Bio bi i ja srećan ako bi neko udelio betuImam pitanje jedno , pošto je drugar uzeo onaj annual pass i dobio Diablo 3 a njega ne zanima uopšte ta igrica i to je uradio samo zbog mounta :d , mene zanima da li ću ja moći da igram Diablo u isto vreme kad i on igra WoW pošto su vezani za battle-net acc ?
I ja bih hteo da probam betu, svaki dan proveravam na battle net-u ali nistaPa ako je neko voljan da ustupi bar na jedan dan da vidim kako izgleda
![]()
All of the Collector’s Edition in-game items are absolutely exclusive to the Collector’s Edition. It seems the screenshot you linked is of some datamined content, which doesn’t accurately reflect what’s available in the game.
The wings are exclusive to the Collector’s Edition.
The dye colors are exclusive to the Collector’s Edition.
The banner sigil is exclusive to the Collector’s Edition.
Dosta su se ovi iz Blizza raspistoljili sto se tice CE izdanja, citam staru informaciju da dyes colors su prisutni za sve osim dva koja su permanenta za CE verzije i krila koja su aktivni item koji je samo vizuelni (fala bogu). A sad citam da i banneri su ili znakovi na bannerima su unikatni za CE verzije.
A najnovija vest da "The dye colors are exclusive to the Collector’s Edition." , jesta da nepise all ali nepise da samo dva, mada je u mnozini.
Evo ostalo:
Source: http://diablo.incgamers.com/blog/comments/blizzard-on-legendary-items-d3ce-armor-dye-and-more
+1. ako može, hvala unapred momci! Dajte link za installer na PM, prvo to da svučem
E ***...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari