Šta je novo?

Diablo 3

Bogami nisam mislio da cu ovako da kriziram, cekam da mi stigne kutija iz UK i moze da potraje i 7-10 dana ://
izgleda i ja moram da se bacim u potragu za Guest pass-om

Ja sam ginuo juce ko nenormalan, tj. sinoc. Zagino sam jedno 6x sa Moncom zbog velikog pinga. Krenem da bezim i nema sanse da mrdnem. Sad je sve okej. Grafika mi se svidja, desilo mi se danas da mi je prekinuta konekcija sa serverom pa mi je nestao jedan mac i quest koji sam imao u toku. Da li neko zna kako ce biti resen Auction House? PayPall ili nesto direktno sa karticama?
Sto se tice videa, onaj lik mi toliko zvuci kao Cartman u SP

Igre iz UK u zadnje vreme stizu za 15-20 dana. Ne radi nista zbog izbora.

Ima ljudi koji misle da su to njegove prave reakcije - tako da bih skrenuo pažnju da je sve to gluma, ima gomilu ovakvih klipova gde rejdžuje, lik je legendaran :)

Ima ljudi koji misle da su to njegove prave reakcije - tako da bih skrenuo pažnju da je sve to gluma, ima gomilu ovakvih klipova gde rejdžuje, lik je legendaran :)

Nije nikako legendaran, meni je zao lika, smesan je, ima 300kg, leci neke svoje komplekse misleci da je smesan u laznim izlivima besa.

meni je jos uvek potreban guest pass, please.

+1

Vrhunski uzitak veceras, ping je 1700! Neigrivo! Jos jedno fu*k you Blizzard!

Poslednja izmena od urednika:
Blizzard se voli i mrzi! :D

Nego jel se to meni cini ili u igri nema krvi?!

Shvatite da ovo nije WoW i da mnogo(moze se reci i previse) igraca igra aktivno...Serveri ce se stabilizovati tek kada vecina ljudi bude presla igru...

Pa boli mene uvo koliko igrača igra igru! To je njihov posao, prodali igru za 60e, a ne možeš da igraš normalno. Nema tu opravdanja, imaju para koliko hoće i 10 godina da se pripreme za ovaj trenutak i opet nisu uspeli. Gori su od ubisofta i onog njihovog sra*a.

Ja više ni nemogu da igram.
Igrao sam oko 6-7 sati sa wizardom i došao do početka II akta.
Nemogu više sve mi se vrti u glavi.Još me i na kraju Mesar olešio jednom,to jest nije on ,nego vatra :D
Inače igram sam nevodim nijednog lika sa sobom,a nešto nenameravam ni da craftujem,ionako sve to na kraju ispadne od monstera.A nenameravam da igram na većoj težini.Eventualno,posle da obrnem DH,bitch huntera i barba(možda).Monka sigurno neću.
Posle prvog akta igra mi je fenomenalna.Dizajn nivoa,igrivost,atmosfera,a i grafika mi se sviđa.
Volem tu gotsku arhitekturu.Sada idu peščani pejzaži...

Pa boli mene uvo koliko igrača igra igru! To je njihov posao, prodali igru za 60e, a ne možeš da igraš normalno. Nema tu opravdanja, imaju para koliko hoće i 10 godina da se pripreme za ovaj trenutak i opet nisu uspeli. Gori su od ubisofta i onog njihovog sra*a.
Da budemo iskreni kod DRM-a nije bilo pinga uopste..:D

Danas sam prvi put pokrenuo ugru, i napravio sam Witch Doctor-a za coop.
Prvi utisak je da je grafika iz 2006, uzasno, 3D modeli su katastrofa.
Kad sam usao u igru,grafika mi se i dalje ne svidja, ali je daleko bolja,mada me mnogo iritira plava boja(zavisi od mesta,moze da bude i crvena,zuta...) koja mu dodje ko filter preko monitora.
Slika mi se sekla po sredini ekrana ,ubi ugru(posle sam se igrao sa vert.sin. i fps max, jos uvek postoji ,ali je daleko bolje).
Oce sa vremena na vreme da stucne,poneki fps drop, laaaaag i tome slicno.
To je sve sto je sa tehnicke strane,
Ono sto je najbitnije od svega ,sto mi se igra ne svidja, jednostavno to nije to, (nemam osecaj da igram diabla), vrlo brzo sam se smorio.
Witch Doctor ima glupave magije, (ne znam kako im je palo na pamet da mu stave da baca tegle), slabo se primecuje glavni heroji i njihovi "ljubimci" ,narocito kod Witch Doctor-a.
Tek kad smo ubili (4 heroja coop,fali samo deamon hunter) Skeleton King-a postala mi je malo zanimljivija igra.
Ima jos dosta elemenata koji me smaraju,ali da ih ne nabrajam.
Ukupan osecaj o igri je negativan, razocarao sam se ,mada u coop-u nisam pratio nikakvu pricu (samo udri), probacu igru sam,polako ,da joj dam sansu.

Pozdrav

Da li je moguce da NIKO u Srbiji nema "we could not connect to the battle.net patch service" problem osim mene ? Kada kazem SRBIJA mislim na Bench jer ovde je 90% igraca.
U svetu nas ima na hiljade, forum je preplavljen a Blizzard ignorise.

Tek kad smo ubili (4 heroja coop,fali samo deamon hunter) Skeleton King-a postala mi je malo zanimljivija igra.

Daemon hunter? I demon tools. :p

Inace, igra je najbolje na temu diabla sto postoji. Ni sacred i titan quest ne mogu da mu pridju. Osim diabla 2. :D

Poslednja izmena:
Jel se povecava broj neprijatelja kad se igra coop?

Daemon hunter? I demon tools. :p

Inace, igra je najbolje na temu diabla sto postoji. Ni sacred i titan quest ne mogu da mu pridju. Osim diabla 2. :D

greska u kucanju :d , digitalna verzija je u pitanju, nema diska :p

TQ ima mnogo lepsu i cistiju grafiku , odlicnu mehaniku magija, i sto mi se mnogo dopada sto kad ubijes neprijatelja ispadaju stvari koje je nosio, nema ubijes roj muva i ispadne "full plate armor" ili sekira

Jel se povecava broj neprijatelja kad se igra coop?

Ne znam za broj, ali su jaci za onoliko koliko ima heroja

AAa nesto mi se shebalo..koji je quest sa onim malim debelim sto postaje merchant u rupi i ponudi rare item za kupovinu. :D

i sto mi se mnogo dopada sto kad ubijes neprijatelja ispadaju stvari koje je nosio, nema ubijes roj muva i ispadne "full plate armor" ili sekira

Ili ispadaju novci na sve strane. Odakle monsterima tolike pare.

A zestoko je ubijes muve ispadne dvorucna sekira. :)

Jedino je skyrim sampion po tim nelogicnostima.

Ja sam obrunuo jednom sa Barbarianom i sada sam poceo na nightmare.Mnogo mi je teze,vec sam na pocetku par puta zaginuo.Videcemo kako ce ici dalje,ali na ovoj tezini,barem meni,je sve dosta teze.

Koliko normalnim tempom treba odprilike sati da se obrne igra na normal-u?

Kako pocinju da me nerviraju ovi *****i side karakteri, tj njihovi glasovi, voice acting je uzas!

Vrh Dno