Šta je novo?

Diablo 3

Jesi li pokusao Monka da igras? Ako nisi od toga bolji voice acting cuo, onda bi se zapitao koliko si igara odigrao. :)

A kakav bi vi voice acting zeleli? ne secam se da sam u nekoj igri cuo bolji VA.

ma daj bre salis se, pogledaj bilo koji noviji bioware naslov... (jedinu zamerku u DA1 bi recimo nasao onoj zenturachi u redclif castle-u sto joj je demon usao u sina)

Kad slusam u Diablu III Decard Caina, kao da je neki pozorisni low budget glumac za minimalni fee snimio glas na brzaka pa pozurio na casove baleta.
Sve je onako genericki, zero emotions...

recimo svi znamo ko daje glasove od ME1 do ME3...
http://www.youtube.com/watch?v=6Jxfb4zic0A&feature=related

A kakav bi vi voice acting zeleli? ne secam se da sam u nekoj igri cuo bolji VA.

Meni je isto užasan. Sve je nekako prepotentno izgovoreno, svaka rečenica, uzvišena, kao da ne'am pojma... Kao da pričam sa bogovima u igri... Totalno bez stila.

ma daj bre salis se, pogledaj bilo koji noviji bioware naslov... (jedinu zamerku u DA1 bi recimo nasao onoj zenturachi u redclif castle-u sto joj je demon usao u sina)

Kad slusam u Diablu III Decard Caina, kao da je neki pozorisni low budget glumac za minimalni fee snimio glas na brzaka pa pozurio na casove baleta.
Sve je onako genericki, zero emotions...

recimo svi znamo ko daje glasove od ME1 do ME3...
http://www.youtube.com/watch?v=6Jxfb4zic0A&feature=related

Ti ocigledno ocekujes previse ili svrstavas Diablo (bilo koji deo) u Story driven RPG (kao sto si nabrojao DA1, ME itd.) a ne u akcioni h&s RPG sta mislis zasto kad nadjes neki papir ne stanes sa rokanjem i citas malo, zato sto je akcenat bacen na rokanje,ubijanje a ne na razmisljanje sta mi je koji NPC rekao da donesem itd.

Sto se mene tice VA za NPC je totalno suvisan dok za klase je odlicno uradjen, DH (zenski) zvuci badass, monk kao da je sisao sa neke ruske planine, jedino wizardka zvuci kao neka baba ali ok :D

Poslednja izmena:
ma nenene, u principu, samo sam odgovorio Soberu na tvrdnju da se ne seca igre (generalisan izraz - igra) sa boljim voice actingom

E,.. i pitanje

igrao sam nekih sat vremena, presao tog nekog bossa, i pisalo mi na ekranu da sam presao betu?...

hm, to je sve?

Ono, kasnije sam se zaputio malo da istrazujem i sve mi nekako copy paste izgleda, dosao do nekog groblja koje izgleda isto kao ona katedrala... isti raspored ulaza u kripte itd...

Ima li jos nekog igranja, posto mi je quest lista prazna?

Btw, stavio sam da mi bude public game, i uletala neka 4 lika samo rushuju napred, ocistili mi ceo jedan sektor nisam ni uspeo da vidim neprijatelja... tako da,. ovo samo sa ortacima za igranje, ovako public - nikako.

Poslednja izmena:
To ce ti preci u naviku, skoro svi rushuju public games, tako je bilo i u D2. Nema svrhe razgledati okolo ako si vec zavrsio betin act 1 159 puta. :) A ubijanje Leorica, tj. Skeleton Kinga, ti je poslednji quest. Posle toga je samo grind, da li sam ili u public games.

Ali ima i veoma shitty primeraka.

Pravo da vam kazem, nedostaje mi realistic dizajn dvojke i keca. U trojci nema nijednog normalnog armora, nijednog full plate viteskog oklopa... Sve je prebudzeno i totalno fantasy orijentisano [kao i ostatak igre].

Razocaran sam sto se toga tice, ali gameplay je i dalje na mestu.

Haters gona hate.
Ne morate da igrate ako vam se ne svidja, ista prica je sad kao i za Starcraft 2, smesno bre, neki nemaju stvarno pametnija posla.

Zvali su me juce iz Computerlanda da mi potvrde rezervaciju za Collectors izdanje. :)

I kako znati sta da se unapredi ako ne mozes pre toga kritikovati? A to sto smo rekli da je voice acting katastrofalan, veliki broj ljudi koji je probao betu se slaze sa tim. Ko ima priliku, neka zapocne female Monka i videce o cemu pricamo, bilo bi bolje da su ostavili tekst. Sto se tice armora, previse je WoW uticao a izgleda i azijski MMO-ovi.

Ali ima i veoma shitty primeraka.

Pravo da vam kazem, nedostaje mi realistic dizajn dvojke i keca. U trojci nema nijednog normalnog armora, nijednog full plate viteskog oklopa... Sve je prebudzeno i totalno fantasy orijentisano [kao i ostatak igre].

Razocaran sam sto se toga tice, ali gameplay je i dalje na mestu.

