Šta je novo?

Diablo 3

^^

2cq0239.jpg

Gde ima da se poruci kod nas igra sa sve kutijom, nekako bih vise voleo da dobijem kutiju, cisto iz neke satisfakcije, a to da li cu platiti 4500 din ili 5200 manje vise

Hoce li ovo moci da se igra online?
Koja je prednost kupovine originala ?
Zasto je preorder ovako skup ?

1. Mocice da se igra online ( naravno ako imas original)
2. Prednost kupovine originala je u tome sto mozes da igras online i ne moras da se bakces sa raznim krekovima ( ako ce ih uopste biti u skorije vreme )
3. Zato sto je to Blizzard, sve igre su im skupe na pocetku ( kad se setim samo Warcraft 3 FT kad je izasao)

Poslednja izmena:
evo ako je neko zainteresovan za digitalnu kopiju http://www.gramno.com/shop/28-diablo-3 ne znam kakvi su poslodavci nisam nikad narucivao od njih ali su im cene ok.

Za gramno vam ja garantujem da su skroz profesionalni. Što se preordera tiče potrvrdu da ste uplatili dobijate u roku od pola sata a sam cd key dobijata 14. maja tako da ćete moći 15-og u 00.01 već da igrate D3.
Isto to važi i za WoW (to sam uzimao preko njih dok ću D3 ipak da kupim kutiju čisto iz satisfakcije)

Uz dugo razmisljanje ipak sam narucio u Computer Land-u!Kutija je ipak kutija,a kao sto je neko vec spomenuo,mocice se i lakse prodati fizicka kopija nego sam nalog!Razlika je samo 800 dinara,pa ko ima da da 4500,valjda ce "navuci" i onih 800!

Poslednja izmena:
Kako izgleda igrati hack&slash online, koji je princip ?
Razmisljam da narucim preorder.
Kada narucim u Games-u, kakva je dalja procedura ?

Ja rezervisao CE (diablo.rs) jos pre nego sto su znali cenu za CE i upravo dobio e-mail da sam ''ispod crte'' (o crti nisu pricali zadnjih mesec dana), tako da je sigurnije uzeti u Computer Land-u ili Game-s a ne nadati se da ce neka mala firma da ispostuje
ono sto je obecala...

Ja rezervisao CE (diablo.rs) jos pre nego sto su znali cenu za CE i upravo dobio e-mail da sam ''ispod crte'' (o crti nisu pricali zadnjih mesec dana), tako da je sigurnije uzeti u Computer Land-u ili Game-s a ne nadati se da ce neka mala firma da ispostuje
ono sto je obecala...

+1 ista sudbina, 5. ispod crte... ostaje nada da cu mozda kao clan foruma uspeti da se uspentram na toj listi al su nade male... smorio sam se ko pseto -.-

+1 ista sudbina, 5. ispod crte... ostaje nada da cu mozda kao clan foruma uspeti da se uspentram na toj listi al su nade male... smorio sam se ko pseto -.-

Ja se ne nadam, narucio sam pre mesec dana a ispod crte sam, sto znaci da su ono sto su dobili podelili izmedju sebe ili su dobili dva kom. !

meh fail...
ima li ko da je odradio uspesan i pouzdan pre order CE kod neke domace firme, a da nije sto iljada evra?

I mene ispalili za CE :(
Rezervisao sam na drugom mestu. Nadam se da neću proći isto.

jesi kontaktirao to drugo mesto gde si odradio pre order sa eventualnim pitanjem da li ce biti ispale ili je sigurica? ako jesi baci link ili ime firme da odradim isto...

Sada sam video temu. Znači uskoro stiže.
Kada izađe moram da se pozdravim sa svima jer me neće videti barem mesec dana :)

Mene su danas iscimali da ostajem bez CE izdanja, da bi mi posle javili da me ipak ceka CE. :)
Jel neko probao da naruci CE u Computerlandu ili u Gamesu? Bas me zanima dal imaju.
Jel ovakvo otimanje bilo i za Starcraft 2 CE?

Svaka cast za CE. Da slikas kad ti stigne, da vidimo i mi ostali kako izgleda. :) S obzirom da ce retko ko da uspe da kupi CE izdanje.

Jel neko narucio CE u computerland-u ?

meni oni drugi put ne odgovaraju na mail, sto je totalno ne profesionalno... od game-sa sam dobio odgovor u roku od pola sata, i isto je prica, ne primaju porudzbine, ogranicen broj blabla...

meni oni drugi put ne odgovaraju na mail, sto je totalno ne profesionalno... od game-sa sam dobio odgovor u roku od pola sata, i isto je prica, ne primaju porudzbine, ogranicen broj blabla...

Pf pa da li je moguce da ce da stigle toliko mala kolicina CE izdanja...
Kontam da su mislili da se nece prodati, kad ono medjutim.

Nigde nisam pročitao za mapu, tj. da li će se mapa kao i kod Diabla 2 stalno menjati prilikom sledećeg prelaza?

Vrh Dno