Šta je novo?

Diablo 3

Mislim da to nije problem kod mene :) citao sam malo i uglavnom se zale na fps drop. Meni je fps dobar i sve se krece ko podmazano samo sto slika izgleda kao da secka a radi dobro... Ne znam kako bi objansio ***, nadam se da ce se i to popraviti kad izbace drajvere. Mogu da igram bez problema ali me nervira :)

D@m|r ... verujem ti, ja pricam za nvidiu konkretno, a ti vidim imas amd

nego, koliki ti je latency u onom integrisanom dole ? tebi fps moze da bude konstantno 60, ali ako ti je latency velik, moze da se desi to sto pricas ,,,ne znam, mora da se proveri

Poslednja izmena:
Au koje s*anje! Puce mi net kod Butchera i ostao sam bez svih itema sto je dropovao! Fu*k you Blizzard!!!

Podelio sam kljuceve prvoj dvojici. Javilo se dosta ljudi, ali sta da radim. Ako neko od ove dvojice ne iskoristi kljuc, dacu ga nekome od ovih sto su se javili.

@Alister
Sa 60 i 300 pingom isto bude... Jedino kad mi ping 300 zna povremeno da me vrati nazad 1 sec ali to je normalno. Ovo mi se ne desava stalno vec samo na nekim delovima mape, kao da nije dobro optimizovano ili tako nesto. Ne znam kako bi opisao ali osecaj je kad da igram na jako malim fps (nije glatka slika) dok u samoj igri nema problema fps pokazuje 60, mis pomeram normalno i magije rade savrseno.

Ko ga sisa bitno da radi :D valjda ce poprave sa drajverima ili nekim patchom. Ali mislim da vecina to ne bi ni primetila.

jeste, i ja igram DH

Stigo sam pre par sati na Nightmare [32. lvl barb, 15sati mi je trebalo za normal, solo run]. Malo sam isprobao public game sa igracima slicnog nivoa, i mnogo je izazovnija igra. Sampioni bas kolju.

ako neko zeli guest pass, imam jos jedan pa najbrzi na pm ce dobiti

poslato useru Stronger

Kad budete videli cinematic na kraju ACT-a I pascete na dupe!

Odusevljen sam!

ilidaneeee, gde je BS? :) znaci stojim pored waypointa ali tu je Headrig i sa njim mogu samo da pricam, ali nista ne mogu da radim :S

ima li neko guest pass viska? :)

Prijatno sam iznenadjen funkcionalnoscu Auction House-a. Igram nekoliko sati danas i nikako da nadjem nijedan jedini shoulder pads, nit sam ih video kod trgovaca iz igre. Prisetih se da postoji AuctionH i voila, za 3000 do 5000 zlatnika citava lista rare shoulder-a na izvolte. :)

ima li kakvog leka za acvhiment loss? volim achivmente, greskom izadjem iz igre, vratim se kad ono nema 40-50 acv pts-a... dal treba neko vreme da prodje da bi se to kod njih zapamtilo or what, ziv nisam...
al jako sam se smorio -.-

@Alister
Sa 60 i 300 pingom isto bude... Jedino kad mi ping 300 zna povremeno da me vrati nazad 1 sec ali to je normalno. Ovo mi se ne desava stalno vec samo na nekim delovima mape, kao da nije dobro optimizovano ili tako nesto. Ne znam kako bi opisao ali osecaj je kad da igram na jako malim fps (nije glatka slika) dok u samoj igri nema problema fps pokazuje 60, mis pomeram normalno i magije rade savrseno.

Ko ga sisa bitno da radi :D valjda ce poprave sa drajverima ili nekim patchom. Ali mislim da vecina to ne bi ni primetila.

Sto se tice FPS dropa:
1) Ako igras sa DarkD3, probaj da ga ugasis i vidi kako ti ide.
2) Stavi senke na medium (meni je ovo resilo problem)

Padalo mi je na 20-30 fps kad je sve bilo na max., stavio sam senke na medium i zakucano je na 60.

AA isto dosta utice na preformanse. Pogotovo AA+DarkD3.

Inace Ctrl+R u igri da bi vido sa koliko FPSova ide.

*** pa nije ni 2 dana proslo a ljudi vec igraju inferno :D hehe

Da se pohvalim
Pox Faulds.jpg
Nije valjda da su ovi bolji itemi bind on equip???

Extra ping: 670...

Poslednja izmena:
Da li neko igra na XPSP3 32?

Vrh Dno