Šta je novo?

Diablo 3

Ovi iz Game-s me ignorisu jos od subote kada sam izvrsio pre-order!
Niko me nista ne obavestava, lik mi je samo napisao da ce me kontaktirati neko iz porudzbina u ponedeljak i nista...
Kakva je procedura dalje, nadam se da ne moram da ih kreditiram mesec i po dana odnosno da im platim pun iznos odmah.

I neko gore spomenu da se uz pre-order dobija beta key ?

Ovako, odes kod njih i platis igru. Dobijes papir na kome pise da si platio i da ces dobiti cim izadje.

Jel imao uopste poente skupljati zlato u beti?
Inace Demon Hunter je nenormalno jaka klasa!

Nemam blage kako se craftuje. Nemam toliko vremena da se i sa tim bakcem.
Da li ce grafila biti nesto bolja u final verziji? Pre svega mislim na ostrinu textura.
I dal ce biti moguce skinuti game client par dana pre izlaska? Kao sto je bilo sa SC2.

Zasto nece biti game client za DL pre izlaska? Lepo skinemo igru i samo ukucamo key kad dobijemo i igramo.
Mada meni nije za glavu to, jer uzimam na disku igru.

Vec sad ima game client da se skine. Ja ga imam vec 15ak dana odkad su pustili ljudima za annual pass.
Sigurno ce biti jos da se dluje jedan/dva dana ranije. Ali vecina je sad vec downloadovana.

Pa ima samo beta client? Pricas za annual pass za WoW?

Da pricam za wow annual pass, dobio sam diablo 3 uz njega od skoro je postao aktivan i moze da se skine client,ali ne moze da se instalira jos.
Ceo dl je 8.1 gb za sad :D
Evo ti screenshot.
http://www.dodaj.rs/f/3X/ml/1cL76Smk/diablo.png

Poslednja izmena:
@marko_ns Nisam lepo procitao tvoje drugo pitanje, moguce je skinuti klijent jos od 15.marta, ali je zakljucan, instalacija pocinje 15.og u ponoc kad ga "otkljucaju".

Poslednja izmena:
Cek taj downloader od annual pass skida .ISO fajl (image) igre ili skida kao ovaj beta klijent odmah instalira i posle samo 15. poskida ostalo?

Posto ja moram da se spremim pre, jedva sam nastekao za digital.

Skine se klijent kao za betu samo sto kad ga pokrenes da bi ga instalirao dobijes poruku koju je Miki gore okacio...izguglaj klijent, ima ga da se skine.

Ixinho je rekao kako je. Instalacija je zakljucana do trenutka izlaska igre, ali su svi fajlovi igre skinuti do tad. Prvo se skine downloader od par mb, pa se preko njega skine ostatak instalacije i na 15. moze da se instalira:).
Tako je bilo i sa sc2 i sa WoWom za digital download, nema razloga da sad bude drugacije:)

Trebalo je bolje da formulisem pitanje :), u kakvom obliku se fajlovi nalaze kad ih downloader skine, tj. nije .iso nego u folderu se nalaze Installer.exe i oni *.MPQE fajlovi i verovatno neki koji ima u imenu Tome i ekstenziju MPQ ili MPQE ? (ovo sam pogledao u SC2 .ISO).

Verovatno sam sam sebi odgovorio. ;) ,ali da se zna.

Hmm, sad ste me jos vise zbunili.
Imam client za BETU, verovatno na to mislite da je moguce skinuti od 15.3?

Nemoguce da ima client za full igru, kad igra jos nije ni gotova.

Full game client ce biti moguce skinuti kad igra bude gotova, par dana pred izlazak.

Bar tako je bilo sa Starcraftom 2, dok sam cekao kutiju iz UK, skinuo sam game client sa Blizzard sajta i samo ukucao cd key kad je stigla igra.

Kao što su ti ljudi rekli, full client je već izbačen i može se skinuti, jedino se igra ne može instalirati. Igra je gotova od ranije, pa treba naštancati milione diskova :)

Jedino će verovatno biti par sitnijih patcheva na launchu, kao što je bilo za SC2.

Poslednja izmena:
Jok, full client je vec sad moguce skinuti, znaci ne beta, nego full. Sigurno ce biti i dopunskog updatovanja igre i dodatnog skidanja koji dan pre 15. kad zavrse sve izmene.

@zokocx upravo kako si napisao, nije .iso nego te druge extenzije:).

Edit: pretece me rAMA :p

I meni nesto sumnjivo isto :D, mada sadrzajno igra je gotova a to sto ce nekom skill-u tu i tamo promeniti parametar to je mali Day 0 patch.

Game topic:

I namerno su sprecili MELEE KITE (izbegavanje udaraca kretanjem) ovo se nesecam da je bilo u D2, D1 je isuvise spor ... a u nekim drugim MMO igrama je bio moguce. Kaze i Bashiok da je namerno tako napravljeno znači nema bežanje od borbe :D

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-melee-monster-range-extensive

Nije do pinga mozes da stanujes pored D3 servera, ali cim zombi pocinje da zamahuje ako si u range-u primas udarac nema veze sto se vizuelna animacija kasnije desava , naravno ovo se primecuje na sporim monsterima ali bice i brzi.

[YOUTUBE]CW3VZs3gx2A[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
I samo WoW annual pretplatnici mogu da skinu full game client?
Ja imam svoj key za BETU i ne nudi mi opciju da skinem full game client Battlenet.

Igrao sam malo Witch Doctor klasu i nije mi nesto, za sad je ubedljivo najbolji Demon Hunter, cak razmisljam da igram prvi playtroght sa njima, a ne sa svima nama dragim Barbarianom. :)
Nisam sve uspreo da ispratim u vezi razvoja igre, zanima me dal ce biti Rune u full verziji?

Nisam igrao nista aktivno na PC-u od Starcrafta 2, a pre toga sam igrao od 2006-te skoro nista na PC-u jer sam imao kanta komp.
Ne vidim sta je lose pitati ljude koji su skinuli full game client?

Pa sve vreme se ponavlja prica da full game nema veze sa betom ;)

Bio sam u ComputerLandu uplatio avans za D3 CE i rekli su mi da u roku od 24h mogu da ocekujem beta key na mail. Juhu!
E sad posto ocekujem danas key, klijenta sam skinuo i spreman je, sa cim mi preporucujete da igram first run do Skeleton Kinga? Sa kojom klasom su vam najbolja iskustva? Ja se dvoumim izmedju Barba i Daemon Huntera.

pa najbolje da probas sve, u tome je i poenta bete

Ja sam juce poceo da igram sa DH i do 5. nivoa i nije nesto, ali zato kasnije, samo SHURI :). Vec kod 8-9. nivoa je OP, plus sto se kod prodavca mogu kupiti 1H crossbow (18.5 dps).

@Nebojsha, kreni po redu, cak i klase koje te ne zanimaju vremenom postaju toliko zabavne da je to strasno.

ja sam juce uvece preordevao CE preko computer land online shopa, beta key jos ne stize, poslao sam im mail cisto informativno da mi odgovore u kom roku salju key ali nema odgovora.... valjda ce biti danas u toku dana :p

@novit koliko sam skontao poenta kod ComputerLanda je da uplatis neki avans :)

Mislio sam da prodjem betu sa svima, ali pitanje je sa kim prvo :) mada to i nije neki problem, krenem redom.

Ja prvo igrao sa Monkom i stekao utisak da je prejaka klasa, posle sa DH i misljenje se promenilo da je DH previse jak, i na kraju Wizard .... ono bolest sto ima Area of Effect damage spellove totalno je ofenzivni kaster.

Poceo sam sa Witch Doctorom da igram ali nekako mi je smor tj. dosadni su mu skillovi.

Licna lista po zanimljivosti klasa:
Monk
Wizard
Demon Hunter
Barb
Witch Doc.

Vrh Dno