Šta je novo?

Diablo 3

Pa ako se zainatim i odstampam mail i ima link da se klikne takodje - sta onda?

To sam i ja razmišljao da uradim, ali kada je izašla igra, nisam baš imao vremena da se kočim sa njima :) ali realno, mi treba da dobijemo igre jer smo platili po dinar. To je naš novac na kraju krajeva, a nisu refundirali, znači profitirali su :)

Stavio sam da se skida beta, ima li nekog ko bi mi ustupio nalog večeras?

To sam i ja razmišljao da uradim, ali kada je izašla igra, nisam baš imao vremena da se kočim sa njima :) ali realno, mi treba da dobijemo igre jer smo platili po dinar. To je naš novac na kraju krajeva, a nisu refundirali, znači profitirali su :)

Kakav narod, takva vlast.
ZNam da se zezas, ali realno ko ocekuje D3 za 1 din zbog tamo nekog ne-profi propusta na sajtu, ali cak realno ocekuje i potegnuo bi cak i sud i inspekciju, nije nimalo bolji od taloga ovog drustva koji tako zivi ovde..

Naravno da se zezam. Ali to je njihova greška. Ima jedno pravilo, za proizvod se naplaćuje cena koja je zakačena na proizvodu. Dakle ako piše 1din i ti je kupiš a oni ti ne daju, imaš apsolutno svako pravo da ih tužiš i dovedeš inspekciju. To je njihova greška, ljudska greška, ne kompjuterska ili šta već. Ja kada sam radio sam se par puta *****ao u nivelisanju i sam sam platio tu grešku, tako i oni trebaju da plate a ne, imamo račun imamo sve (imam 2 računa, potvrdu o uplati na ebanking-u i iz banke kao i potvrdu sa njihovog sajta), i oni nisu ni obavestili o grešci koju su napravili niti se izvinili. Jednostavno, tako se posluje kod nas, na žalost. Alavi ljudi će biti samo alaviji u budućnosti.

Ajde da se vrnemo malo na temu. Da li je neko od vas koji imate betu i igrate s vremena na vreme uspeo da provali kako tacno funkcionise dual wield, evo ja i posle skoro pola godine i posle mnogobrojnog iscitavanja svega sto se pojavilo sto od strane blizzarda sto od strane fanova na forumu nisam uspeo da prokljuvim tacan mehanizam dual wieldinga.

Nije mi bas najjasniji ni attack speed jer izgleda da uvek racuna brzinu levog oruzja. Isto je i za dmg, ako nosim dve sekire, jedna 9-16 dmg i ima recimo 1.5 attack speed, bolje je da je nosim samu nego recimo da ubacim neko oruzje koje ce imaci manji attack speed ili dmg, ...mada mi ni taj dmg nije bas najjasniji, u svim patchevima do sad je pisalo da je DPS , sad pise samo damage u character screenu...uvek me buni da li se dmg bazira na main weaponu, da li na averagu od oba , da li na attack speedu...

i znam da ce se DMG povecati ako se nose 2 oruzja samo ako drugo oruzje ima +dmg ili +att speed, ne znaci nuzno da ce dmg biti veci ako se nose bilo koja dva oruzja...u tom slucaju ce nosenje stita u offhandu biti efikasnije..

Igram paralelno i D2 opet pa mi se tek onda pomesa sve u glavi , jer je u D3 ocigledno drugaciji nacin racunanja DMG...

Naravno da se zezam. Ali to je njihova greška. Ima jedno pravilo, za proizvod se naplaćuje cena koja je zakačena na proizvodu. Dakle ako piše 1din i ti je kupiš a oni ti ne daju, imaš apsolutno svako pravo da ih tužiš i dovedeš inspekciju. To je njihova greška, ljudska greška, ne kompjuterska ili šta već. Ja kada sam radio sam se par puta *****ao u nivelisanju i sam sam platio tu grešku, tako i oni trebaju da plate a ne, imamo račun imamo sve (imam 2 računa, potvrdu o uplati na ebanking-u i iz banke kao i potvrdu sa njihovog sajta), i oni nisu ni obavestili o grešci koju su napravili niti se izvinili. Jednostavno, tako se posluje kod nas, na žalost. Alavi ljudi će biti samo alaviji u budućnosti.

Apsolutno te razumem, ali sveopsta promena (ono sto nama treba kao drustvu) krece od tebe i mene, a ne od njih, oni ce umret nepromenjeni.

...rece on, koji istoj toj firmi smanjuje profit prodajom ruskih & tajlandskih kljuceva za igre, na crno. I jos preti inspekcijom :) Tako nesto samo u Srbiji mozes da procitas.
Mislim da, slazem se sa tobom, desila im se urnebesna glupost i bilo bi korektno da te na neki nacin bar obaveste da su primetili propust; mozda i ponude neki simbolicni popust. Ali da bi nekom popovao prvo moras ti sam da budes moralni Mont Everest, zar ne?

Poslednja izmena:
Apsolutno te razumem, ali sveopsta promena (ono sto nama treba kao drustvu) krece od tebe i mene, a ne od njih, oni ce umret nepromenjeni.

Slazem se sa tobom. Ljudi cine drzavu, kakvi ljudi takva i drzava. Kukamo kako imamo najveci stepen korupcije, a prvi smo spremni da damo mito kad nam nesto treba. Mada, to nije prica za ovu temu.

Ja se samo nadam da mi stigne igra safe and sound, i da dobijem taj popust od 10%. :) Nije obavezno, ali bi bilo lepo.

...rece on, koji istoj toj firmi smanjuje profit prodajom ruskih & tajlandskih kljuceva za igre, na crno. I jos preti inspekcijom :) Tako nesto samo u Srbiji mozes da procitas.
Mislim da, slazem se sa tobom, desila im se urnebesna glupost i bilo bi korektno da te na neki nacin bar obaveste da su primetili propust; mozda i ponude neki simbolicni popust. Ali da bi nekom popovao prvo moras ti sam da budes moralni Mont Everest, zar ne?

Oni sami sebi smanjuju profit zbog toga što im u ogromnom broju slučaja cene nisu adekvatne. Pa čak i kada se zanemare ti sajtovi koji prodaju ruske/tajlandske/poljske ključeve, opet je ogroman broj igara, pogotovo onih konzolnih i do 50% jeftinije naručitu iz UK.

Oni sami sebi smanjuju profit zbog toga što im u ogromnom broju slučaja cene nisu adekvatne. Pa čak i kada se zanemare ti sajtovi koji prodaju ruske/tajlandske/poljske ključeve, opet je ogroman broj igara, pogotovo onih konzolnih i do 50% jeftinije naručitu iz UK.

To je vec neka druga tema. Cela Evropa narucuje igre iz UK, ne samo mi. Pogledaj cene igara na dan izlaska po francuskim, nemackim, i bilo kojim drugim ne-UK shopovima, ne razlikuju se puno od ovih kod nas. Diablo 3 je na DE Amazonu 55 eura, kod nas je 6K dinara, ~54 eura. Plus svi ozbiljniji shopovi u zemlji daju popust za preorder.
Zasto su cene trenutno tako niske u UK, mozemo sad da elaboriramo ali je ovo ipak "Diablo" thread, ne bih da ga gusimo; a i nije tesko izguglati.

Poslednja izmena:
Ta cena od 5400 u Games-u ili u Computer Land-u,jer se toliko placa?Ne bih da je porucim pouzecem,a ono kada stigne da bude 6500 RSD!

Ja sam porucio pouzecem u computer lands-u. Nadam se ad nece da stigne cena preko 6000. Ipak imam potvrdu na 5399 dinara i placanje pouzecem. Trebali su da stave napomenu ako ne moze ta cena za placanje pouzecem.

^
Ja mislim da ne mogu menjati cenu na dan isporuke ako ti ja na racunu ta cifra od 5399 dinara!Jedino sto ces platiti je usluga kurirske sluzbe plafon 300 dinara!Narucujem pa kako bude!:)

taj preorder kod nas znaci izadje 48.2 eur, pa nije to lose

Bashiok je malo pojasnio promene na Inferno tezini. Jedva cekam!

Previously, Inferno difficulty was mlvl 61 across all of Inferno, and now it starts at mlvl 61 and ramps up quickly in Act I and ends somewhere around 65 (?) in Act IV. We've only increased the difficulty.

With the recent revelation of the beginning of Inferno becoming slightly easier, did the rest become harder in compensation?

Yes, the Acts each get significantly more difficult than they were before when it was all one level.
Sorry, to clarify, the beginning of Inferno is not any easier than it was before. We've only made Inferno harder.

Ovo su sve sjajne novosti. Inferno i pored toga sto je bio jako tezak, postaje jos tezi.

taj preorder kod nas znaci izadje 48.2 eur, pa nije to lose
Cak je i odlicna cena ,stim sto je jos i hard case varijanta!

Ima li neka dobra dusa da pozajmi betu na jedno vece da probam? Hocu da vidim vredi li cemu igra, i da li da uziem pre order. Davno sam igrao dvojku, hocu da vidim moze li uopste posle toliko vremena diablo da mi drzi paznju, ako ne da preskocim.

Ja nisam hteo da uzimam kutiju jer nisam znao kad bi stigla, imam neke slobodne dane na poslu oko 15.maja pa cu da se nacrtam tacno u sekund kad otkljucaju i da pocnem s igranjem, kutija je kutija al digital preorder i igranje onog trenutka kad igra postane otkljucana mi je ipak prevagnulo :)

@ivan985, javi se na PM, slobodan mi je nalog.

@Ixinho
Uzeo bih i ja digital preorder,ali jednostavno ne znam gde!Puno mi je 60 evra sa Blizz-ovog sajta samo za kljuc!

***,jeste mnogo al ja se odrekao 2 vikenda kafane i dodao tu razliku i uzeo sa blizz sajta onog trenutka kad su objavili rel.date..

Sacekacu jos koji dan!Mozda se pojavi neka solidna ponuda pa da i ja zaigram 15.5 tekuce godine,jer ako uzmem preko ovih nasih moracu cekati sigurno jos nedelju dana da zaigram,a i ovo mi je daleko!:D

mnogi nasi sopovi su potvrdili da ce igra biti dostpuna na dan izlaska i da ce ih slati istog datuma, tako da ako im je za verovati nema razloga izbegavati pre-order kod nas ;)
elem pre-orderovao sam CE 8.1k din i ljudi iz firme kazu da ce igra biti na adresi na dan izlaska tako da nema zime :p mzoda necu igrati 15. u 00:00 ali sutradan verovatno da tako da i nije neki problem, kontam da ga uvece ne bih ni igrao obzirom da obaveze :p

mnogi nasi sopovi su potvrdili da ce igra biti dostpuna na dan izlaska i da ce ih slati istog datuma, tako da ako im je za verovati nema razloga izbegavati pre-order kod nas ;)
elem pre-orderovao sam CE 8.1k din i ljudi iz firme kazu da ce igra biti na adresi na dan izlaska tako da nema zime :p mzoda necu igrati 15. u 00:00 ali sutradan verovatno da tako da i nije neki problem, kontam da ga uvece ne bih ni igrao obzirom da obaveze :p

Ako je ovo istina, onda su to odlicne vesti. I ja se nadam fizickoj kopiji, ali sam se pribojavao da ce igra kasniti nekoliko dana kod nas. Ovako super :)

Vidim ovi iz gramonoa su podigli cenu preordera. Jos 800din dodam i dobijem fizicku kopiju u CompLand. Nadam se da ce nas dobro poznati dobavljac sa foruma uskoro dobiti neke informacije hoce li biti D3 ili nece.

Pa ja ne znam so dizete toliku prasinu i spekulisete o tome da li ce biti ili ne. Koju god igru sam preorderovao u Gamesu stigla je taj dan kad je bila najavljena, uredno sam otisao, podigao disk i isao kuci da se igram!!

Kako dobro izgleda kutija (obicna), posebno zato sto nema ono glupo Games for Windows.

Sto vise gledas sliku to je zelja veca ^^

x2_bd529da.jpg

Poslednja izmena:
heh sad mi drago sto uzimam kutiju :D
znam da cu da cekam par dana posle 15.maja al ***

Sace da padne jedan administratorski Ban Hammer of The Ancients :d

Nazad
Vrh Dno