Šta je novo?

Diablo 3

I ja zelim da se zahvalim zokocx-u na ustupljenoj beti, obrnuo sam lepo jedan krug i video sve sta me zanima... A to je da cu definitivno uzeti preorder ;)

Prvi utisci - pocinje igra, krecem sa barbarom i u glavi mi misao "pa onako, nije mi sad nesto whow grafika"... ali je zato ostalih par sati igre bukvalno proslo za 3min :)
Bice ovo sasvim dostojan naslednik, ne sumnjam u to.

Mene smorila beta.

Ko hoce u spoileru ima username i pass.

Troll-Face-psd62868.png

:d
Stormbringer_bg dobio betu do sutra.

Yodanssen sutra od 20:00, a Razhiel ako hoce da se uglavi sutra pre 20:00. (javite se da se dogovorimo).

Za sada samo njih trojica. Nemojte da me smarate preko PM necu odgovarati.

Vrlo rado bi probao betu na par sati :) da ne bi smarao ljude, ako neko hoce neka mi se javi na PM

@cyberdude

Ja sam slobodan sutra kadgod, pa mi sutni PM sa detaljima :)

thx :wave:

Launcher mi se zaglavi na "Updating Blizzard Launcher 0%".

E sada, ja sam skinuo bio betu jos pre tako da je to enUS verzija - jel ovo ima veze? Jel ima neki simple workaround oko ovog problema?

Inace, probao sam da obrisem Agent folder itd. i pustio ga da opet skine (evo vec 5ti put) ali i dalje ne radi.

Nema veze koja je verzija mozes i FR verziju da instaliras ... ENus ili ENgb nema razlike.
Samo iskljuci mu tamo opciju (Downloader Preferences) da ne koristi Peer-to-Peer transfer jer to hoce da zakuca upload da zagusi download.

Ako imas stariju verziju a nece update, moguce da moras reinstall.

Kada je Skyrim bio u pitanju, vreme je pocel sporo da tece jedno 5-6 dana pre izlaska igre, kod Diablom 3 prokletih mesec i po. Eh kad bi mogao da se zamrznem ko Cartman dok je cekao Wii.

Kada je Skyrim bio u pitanju, vreme je pocel sporo da tece jedno 5-6 dana pre izlaska igre, kod Diablom 3 prokletih mesec i po. Eh kad bi mogao da se zamrznem ko Cartman dok je cekao Wii.

Pa da ti pođe nešto po zlu kao i Cartmanu, taman da se probudiš za 40 godina, 2 meseca pre izaska Diabla 4 :D

Nabavio sam beta kljuc istog dana kad mi je i palo na pamet da probam Diablo III.

Odigrao oko sat i po vremena, "preshao betu", i kad ste mi ovde rekli da je "to - to" i posle ostaje samo grind, pobrisao sam sve i dao nalog nekom strendzeru iz klana.
Veceras ili sutra pocinje path of exile free weekend beta stress test, a to mi deluje "vishe diablo" nego ovaj DIII. (barem koliko sam imao prilike da vidim DI i II)

Morao reinstall na kraju, nije hteo da prodje update. Nakon toga i 2gb update-a proradilo.

Ovaj novi skill system mi se jako ne svidja >.> Ne volim sto je tako nepregledan :(
Rune su fun.
Grafika deluje ispoliranije nego pre par meseci.
I ili tripujem, ili je malko teze nego pre :d

All in all, to je to sto cekamo - i fala cyberdude-u na beti :wave:

Nabavio sam beta kljuc istog dana kad mi je i palo na pamet da probam Diablo III.

Odigrao oko sat i po vremena, "preshao betu", i kad ste mi ovde rekli da je "to - to" i posle ostaje samo grind, pobrisao sam sve i dao nalog nekom strendzeru iz klana.
Veceras ili sutra pocinje path of exile free weekend beta stress test, a to mi deluje "vishe diablo" nego ovaj DIII. (barem koliko sam imao prilike da vidim DI i II)

Igrao sam brdo igra kao Diablo i jedino me Titan Quest dosta zadrzao, mada bio interesantan na Legendary tezini , graf tezine neprijatelja je posle negde sredine Chaptera 1 poceo da opada drasticno, ako si se zezao sa klasom tj. nisi imao neke synergije onda jedino bosovi su bili malo teski i sto si vise napredovao to je igra bila jos laksa i laksa do Legendary.
Dungeon Siege (recimo 2) je jos gora situacija tamo mi tolko igra bila laka da sam izgubio totalno volju za igranjem.

Dok kod D3 bice situacija ako ides samo napred i menjas bildove skillova od vrste neprijatelja ja mislim da ce postojati situacije gde ces morati da se malo vratis na neki manji grind na proslog mini bosa, posebno na vecim tezinama od Normal, mada Normal su rekli da je casual.

Probao sam betu(hvala Cyberdude i Zokocx), nema potrebe da komentarisem, jedva cekam da izadje igra i da ostavim kosti na stolici :)

Probao sam betu(hvala Cyberdude i Zokocx), nema potrebe da komentarisem, jedva cekam da izadje igra i da ostavim kosti na stolici :)

nezaboravi da ostavis ineki gold u dzep pa kad te pretrazimo da ima sta da nam padne :)

Zahvaljujem cyberdude na ustupljenoj beti. Uff 1000000% uzimam original. xD

sry za dupli post, komp se zablesavio, mod neka brise.

Poslednja izmena:
Znaci tezina monstera na infernu vishe nije fixna, za kasnije act-ove ce biti potrebni elite igraci i "meseci" igranja. Sanse za drop najbolje opreme ce biti najveci u zadnjim actovima koji su uber teski.

tumblr_m1ojlegeCJ1qckf2z.jpg

Imacemo sa cime da se zanimamo, ali mutantni neversleeping kineski farmeri ce zavladati marketplace-om. Sa fixnom inferno tezinom smo makar svi bili u jednakom polozaju.

Poslednja izmena:
Znaci tezina monstera na infernu vishe nije fixna, za kasnije act-ove ce biti potrebni elite igraci i "meseci" igranja. Sanse za drop najbolje opreme ce biti najveci u zadnjim actovima koji su uber teski.

tumblr_m1ojlegeCJ1qckf2z.jpg

Imacemo sa cime da se zanimamo, ali mutantni neversleeping kineski farmeri ce zavladati marketplace-om. Sa fixnom inferno tezinom smo makar svi bili u jednakom polozaju.

Kako sam citao natu, gold AH bice globalna ,tj. mozes da zemenis Region igre logujes se i tamo stavis nesto da prodajes. Dok Money AH ti je fixna za region gde zivis, znaci nece moci da dodju kinezi i stavljaju iteme u nasu RMAH a nece ni moci da vide cene ni mi njima.
Jedino na pocetku gold ce mozda nesto znaciti, ali kako igra bude starija rasce i inflacija golda i postace trivijalan. Stvarno korisne i retke iteme kontam da ce prolaziti vecinom kroz RMAH.
Tako da nemas da brines za grinder kineze.

^ Farmer kinez skupi dobru opremu, proda je svom evropskom rodjaku za 1 gold/piece na globalnoj AH, on rasproda to kod nas u evropi za pare.

Pa bice moguce, cak ni nemora da stavlja na AH za gold moze odmah da mu da, i ovaj proda. Mada kolko ce biti takvih slucaja , :) osim ako se ne razvije takva internacionalna digitalna sverc mafija.

Ja i dalje ciganim za istu i niko da se javi; evo da probam jos jednom ;) Samo ne mogu ovo do 12, necu stici ni da je skinem do tada :(

Proday, javim ti se sutra preko dana za betu, izguglaj klijent I skini, sad sam dosao iz kafane pa kad se preporodim dogovoricemo se zve

^ Farmer kinez skupi dobru opremu, proda je svom evropskom rodjaku za 1 gold/piece na globalnoj AH, on rasproda to kod nas u evropi za pare.

a kako ce da mu proda za 1 kad ce za dobru opremu svi da biduju mnogo vise golda i ne moze da utice na to ko ce da je kupi?

Imas buyout opciju, to sam ja radio na wow-u, drug sa horde gde je mnogo jeftiniji bio Elementium ore stavi na zajednicku AH, ja je u momentu otkupim za dogovorenu sumu i delimo profit :)
Sve se moze kad se hoce XD

@oki javi se petre na msnu ili pvt msg ;)

Nazad
Vrh Dno