Šta je novo?

Diablo 3

Nigde nisam pročitao za mapu, tj. da li će se mapa kao i kod Diabla 2 stalno menjati prilikom sledećeg prelaza?

Da, samo sto nekoliko odredjenih levela ce uvek biti isti, tipa onaj prelaz kad spasavas Caina i sl. Kao sto je i old Tristram bio isti u D2, Diablova katedrala u Act IV itd.

Poslednja izmena:
Par pitanja....

1) Pikam trenutno betu, sreca-sreca-radost. Zanima me, da li se "damage" za magije npr za wizard klasu racuna na DPS oruzja koje imas u ruci ili na njegov max damage, ili kako? I znaci li to da ako imam +attack speed stat da se i magije brze izpaljuju/racuna damage?
2) ima li zainteresovanih da igramo malo coop? :)
3) Hocemo da pokrecemo novu temu od strane br.1 kad izadje full verzija, 134 strane za betu, and counting :D

Jel neko dobio BETA key od ovih nasih prodavaca kod kojih ste rezervisali Collectors edition?
Ja sam im danas poslao mail, ocekuje odogovor sutra po tom pitanju.

Par pitanja....

1) Pikam trenutno betu, sreca-sreca-radost. Zanima me, da li se "damage" za magije npr za wizard klasu racuna na DPS oruzja koje imas u ruci ili na njegov max damage, ili kako? I znaci li to da ako imam +attack speed stat da se i magije brze izpaljuju/racuna damage?
2) ima li zainteresovanih da igramo malo coop? :)
3) Hocemo da pokrecemo novu temu od strane br.1 kad izadje full verzija, 134 strane za betu, and counting :D

Dmg magije ti se racuna na osnovu dmg main weapona (levog)..att speed utice na primary skillove..

Nece se pokretati nova tema, ova je kao vino, sto je starija , to ce biti vrednija :)

Mogu li ja da priupitam, ako su svi vec obrnuli betu, da dobijem i ja na 1 dan. Zanima me ponajvise kako ce raditi na mom kompu (lap sa integrisanom Intel 3000 karticom). Posle cu verovatno da kupim online.

Hvala puno

Sta se desilo sa gramno.com? Razmisljao sam da narucim kljuc sa njihovog sajta kad dodje vreme.

Rekose mi danas iz Computerlanda da cu dobiti beta key cim im uplatim lovu.
Idem sad u banku. :)

Koja ucena za beta key :D
Nesto mi to sumnjivo.

kad igrate jel jurcate da sto pre stignete do kinga ili proverite svaki cosak, bure, policu, kamen na zemlji?

Hahaha , vecita Soberova boljka, svaki put mi to kaze kad igramo co op :D

Pa ja sam prvih nekoliko runova u svakom patchu koji se pojavio ocistio sve, sad mi je besmisleno da preturim svaki cosak , kad em znam bukvalno sve od loota sta moze da padne u beti, a i da ispadne nesto bolje, nema nikakvu svrhu, tako da obicno preletim do kinga...

Inace, witch doctor mi je postao vremenom mnogo zanimljiviji i posle barbariana mi se cini kao drugi najbolji izbor...tako da ce verovatno biti barb main , wd alt .... Soul harvest meni trenutno najveci imba spell u igri, (ko je isprobao zna o cemu pricam) i u kombinaciji sa kerovima i grasp of dead koji uspori i sa runom pravi 39% damage, bukvalno ne moze niko da mi pridje :)

Rekose mi danas iz Computerlanda da cu dobiti beta key cim im uplatim lovu.
Idem sad u banku. :)

Ček hoćeš da kažeš da ako uradiš preorder i uplatiš odma keš dobijaš od njih odma betu da igraš?! Koliko para treba i da li može u NS da se uzme?!

Ček hoćeš da kažeš da ako uradiš preorder i uplatiš odma keš dobijaš od njih odma betu da igraš?! Koliko para treba i da li može u NS da se uzme?!

Nisam siguran dal jos uopste imaju CE izdanja. Ja sam porucio pre mesec,dva cim se pojavilo, za svaki slucaj ako diablo.rs ispali, sad cu dobiti na oba mesta. :)
Ortak je vec spremio bubreg. :d

Sad cu da im pustim novac, pa ocekujem da dobije beta key da se lepo spremim za full verziju i nolife od par meseci. :)

Zvao sam White Shop (Novi Sad), potvrdili su mi da daju beta ključ za preorder, ali to vazi samo sa za Collectors Edition izdanje igre. Šteta, da daju ključ uz običnu verziju istog trena bi otrcao do spensa da platim za preorder.

Poslednja izmena:
Znaci da i dalje primaju porudzbine za Collectors Edition? Svaka cast, obezbedili su dosta toga onda. :)

edit

Sad sam zvao Orange shop, cim pustim novac dobijam BETA kljuc. :)

Znaci veceras mogu da igram D3!

Poslednja izmena:
Zvao sam White Shop (Novi Sad), potvrdili su mi da daju beta ključ za preorder, ali to vazi samo sa za Collectors Edition izdanje igre. Šteta, da daju ključ uz običnu verziju istog trena bi otrcao do spensa da platim za preorder.

Trkali bi se da znash :D Realno u ovu oskudaciju nisam bas toliko izgoreo po glavi da dajem 3k vise za betu koju sam vec probao i malo lepsu kutiju...i ovako treba da dam 50e, sacekacu jos tih mesec i par dana!!

BRUTALA!!!
Na kraju se vidi i neki boss!

1:58 51 LVL, ~2k Armor, ~1.5k Damage SICK !

Wtf, kakva je ovo pastelna lokacija, to izgleda da su ostavili jos od onog prvog klipa u 2008. god.
2:47

Dobio sam BETA kljuc, gde se ovo ukucava? Na Blizzard sajtu ili u igri?

google...sajt “Add or Upgrade a Game” in Account Management, and enter the key there.

Nasao sam vec, trazio sam na sajtu, nisam odma izvalio gde je add game.
Skida se ovaj client, sporo, ne moze sporije.

na tvom battle.net nalogu, add game i samo aktivaraj :) Lepo od prodavnice sto su te pocastili kljucem :)

edit, ja afk na min i svi ti vec odgovorise :D nego nije mi bas najjasnije kako nase prodavnice nabavljaju kljuceve za betu...

Poslednja izmena:
Mora da im Blizzard daje uz porudzbinu CE izdanja.

1:58 51 LVL, ~2k Armor, ~1.5k Damage SICK !

e , evo recimo upravo ono sto sam rekao pre 2-3 strane da me buni.
Dok nije equippovao ovaj mighty weapon , pisalo mu je da je damage oko 20 , nakon sto je stavio oruzje 182.6 dmg (108 - 178) i koje u statsima ima 40 -88 dmg , i 1.30 attack speed, njemu dmg skace na 1500 o.0 .....
jel moze neki matematicar ovo da mi pojasni ? :D

Poslednja izmena:
admin powa :D

Nazad
Vrh Dno