolutno svako pravo da ih tužiš i dovedeš inspekciju. To je njihova greška, ljudska greška, ne kompjuterska ili šta već. Ja kada sam radio sam se par puta *****ao u nivelisanju i sam sam platio tu grešku, tako i oni trebaju da plate a ne, imamo račun imamo sve (imam 2 računa, potvrdu o uplati na ebanking-u i iz banke kao i potvrdu sa njihovog sajta), i oni nisu ni obavestili o grešci koju su napravili niti se izvinili. Jednostavno, tako se posluje kod nas, na žalost. Alavi ljudi će biti samo alaviji u budućnosti.
Apsolutno te razumem, ali sveopsta promena (ono sto nama treba kao drustvu) krece od tebe i mene, a ne od njih, oni ce umret nepromenjeni.
...rece on, koji istoj toj firmi smanjuje profit prodajom ruskih & tajlandskih kljuceva za igre, na crno. I jos preti inspekcijomTako nesto samo u Srbiji mozes da procitas.
Mislim da, slazem se sa tobom, desila im se urnebesna glupost i bilo bi korektno da te na neki nacin bar obaveste da su primetili propust; mozda i ponude neki simbolicni popust. Ali da bi nekom popovao prvo moras ti sam da budes moralni Mont Everest, zar ne?
Oni sami sebi smanjuju profit zbog toga što im u ogromnom broju slučaja cene nisu adekvatne. Pa čak i kada se zanemare ti sajtovi koji prodaju ruske/tajlandske/poljske ključeve, opet je ogroman broj igara, pogotovo onih konzolnih i do 50% jeftinije naručitu iz UK.
Cak je i odlicna cena ,stim sto je jos i hard case varijanta!taj preorder kod nas znaci izadje 48.2 eur, pa nije to lose
mnogi nasi sopovi su potvrdili da ce igra biti dostpuna na dan izlaska i da ce ih slati istog datuma, tako da ako im je za verovati nema razloga izbegavati pre-order kod nas
elem pre-orderovao sam CE 8.1k din i ljudi iz firme kazu da ce igra biti na adresi na dan izlaska tako da nema zimemzoda necu igrati 15. u 00:00 ali sutradan verovatno da tako da i nije neki problem, kontam da ga uvece ne bih ni igrao obzirom da obaveze
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari