Šta je novo?

Diablo 3

ovo je super :

Accessed from the main character screen, this feature will allow players to select which stage of a completed or in-progress quest they wish to start at when resuming a game

Dobih kljuc :)

haha-key.jpg

diii-beta.jpg

Samo da dodam,

ovo je prvi Diablo koji cu ikada igrati :)

feel sorry za sve koji su presli 1 i 2 po 20x a nisu dobili betu.

:D :D :D :D

Poslednja izmena:
Otac cetvoro dece a ima vremena za D3? :) Bolje daj nama lezilebovicima da se igramo :p

btw, cestitam! :)

Probao malo sinoc,

Ono, solidan H&S... ali mi sve to malo deluje prevazidjeno.... (licno subjektivno, *** upravo sam ponovo presao DA1) A sve sto sam video do sada mi deluje 1/1 kao da igram Dungeon Siege III.
Ne znam dal' je do mene, ali voice acting je kriminalan, OK bi bio za igru koja se pravi od januara 2012 a ne 2001. Ovako kako jeste, licno mi deluje da MAGICKA ima bolji voice acting, ako me kapirate sta hocu da kazem.

I, šta bi na kraju, jel je moguća narodna verzija Diabla 3? Mislim naravno na striktno single player iskustvo (ako će uopšte postojati kao takvo).

Probao malo sinoc,

Ono, solidan H&S... ali mi sve to malo deluje prevazidjeno.... (licno subjektivno, *** upravo sam ponovo presao DA1) A sve sto sam video do sada mi deluje 1/1 kao da igram Dungeon Siege III.
Ne znam dal' je do mene, ali voice acting je kriminalan, OK bi bio za igru koja se pravi od januara 2012 a ne 2001. Ovako kako jeste, licno mi deluje da MAGICKA ima bolji voice acting, ako me kapirate sta hocu da kazem.

Voice acting jeste katastrofalan, ali Cain kao i nekoliko drugih NPCa su onakvi kakvi su bili i u D2. Igra nije ni Diablo 1 niti Diablo 2, ali gameplay je ipak dobar i makar meni zarazan. Posle svog ovog odugovlacenja i Bashokovog razocaravajuceg posta, skoro da nisam ni imao neka ocekivanja, ali posle igranja bete, siguran sam da cu i ovaj deo kupiti.

Mislim da je igranje "duze" i najvaznija stvar, nazalost, posto mi je sam uvod toliko bio jadan da sam se razocarao u startu. Hvala bogu pa 10-15 minuta posle stvari postaju mnogo bolje. :) Pretpostavljam da ce retail imati malo ozbiljniji introduction.

imacu digitalne kopije za 35e,ako koga interesuje neka se javi na PM za detalje.

I, šta bi na kraju, jel je moguća narodna verzija Diabla 3? Mislim naravno na striktno single player iskustvo (ako će uopšte postojati kao takvo).

Nista od narodne neko duze vreme, zato sto ti i kad igras sam igra komunicira sa serverom i unapred ti spawnuje monstere i posle kad ih ubijes proverava da li nisi nesto varao ili menjao podatke, jer ipak te iteme moze da prodajes na aukciji.

Ako i naprave neki server emulator fali ce mu dosta stvari.

Nista od narodne neko duze vreme, zato sto ti i kad igras sam igra komunicira sa serverom i unapred ti spawnuje monstere i posle kad ih ubijes proverava da li nisi nesto varao ili menjao podatke, jer ipak te iteme moze da prodajes na aukciji.

Ako i naprave neki server emulator fali ce mu dosta stvari.

Hvala na odgovoru. Znači da počnem da gledam gde je najpovoljnije za kupovinu :)

+ fali pola content-a same igre, tj finalne verzije.

Jel mozete da se ulogujete ? Jbni patch 15. !!!

Proradila beta jos juce posle 22 00, evo sada ima jedno hiljadu igraca online.

Samo retail key moze da se nadje za ~4000 din, s obzirom da igra nema pretplatu i nikakve dodatne troskove (osim neta) isplati se, plus imas sanse da nesto zaradis preko akucije.

Ljudi, imam sledeću situaciju. Igram betu sa konfiguracijom iz profila i kada se peglam sa brojnijom grupom monstera, pa recimo uzmem da trčim, igra se vraća "par koraka unazad". Ne znam kako bi se drugačije izrazio, ali nadam se da će me neko shvatiti. Da li je to lag ili slab hardver? Imam 1.5mbit ADSL.

Lag smara, najbolje radi od 200-250ms tada mozes i predmete da razbijas a ne ovako sa melee me vraca nazad i iz 2 ili 3 udarca pogodim da razbijem nesto.

Naravno, kada igra bude releasovana radice i evropski serveri, a za odrzavanje igre i istih ne brinem :) A tu je lag jako mali, neosetan.
Iskren da budem kada malo bolje razmislim i drago mi je sto ce igra biti hostovana na serveru, tako ce svi imati isti dozivljaj, vrlo malo ili potpuni izostanak varanja i mnogo cesci updateovi.

Da li ikome rade public igre veceras?

EDIT: Nevermind, izgleda da je server otisao u persun. Jos sam nasao na forumu:

Players who kill the Skeleton King cannot queue for Public Games for the quest "Reign of the Black King".

Workaround - Create a new game on the beginning of the "Reign of the Black King" quest and exit that game. You should be able to queue for Public Games again.

Poslednja izmena:
Koristice PayPal sistem tako da.... pretpostavljam da ce raditi za one ljude koji su pravili racune u Hrvatskoj/Bosni i sl.

Prodajes za Blizzard poene koje kasnije konvertujes u evre/dolare. Naravno, u toj konverziji Blizzard ce se i ugraditi. Ovo ce biti samo na Normal serverima, postojace serveri i bez RL Auction House, odnosno imace AH samo sa gold kupovinom.

Jel ima ko da udeli betu na jedno veče? Hteo bih da probam igru pre nego sto napravim preorder...

Nazad
Vrh Dno