Šta je novo?

Diablo 3

pitanje za trgovce, kolko moze da se uzme za taj beta key? :D

@illidan, proday

ne verujem da bi se zezali sa admin power u official prezentaciji klase, mada sta znam...bas me zanima to racunanje dmg, i samo me zbunjuje sve vise :)

@orckristeg

Sad jako malo, dok nisu poceli da dele betu i Evropi moglo je da se uzme bas dosta , i do 100e , sad je manje vise dobio svako ko je hteo i potrudio se...probaj na d2jsp, tamo i dalje moze da se nadje neko ko bi malo pretplatio..

znao sam da ces se ti javiti :D a kako ja to da naplatim na najbezbolniji nacin? :D

Ne znam iskreno sta bi mogao da trazis, nisam sad u toku u poslednje vreme...mada moze to da se uvalja i na jos nekoliko foruma ukljucujuci i steam trading forum, ali malo ti je zeznutno jer nemas nikakvog trading iskustva ni reputaciju na tim mestima pa bi neko lako mogao da te prevari, u svakom slucaju nemoj nikako da dajes prvi kljuc...

hvala na savetima :D we shell see about that :D imam iskustva sa trejdovanjem iz wow-a :D pozitivnog naravno, tako da ne dam se ja tako lako :D al ajd da ne trujem ovde, kad dodjem do tog viska kljuca videcu vec sta i kako :D

Evo da odgovorim ja sam sebi na pitanje sa prethodne strane kako se racuna dmg, malo sam diskutovao na d3 official forumu sa ljudima koji su pratili i istrazivali formule

najjednostavnija formula je Weapon Dps + (Weapon Dps * 1% total strength) , dakle ako je u onom klipu barbarian imao 706 strengtha, 1% od toga je 7.06 , oruzje je 182.6 dps ...dakle 182.6 + (182.6 * 7.06) = 1471.56 dmg

e sad na to se dodaju razliciti modifieri poput Crit, attack speed, elemental dmg , skill boost itd, pa bi malo slozenija formula izgledala

[weapon damage + modifiers] * [.01 x str] * [skill boost] * [crit modifier] + [Elemental Damage Modifiers]

a ako bi neko zeleo da se udubi u to kako funkcionise najpreciznije izracunavanje dps u d3 , izvolite , ja sam matematiku odavno zaboravio :D

B = Weapon-DPS
D = +dmg stats on you Equipment (exception: Weapon, because it will be factored into you weapon-dps immediatly)
S = Class-Stat (Barb Strength, Monk Dex, etc.)
%D = +%dmg on your equipmend (exception:weapon)
C = %-chance to crit
%C = +%dmg on crit

DPS=(B+D)(1+(S+%D)/100)(1+C(0.5+%C)/100) * Skill-Bonus

Poslednja izmena:
Ne moze trenutno da se igra, pise da je maintance servera. Jel i kod vas ili isto?

Ko kaze da danasnje igre zatupljuju mozak!Bez srednje strucne spreme ne mozes ni igre da igras,a kamoli da se negde zaposlis!:D

Opa, sasvim iznenada stize nam patch 16 :)

"The Diablo III beta is currently undergoing maintenance as we prepare to deploy the next beta patch. We anticipate that downtime will last for about 8 to 9 hours, until approximately 8:00 p.m./9:00 p.m. PDT.

Please note that Beta Patch 16 will include a character wipe. As with previous character wipes, this wipe will also affect gold, achievements, items, followers, and artisans.

Thank you for your patience!
"

Poslednja izmena:
Koji maler, dobije BETA key kad ono maintance, koji ce trajati nocas do 2h! :wall:

Otidji veceras u kafanu i ujutru kad se probudis i otreznis ceka te sveze patchovana Beta :D

FUFUFU :d , a tamam sam hteo barb i WD da izguram na max LVL da dobijem sve achivmente u beti.

Nista idemo ponovo, nadam se da su neke interesantne izmene.

Od bedaka sam instalirao Diablo 2. Jel moguce staviti vecu rezoluciju od 800x640? :D

Strasno postaje sve sitno,

ja igram Diablo 1 i Nvidia driver lepo tih 640x480 razvuce po verikla i zadrzi odnos ivica (Aspect ratio), tako da cak nemoram ni da se mucim da trazim neki sitni item kad dropuje.

ne kontam sto nisu vajpovali i achievementse...a patch ko patch, nista posebno..

aj da vidimo koliki ces sada DPS da naguras? :)

cemu se cudis? sto se prodaje prstenje?

to je novina iz ovog patcha... ne smeta :)

Znaci fail jer nisu obrisali i achivmente, i onaj FPS merac meni bas neradi ... samo se vrte brojevi nista ne vidim.

koristi fraps

Imam jedno pitanje vezano za vreme "pustanja u rad" diabla... Gledao sam neki podcast i na njemu su rekli da ce vreme biti globalno, tj. da ce svi serveri (pa cak i evropski) biti online u 00:00 po kalifornijskom vremenu (to je 9 sati ujutru po nasem). Zna li neko nesto vise o ovome?

Poslednja izmena:
Ja sam citao da ce biti regionalno tj. kinezi dobijaju prvi pa europa pa mnogo sati kasnije od kineza USA, a sad da li su promenili tu tvrdnju ne znam.

Zar je bitno kad će serveri biti pušteni u rad?

^
Pa mozda coveka interesuje kada ce tacno po nasem vremenu biti serveri online,pa da se tacno u to vreme "nacrta" pred racunarom!

Vrh Dno