Ja sam razocaran od prvog dana kada su prikazali igru. Zato u opste nisam u nekom "hajpu" i tako to, isto kao da taj Diablo 3 i ne postoji, kao da ne izlazi igra. Ne znam za gameplay, previse su te magije nabudzene kao i citava vizuelna prezentacija, pocev od sarenog okruzenja pa sve do kicastog dizajna i WoW opreme, sa sve "tier 1, 2..." setovima. Razmisli cu dobro za kupovinu.

Poslednja izmena:
Ne treba suditi po screenshotovima, mislim da im oni vise odmazu nego sto pomazu, posto sam i sam imao takav utisak, da sve ima deciji kontrast. Ali u samoj igri je potpuno drugacije, nije Diablo 1 atmosfera, ali je mracnija nego Diablo 2.

Pa i nije, u igri je gore kada vidis isometric WoW in movement muka ti pripadne....

Haters gona hate.
Ne morate da igrate ako vam se ne svidja, ista prica je sad kao i za Starcraft 2, smesno bre, neki nemaju stvarno pametnija posla.

Zvali su me juce iz Computerlanda da mi potvrde rezervaciju za Collectors izdanje. :)

Nisam hejter. Veoma mi se igra igra, ali sam razocaran malo promenom artstyla. Totalno odstupaju od Diablo1/Diablo2 stila. Tako nesto mi nimalo nemozes zameriti. :) [mislim mozes ako si totalno prso]

Ili je fanboy koji ne vidi vise nego ocigledne razlike u dizajnu i artworku

ovi se nisu ni trudili da naprave neke nove setove ... uzeli sve iz WoWa ... i malo dosminkali ... lol

barbarianarmor.jpg

armor.jpg

Koliko ovo bolje izgleda!! Ja ne mogu da vjerujem da posle 11 godina okruglo, Ej!!! gledam Diablo 3 kao da je crtani film?! Bruka! U eri super kompjutera i jakih grafickih kartica oni napravise sprdju za WoW n00bare. Pa Titan Quest izgleda sto puta bolje, a kad je izasao. Umjesto da nabudze tu grafiku... :(

Nephalem Valor Buff

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4241234476#1

... Rare and Champion packs already have great loot on them. By killing a Rare or Champion pack, not only do you get their loot, but you’ll also receive a buff granting you increased magic find and gold find. However, if you change a skill, skill rune, passive, or leave the game, the buff disappears. As an extra reward, if you kill a boss while this buff is active, you’ll receive extra loot drops from that boss. ...

We expect this system will encourage players to stick with a skill build of their choice, select an area of the game they enjoy, and sweep it for rare and champion packs on their way to a boss, finishing off a run with a boss that’ll be worth killing.

Odlicna ideja.

Samo da odrade zaista to sto kazu, i to je odlican pomak :) Pogotovo mi se svidja to sto se buff gubi ako se promen bilo kakav skill, pasivan , aktivan ili runa na aktivnom, dobra prevencija za stalno menjanje buildova...

Koliko ovo bolje izgleda!! Ja ne mogu da vjerujem da posle 11 godina okruglo, Ej!!! gledam Diablo 3 kao da je crtani film?! Bruka! U eri super kompjutera i jakih grafickih kartica oni napravise sprdju za WoW n00bare. Pa Titan Quest izgleda sto puta bolje, a kad je izasao. Umjesto da nabudze tu grafiku... :(

Cekaj tebi je ovo bolje ???

Nabudze grafiku igri i onda 5% igraca koji imaju graficku od 500e u masinu mogu da je igraju normalno. Njima je cilj da što više prodaju igru.

Poslednja izmena:
Cekaj tebi je ovo bolje ???

Pa s obzirom na to da je Diablo 2 izasao tacno prije 11 godina, ova grafika je u to vrijeme bila vrh, za razliku od ovog crtanog filma iz 2012. godine.

Nabudze grafiku igri i onda 5% igraca koji imaju graficku od 500e u masinu mogu da je igraju normalno. Njima je cilj da što više prodaju igru.

Jesi ti igrao Lara Croft and the Guardian of Light ?! Grafika je za razliku od ove u D3 mnogo bolja, ne izgleda kao crtani film i prebogata detaljima a pored toga radi fenomenalno na prosjecnim konfiguracijama.

Ma jednostavno mi se ne svidja ovaj odvratni WoW stil i kraj.

Poslednja izmena:
Pa ima armora koji izgledaju bas glupavo, i vecina lici kao da su od papira napravljeni nemaju onaj neki heavy look, ali i ovo je bolje nego u onim prvim screenshotovima gde se vidi preveliki armor tj. sve naduvano kao u WoW-u.
diablo-3-screenshot-1.jpg

A glavno sto me smorilo kod Titan Questa je sto nema krvi, ovde u D3 kad Barb zvekni zombina ostane samo fleka i delovi lete na sve strane... pa tolko o WoW grafici.

Svima vama kojima smeta toliko toga u D3, sto ne biste lepo onda zaobisli ovu temu i nastavili da igrate sta vec igrate i ono sto vam odgovara ? Mislim igrao sam i ja godinama D2 i uzdizao ga u nebesa ali ok, dosta je s tim, ovo je sto nam je , love it or hate it....

Smorilo je da na pola svake strane rasprava bude napad d3 / odbrana d2 . Aman ...

Nazad
Vrh Dno