Šta je novo?

Diablo 3

@Alex
Onda je sve u redu,posto sam ja porucio obicnu verziju!Pogresno sam shvatio u vezi narucivanja obicne i CE verzije!Mislim da ce ovo biti jedna od retkih igara koju ce veliki deo ovog foruma kupiti!
@marko_ns
Pa ti si trebao dobiti onda 2 Beta key-a!

Poslednja izmena:
Moguce, ali realno ne treba mi nego jedan. Ako ortak bude hteo da igra BETU dacu mu ja nalog. Mada cisto sumnjam jer ne zeli sebi da kvari igru.

Blizz podelio novih 275.000 beta kljuceva, posto ne mogu odjednom sve da obaveste preko emaila, pogledajte vase b.net naloge ako jos uvek nemate betu, mozda su vam je "prikacili" :)

Kod mene tradicionalno nema niceg.

LLShC.gif

tja i ja sam se ponadao, ali nista :(

ja ne mogu ni da se ulogujem, nesto cackaju na sajtu :( Oprosticu im ako su mi nakacili betu...u sta iskreno sumnjam!! Kako oni to dodeljuju uopste; random ili??

edit: dzabe sam se nadao!! gde se uopste pojavi da sam ista dobio u slucaju da sam dobio?! Na steamu je gift, kako je ovde odradjeno?!

Poslednja izmena:
Srce mi preskocilo kada sam video Beta test invitations, ali nazalost samo za Pandariu :(

I mene. Damn:)

Znam da sam vec igrao betu, pozajmljenu od Ixinho-a, ali voleo bih kad bi mi je neko pozajmio na malo duzi period, tipa 24h. Juce sam odbranio master pa sad napokon imam malo vremena da probam druge klase :D.

Ovaj Diablo 3 je gori od droge! :D
Razmisljam da na vreme otvorim klinku za odvikavanje od Diabla u Srbiji i zaradim mnogo love. :)

Uf sto je ludo kad dodjes iz kafane sa poprilicno velikim protokom staropramena i upalis betu i dodjes do Skeleton kinga i udaras u prazno umesto u njega i samo vidis preko ekrana you died :D

Zahvaljujem zokocxu na malo duzoj pozajmici bete. Obrnuo sam sve klase u zadnjih 24h i mogu reci da mi se sve svidjaju. DH mi je odlican, ali kad igra izadje Barbarian je prvi na listi.

Inace obratio sam malo paznju na FPS tokom igranja, i padovi u FPS se dogadajuj pri havok intezivnim scenama. Najvece je bilo kada onaj templar pratilac unisti trnje sa stepenista, tada FPS padne sa 80ak FPS na oko 25, u ostalim slucajevima se ni ne primecuje. Grafika je podesena na maksimum koliko beta dozvoljava (bez AA) i FPS se vecinu vremen drzi iznad 60. Kako ce biti pri coop igranju ne znam, ali sa ovakvim performansama na masini iz potpisa ne mogu biti razocaran.

Poslednja izmena:
Znam da je bilo vec 5x verovatno, ali malopre sam gledao i imam osecaj da cu poludeti do izlaska igre! :cigar:

[YOUTUBE]nJaK_RwvxCA[/YOUTUBE]

Pa sansa da ti dropuje posle 5 minuta igranja na inferno tezini jednako je velika sansi da ti dropuje posle 5 godina :)

Nisam taj deo ispratio, da li ce biti moguce birati tezinu odma na pocetku igre? Ne mislim na onaj mod gde kad zagines cao zdravo sa igrom.
Ova beta je smesno prelaka, ali bas preterano. Dete ono moze preci.

Mi koji smo narucili igru preko Games-a, ili nekih drugih radnji, kada mozemo da je ocekujemo ?

Inace, krajnji je bezobrazluk sto moramo unapred da uplatimo ceo iznos jer ne vidim razlog da mi kao kupci beskamatno kreditiramo prodavce.
Ali kod nas sve moze.

Igra bi trebalo da bude u našim radnjama 15. maja.

Gde su ti tražili da uplatiš pun iznos? Meni su dali samo kao opciju da uplatim avans ako hoću betu. (CE verzija CompLand)

Drago mi je da su ostavili neke od starijih setova kao sto je Immortal Kings set.

Mene samo interesuje na kojem LVL komotno (bez previse sporednog grindanja) se zavrsava Normal tezina, jer D2 je bio negde 28-29 LVL, a sada ako je moguce stici po Skeleton King-a a da si skoro na 10 LVL je malo prevelik LVL ili je igra kraca. Sad po trenutnoj kolicini LVL to bi trebalo da bude ~20 lvl.

@Ixinho čestitaću ti kad uopšte i ovo craftas ,bar za jednu ruku :d.
craftcost.jpg

Source: (ima article o opasnosti farmera na ekonomiju u D3):
http://diablo3markets.incgamers.com/

Jel objavljena lista crafting materijala? Ono "subtle magic essence" i sl.

Alex je napisao(la):
Gde su ti tražili da uplatiš pun iznos? Meni su dali samo kao opciju da uplatim avans ako hoću betu.

U games-u.

Kakav je princip u CL-u ?
Otkazacu iz principa games-u osim ako nije tako i u CL-u.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno