Druun
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.06.2010
- Poena
- 169
Takodje..Ima li ko viska guest pass jer se ovako vise ne moze?
Takodje..Ima li ko viska guest pass jer se ovako vise ne moze?
igram na XP SP2, the only way to goDa li neko igra na XPSP3 32?
Bogami nisam mislio da cu ovako da kriziram, cekam da mi stigne kutija iz UK i moze da potraje i 7-10 dana ://
izgleda i ja moram da se bacim u potragu za Guest pass-om
Igre iz UK u zadnje vreme stizu za 15-20 dana. Ne radi nista zbog izbora.
Ima ljudi koji misle da su to njegove prave reakcije - tako da bih skrenuo pažnju da je sve to gluma, ima gomilu ovakvih klipova gde rejdžuje, lik je legendaran![]()
meni je jos uvek potreban guest pass, please.
Vrhunski uzitak veceras, ping je 1700! Neigrivo! Jos jedno fu*k you Blizzard!
Da budemo iskreni kod DRM-a nije bilo pinga uopste..Pa boli mene uvo koliko igrača igra igru! To je njihov posao, prodali igru za 60e, a ne možeš da igraš normalno. Nema tu opravdanja, imaju para koliko hoće i 10 godina da se pripreme za ovaj trenutak i opet nisu uspeli. Gori su od ubisofta i onog njihovog sra*a.
Tek kad smo ubili (4 heroja coop,fali samo deamon hunter) Skeleton King-a postala mi je malo zanimljivija igra.
Daemon hunter? I demon tools.
Inace, igra je najbolje na temu diabla sto postoji. Ni sacred i titan quest ne mogu da mu pridju. Osim diabla 2.![]()
Jel se povecava broj neprijatelja kad se igra coop?
Ja ne znam dal je neko video ovo, ali ovo je smej zivi. Pobeda!!! :whip:
Blizzard se voli i mrzi!
Nego jel se to meni cini ili u igri nema krvi?!
i sto mi se mnogo dopada sto kad ubijes neprijatelja ispadaju stvari koje je nosio, nema ubijes roj muva i ispadne "full plate armor" ili sekira
Ili ispadaju novci na sve strane. Odakle monsterima tolike pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari