Šta je novo?

Diablo 3

Pa kasno si se setio da kupuješ ako si hteo povoljniju cenu, meni stoji preorder na dvd.co.uk za 25 funti, za takve cene je već kasno :D

nisam ni hteo da je kupujem,samo komentarisem ;)

Pa s obzirom da je skoro svaki veci naslov na steamu 50e , onda ne znam cemu tolika iznenadjenost cenom od 60e za nesto sto se ovoliko dugo cekalo, ko hoce kupice preko battle.neta, ko hoce da prodje jeftinije, dovoljno je da izgugla malo i to je to.

Pa imaće da se nađe i za manje pare naravno :) a i za te naslove od 50€ ima alternativa za 20-25-30€...

Ne znam više ko kupuje na zvaničnim sajtovima i shopovima... Mislim ima ih naravno, ali ono...

+1
Wahad-e ako budes imao javljaj obavezno!:)

Poslednja izmena:
@wahad vec sam te pitao na steamu ali evo jos jednom da te podsetim da cekamo tvoju ponudu :)

Poslednja izmena:
Pojavio se preload od 7.6 GB. :)

Da li se može na Battle.net-u kupiti igra sa Banca Intesa internet karticom?

enuazeal#1881

samo jos nemam diablo 3 :D

Da li se može na Battle.net-u kupiti igra sa Banca Intesa internet karticom?

Ja na battle.netu kupujem obicnom master card koju sam povezao sa nalogom, prolazi bez problema, kupovina traje 3 sekunde. Trebalo bi najnormalnije da radi i intesa visa, povezes je prvo sa nalogom, tamo u payment options, i onda kad hoces da kupis ponudice ti vec tu karticu i samo klik na purchase i to je to :)

Novi beta patch najverovatnije sutra. Suska se nesto i o performance fixu, najpre za onaj micro stutter. Videcemo sta ce biti :)

Edit : sad videh da je Lylirra napisala da ce zbog dodatnih fixeva biti neophodan character wipe . Dakle svi vi koji ste levelovali svoje heroje ovih dana, say goodbye to them :)

Poslednja izmena:
Ja na battle.netu kupujem obicnom master card koju sam povezao sa nalogom, prolazi bez problema, kupovina traje 3 sekunde. Trebalo bi najnormalnije da radi i intesa visa, povezes je prvo sa nalogom, tamo u payment options, i onda kad hoces da kupis ponudice ti vec tu karticu i samo klik na purchase i to je to :)

Hvala Ixinho. Nego me zanima jel u opcijama biram Visa karticu, pošto je ova Intesina kartica Visa Internet?

Da, biras visa karticu. Ja sam sinoc sebe pocastio digital pre purchase-om direktno preko battle.neta jer sam svoj preorder prodao, nikad brze i jednostavnije nesto nisam kupio, dok mi u poslednje vreme steam i amazon zadaju glavobolju kad treba nesto da uzmem, tako da sam te strane veoma zadovoljan kako kupovina na battle.netu funkcionise.

@kikibgd nema veze sto je besplatna, kad na nju stavis novac funkcionise kao i svaka druga.

Poslednja izmena:
Heh jedva nagurao Monka na 13 lvl, a oni ce wipe da rade :D no nista ima jos klasa da se igraju.

I onaj microshutering je primetan, mada nisam siguran da li je do toga (ping je 200ms - 250ms) ili do toga sto se gube paketi.

To je problem koji postoji jos oktobra-novembra u beti, i do sad se najmanje paznje posvecivalo performance fixovima. Recimo vlasnici mac-a imaju najvise problema, njima je beta prosto neigriva cak i na low podesavanjima. Tako da verujem da je sad na redu malo da to ispeglaju , a kozmeticka podesavanja idu u drugi plan.

Da, biras visa karticu. Ja sam sinoc sebe pocastio digital pre purchase-om direktno preko battle.neta jer sam svoj preorder prodao, nikad brze i jednostavnije nesto nisam kupio, dok mi u poslednje vreme steam i amazon zadaju glavobolju kad treba nesto da uzmem, tako da sam te strane veoma zadovoljan kako kupovina na battle.netu funkcionise.

@kikibgd nema veze sto je besplatna, kad na nju stavis novac funkcionise kao i svaka druga.

Hvala još jednom. Evo upravo sam ga platio na battle.net-u. :)

Ma i ja ga uzeh sinoc, na gubitku sam jer sam imao mnogo jeftiniji preorder, al mi nije zao za nesto cijem izlasku sam se nadao bukvalno 10 godina unazad :)

Ma i ja ga uzeh sinoc, na gubitku sam jer sam imao mnogo jeftiniji preorder, al mi nije zao za nesto cijem izlasku sam se nadao bukvalno 10 godina unazad :)

Eh ja sam odvojio 60 eura jos davne 2009 kada sam cuo da ce izaci treci deo mog omiljenog serijala. Nego evo malopre mi skinulo game client i Diablo 3 velicine 7,8 Gb i kada pokusam da kliknem na install pise mi: @The fire from the sky still falls. Diablo 3 has not yet been launched. Pretpostavljam da je i tebi tako?

Nisam stigao od posla ni da stavim klijent na skidanje, skinucu ga za vikend da mi stoji, ali po onome sto sam citao na d3 forumu to je poruka koja se svima javlja jer je installer zakljucan do 15.maja , tako da je sve kod tebe sve as it should be :)

Nisam stigao od posla ni da stavim klijent na skidanje, skinucu ga za vikend da mi stoji, ali po onome sto sam citao na d3 forumu to je poruka koja se svima javlja jer je installer zakljucan do 15.maja , tako da je sve kod tebe sve as it should be :)

Ahh ok ok. Ti znaci igras betu jos uvek. Ja rekoh da nisi na neki nacin uspeo da pokrenes game client. :)

Ja sam obrnuo celu igru, jer sam ucestvovao u samoj izradi.

Vrh Dno