SobeR
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.01.2012
- Poena
- 169
Voice acting jeste katastrofalan.
A kakav bi vi voice acting zeleli? ne secam se da sam u nekoj igri cuo bolji VA.
Voice acting jeste katastrofalan.
A kakav bi vi voice acting zeleli? ne secam se da sam u nekoj igri cuo bolji VA.
ma daj bre salis se, pogledaj bilo koji noviji bioware naslov... (jedinu zamerku u DA1 bi recimo nasao onoj zenturachi u redclif castle-u sto joj je demon usao u sina)
Kad slusam u Diablu III Decard Caina, kao da je neki pozorisni low budget glumac za minimalni fee snimio glas na brzaka pa pozurio na casove baleta.
Sve je onako genericki, zero emotions...
recimo svi znamo ko daje glasove od ME1 do ME3...
http://www.youtube.com/watch?v=6Jxfb4zic0A&feature=related
Ali ima i veoma shitty primeraka.
Pravo da vam kazem, nedostaje mi realistic dizajn dvojke i keca. U trojci nema nijednog normalnog armora, nijednog full plate viteskog oklopa... Sve je prebudzeno i totalno fantasy orijentisano [kao i ostatak igre].
Razocaran sam sto se toga tice, ali gameplay je i dalje na mestu.
Haters gona hate.
Ne morate da igrate ako vam se ne svidja, ista prica je sad kao i za Starcraft 2, smesno bre, neki nemaju stvarno pametnija posla.
Zvali su me juce iz Computerlanda da mi potvrde rezervaciju za Collectors izdanje.![]()
Ima bas dobrih...
... Rare and Champion packs already have great loot on them. By killing a Rare or Champion pack, not only do you get their loot, but you’ll also receive a buff granting you increased magic find and gold find. However, if you change a skill, skill rune, passive, or leave the game, the buff disappears. As an extra reward, if you kill a boss while this buff is active, you’ll receive extra loot drops from that boss. ...
We expect this system will encourage players to stick with a skill build of their choice, select an area of the game they enjoy, and sweep it for rare and champion packs on their way to a boss, finishing off a run with a boss that’ll be worth killing.
Koliko ovo bolje izgleda!! Ja ne mogu da vjerujem da posle 11 godina okruglo, Ej!!! gledam Diablo 3 kao da je crtani film?! Bruka! U eri super kompjutera i jakih grafickih kartica oni napravise sprdju za WoW n00bare. Pa Titan Quest izgleda sto puta bolje, a kad je izasao. Umjesto da nabudze tu grafiku...![]()
Cekaj tebi je ovo bolje ???
Nabudze grafiku igri i onda 5% igraca koji imaju graficku od 500e u masinu mogu da je igraju normalno. Njima je cilj da što više prodaju igru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari