Šta je novo?

Diablo 3

Zahvaljujem Ixinho-u na ustupljenoj beti. Provozao sam barbariana i mnogo mi se dopada gameplay - ovo se definitivno uzima. Hvalim te boze, pa cu masterirati pre izlaska igre :D.

Jel ima dobra dusa koja bi mi ustupila betu na sat-dva? :) Da vidim sta sam orderovao :)

Ae odpisi na PM, dobijas od mene i vise od dva sata.

Bio bi i ja srećan ako bi neko udelio betu :) Imam pitanje jedno , pošto je drugar uzeo onaj annual pass i dobio Diablo 3 a njega ne zanima uopšte ta igrica i to je uradio samo zbog mounta :d , mene zanima da li ću ja moći da igram Diablo u isto vreme kad i on igra WoW pošto su vezani za battle-net acc ?

I ja bih hteo da probam betu, svaki dan proveravam na battle net-u ali nista :p Pa ako je neko voljan da ustupi bar na jedan dan da vidim kako izgleda :)

Bio bi i ja srećan ako bi neko udelio betu :) Imam pitanje jedno , pošto je drugar uzeo onaj annual pass i dobio Diablo 3 a njega ne zanima uopšte ta igrica i to je uradio samo zbog mounta :d , mene zanima da li ću ja moći da igram Diablo u isto vreme kad i on igra WoW pošto su vezani za battle-net acc ?

Ne, zato sto njemu ce da stave D3 na taj battle.net acc. a kad je u WoW-u akaunt je u upotrebi pa ne mozes nikako.
Steta sto nema kao na steam da se pokloni neka igra, drugom korisniku.

I ja bih hteo da probam betu, svaki dan proveravam na battle net-u ali nista :p Pa ako je neko voljan da ustupi bar na jedan dan da vidim kako izgleda :)

E moraces da cekas do utorka, tamo negde oko 18:00 do tada skini igru ,saljem ti na PM dl. link.

Poslednja izmena:
Da odgovorim i ja sam sebi :D Nasao sam na forumu

''The way the Battle.Net system works is that it simply consolidates all of your accounts into one easily manageable overview. This allows you to manage all of your accounts in one simple location.
You can access every single one of your accounts that are on the Battle.Net account simultaneously without any issues''

Posto je moguce i igrati Starcraft 2 zajedno kad i WoW . E sad samo ostaje da li ce to raditi sa razlicitih kompova :D

Poslednja izmena:
ajde na pm ko hoce da igra vecerad betu I ima instaliran klijent, pa mu saljem podatke..

Za sve koji skidaju betu, ako vam download ide strasno sporo iskljucite u Options downloadera u Downloader Preferences > Options Enable Peer-to-Peer Transfer, ugasite downloader (nastavice gde je stao) i pokrenite u folderu igre (ako ima) Diablo III Beta Launcher.exe ako ne preko instalere.
Nema potrebe mucenju.

Djubrad nemastili uncaped upload pa pocinje da gusi download sa njihovih servera, vrlo pametno :D.

ajd i ja da se javim da izmoljakam za betu....nikada nisam igrao diablo, razmisljam se da uzmem sada, samo bih da probam pre tog uzimanja :) ako moze neko da mi ustupi....nisam u frci, moze bilo kada

Dosta su se ovi iz Blizza raspistoljili sto se tice CE izdanja, citam staru informaciju da dyes colors su prisutni za sve osim dva koja su permanenta za CE verzije i krila koja su aktivni item koji je samo vizuelni (fala bogu). A sad citam da i banneri su ili znakovi na bannerima su unikatni za CE verzije.

A najnovija vest da "The dye colors are exclusive to the Collector’s Edition." , jesta da nepise all ali nepise da samo dva, mada je u mnozini.

Evo ostalo:
All of the Collector’s Edition in-game items are absolutely exclusive to the Collector’s Edition. It seems the screenshot you linked is of some datamined content, which doesn’t accurately reflect what’s available in the game.

The wings are exclusive to the Collector’s Edition.
The dye colors are exclusive to the Collector’s Edition.
The banner sigil is exclusive to the Collector’s Edition.

Source: http://diablo.incgamers.com/blog/comments/blizzard-on-legendary-items-d3ce-armor-dye-and-more

lol wtf?

Dosta su se ovi iz Blizza raspistoljili sto se tice CE izdanja, citam staru informaciju da dyes colors su prisutni za sve osim dva koja su permanenta za CE verzije i krila koja su aktivni item koji je samo vizuelni (fala bogu). A sad citam da i banneri su ili znakovi na bannerima su unikatni za CE verzije.

A najnovija vest da "The dye colors are exclusive to the Collector’s Edition." , jesta da nepise all ali nepise da samo dva, mada je u mnozini.

Evo ostalo:

Source: http://diablo.incgamers.com/blog/comments/blizzard-on-legendary-items-d3ce-armor-dye-and-more

Uz CE se dobijaju samo 2 boje koje nece biti dostupne kupovinom "normalne" igre, krila koja su samo vizuelna i jos jedan banner. Nista toliko posebno.

Ja skontao sad da sve boje, jer posto je sad napisao bashiok i za baner, to bi bio outrage :D sve klonovi bi bili.

A ta krila mozda ce da izgledaju dobro na par klasa u odredjenom tier-u, :D ali da vidim bodljavog WD sa krilima odmah bi vikao "gayyyyyyyy" :p

Probao i Ja betu sinoć. Hvala zoko...
Ne znam, meni je ovo dobro, igrivo je jako.
Na početku mi smetala grafika, kasnije nisam ni obraćao pažnju :)
Taman se navukao, kad eto kraja ...

Evo malo o konceptiranju zla, koje cemo da istrebljujemo.

http://uk.pc.ign.com/articles/122/1221557p1.html

Kazu da su bili u stanju da odbace 50-60 koncepata za jednog demona.... FFS neko bi napravio od toga ne 2 nego 10 igara.

Kapu dole.

Jel uzimao neko iz Gramonoa? Razmisljam odakle da napravim preoreder kod ovih nasih domacih. Kakva su iskustva sa njima?

Ako ima jos ko dobra srca da i ja probam tu betu na par sati (dan) neka se slobodno dojavi na pm. Hteo bih da probam kako ce da radi na ovom novom laptopu, cisto da znam da li vredi da preorderujem ili me ocekuje slajdshow sa frejmovima!!

+1. ako može, hvala unapred momci! Dajte link za installer na PM, prvo to da svučem

Hvala, stavio sam da skida!

E ljudi ja sam pun skoro do petka a verovatno i tada ocekujem od kolege odgovor, mada izgleda da je nasao neku drugu virtuelnu zanimaciju, tako da mozda bidne mesta pre.

Ja dajem betu na 20-24 sata, mrzi me da 2 puta dnevno da se cimam preko PMa :d oko login informacije, tako da vama dovojici preporucujem ako imate steam, evo vam u podpisu moj ID.

NOTICE:
I glavno betu dajem samo aktivnim clanovima foruma, min ~100 postova i nalog napravljen pre 01.01.2012. (do 30 dana tolerisem), inace svi ce da se sjate a ja sam potrosio 2+ nedelje kliktuci po bangavom fejsu i jurenje razne giveaway-ove, plus ni ja upocetku nisam hteo da trazim betu ali kontao sam da imam vec nekakvu reputaciju pa sam stidljivo, zato cu da se oduzim aktivnim clanovima ustupanjem bete.

Poslednja izmena:
Ko hoce veceras/sutra da se igra , nek mi salje pm , slobodan mi je jedan nalog..

edit: beta ustupljena na igranje...

Poslednja izmena:
Gospodo draga, ako bi neko bio ljubazan da mi pozajmi betu za sutra, ili prekosutra, koristio bih je od recimo 17-18h uvece pa do ponoci, i vracam :)

Hvala unapred!

Hvala zocox na ustupljenoj beti :) Nisam nesto mnogo mogao da igram jer sinoc im nisu radili serveri nesto a danas nisam stigao, ali sam igrao sa Demon Hunterom do nekog 8 lvl-a mislim, i ono sto sam igrao mi se svidja :) Verovatno cu da uzmem CE kad izadje.

Hoce preko noci da laguje, jer ipak je sad u USA predvece pa svi zapnu na bnet servere (ne samo D3) i onda ih cak mozda i iskljuce da povecaju protok placenim servisima.

Gospodo ! Hteo bih da probam betu u petak (30.03.2012) oko 20:00 na par sati (ako moze na 3 sata jos bolje), imam instaliran klient. Hvala ! :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno