damn you :dDobih kljuc
![]()
![]()
Samo da dodam,
ovo je prvi Diablo koji cu ikada igrati
feel sorry za sve koji su presli 1 i 2 po 20x a nisu dobili betu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Probao malo sinoc,
Ono, solidan H&S... ali mi sve to malo deluje prevazidjeno.... (licno subjektivno, *** upravo sam ponovo presao DA1) A sve sto sam video do sada mi deluje 1/1 kao da igram Dungeon Siege III.
Ne znam dal' je do mene, ali voice acting je kriminalan, OK bi bio za igru koja se pravi od januara 2012 a ne 2001. Ovako kako jeste, licno mi deluje da MAGICKA ima bolji voice acting, ako me kapirate sta hocu da kazem.
I, šta bi na kraju, jel je moguća narodna verzija Diabla 3? Mislim naravno na striktno single player iskustvo (ako će uopšte postojati kao takvo).
Nista od narodne neko duze vreme, zato sto ti i kad igras sam igra komunicira sa serverom i unapred ti spawnuje monstere i posle kad ih ubijes proverava da li nisi nesto varao ili menjao podatke, jer ipak te iteme moze da prodajes na aukciji.
Ako i naprave neki server emulator fali ce mu dosta stvari.
Players who kill the Skeleton King cannot queue for Public Games for the quest "Reign of the Black King".
Workaround - Create a new game on the beginning of the "Reign of the Black King" quest and exit that game. You should be able to queue for Public Games again.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari