Šta je novo?

Diablo 3

Pa da bi ljakse okačio screenshot i k***cio se.

Vratilo mi se 30% achievmenta, ali ipak nisu svi tu. Ja u ACT 2 a nema achievment za zavrsen ACT 1.

Danas login iz prve uspeo.

I dalje štucka povremeno mjkmu i posle instalacije novih drajvera (nvidia, 295.nešto), ostalima se to ne dešava?

Ja sam ukljucio vertical sync i fps mi je 60 zakucan, ali imam neki osecaj da na nekim delovima mapa igram na 30 fps...

Glupo mi je to sto kad udjes u party sa nekim, odma se otkljucaju svi teleporti i questovi rese koje drugi igrac odradio... Tako da sam juce sa lvl 2 igracem imao resene skoro sve questove i imao sve teleporte u act1. I posle i nije bas bilo zanimljivo :) dodjem do SK-a a njega nema... Nemam poima sta se desilo sa igrom.

igraj sam. predji igru na normal tezini sam, onda na hell igramo zajedno :)

Kako da promenim skil od pratioca? Pisalo je da mogu u svakom momentu to da uradim a kad kliknem na njega nemam tu opciju nigde.

tek posle mozes, kad ubijete jondara i kad se on dovoljno leveluje...

pozz svima ljudi...i gl i od mene ...ako neko zeli guest pass imam jedan pa na pm. pisite prvom saljem kod na p.m. takodje...ako neko zeli da vozimo zajedno neka adduje u svoju friend listu [email protected]

@D@m|r
Pisao sam pre koju stranicu o tome, bez VSync-a imam tearing koji mi bas smeta, dok sa njim ukljucenim lepo sve izgleda, ali ima random scena kada glupi vsync presece performanse na 30fps i to bez neprijatelja na ekranu samo stojim u mestu, odem do opcija iskljucim vsync kada ono imam 80fps u toj sceni lol Al dobro bolje i 30 fps nego da mi oci poispadaju od cepanja ekrana :D

kako iskoristiti guest pass, ja sam moj kod ukucao ali neće igru da pokrene, kaže da nije vezana za account?

Kao neko ko je Titan Quest igrao godinama i presao 20ak puta, usudicu se da kazem da neki delovi act II u D3 mnogo podsecaju na neke delove Egipta u TQ, pogotovo kad padne noc, pa i ona jedna vrsta demona podseca na one sirenje sa kopljima iz TQ, tj tako se krecu, neki pejzazi kanjona, itd. Blizzarde lopove :D

kako iskoristiti guest pass, ja sam moj kod ukucao ali neće igru da pokrene, kaže da nije vezana za account?

Nadam se da si sve odradio kako treba, tj, da imaš aktivan bnet nalog, ako imaš, tamo u games ukucaš key koji si dobio i onda ti ne na bnet nalogu aktiviran d3, posle samo svoj bnet mail i pass kucas u D3

Ako si kljuc aktivirao na battle.net racunu (preko sajta), kada ukljucis igru idi u podesavanja i prebaci na region Europe. Meni je to resilo problem.

Imao sam taj error, a resio sam ga iskljucivanjem ZoneAlarma, PeerGuardiana i Avirinog Realtime Protectiona. Ako imas ove ili slicne programe znas sta ti je ciniti :)

Ja stvarno ne znam o cemu se ovde radi, samo znam da sam poludeo i osecam se isplaljenim i ne budu li ovo resili za par dana ici cu da trazim pare nazad !!!
Nemam PeerGuardian niti sam ga ikada koristio, iskljucio sam sve antivirusno-firewall-antimalware zastite, cak i u procesima i stvarno ne znam koji bi to "third party program" mogao da mi smeta.
Brdo ljudi ima taj problem, koliko vidim, resenja sporadicno ima ali ne rade svima. Zezam se sa servisima citav dan ali nista.

Zvao sam ORANGE, oni me uputili na CL servis, tamo momak kaze da je do zagusenja servera ali ja znam da nema sanse da je do toga...

Pade mi na pamet: da li si skinuo onaj updateovani downloader?

@Zli bokser To bih da izbegnem po svaku cenu jer:

1. nisam siguran ni da ce posle toga raditi
2. uzece mi mnogo vremena i zivaca jer treba sve bacuo-ovati, izgubiti neke instalacije koje ne mogu da se sacuvaju itd.
...

@DariusIII Nisam, koji downloader?

Jedino me "brine" sto niko drugi ovde nema taj problem, da li je moguce !?

Ti imaš retail verziju, zaboravi moj komentar. Jedino što mi pada na pamet je da ti je neki od potrebnih servisa isključen.

Ne znam za vas ali meni je level desing i atmosfera cisto savrsenstvo!

DieHard je vec obrnuo igru. :D

Joj ljudi mislim da cu danas trcati sa posla kuci, samo da bi sto pre seo za d3 :)

igraj sam. predji igru na normal tezini sam, onda na hell igramo zajedno

*** kad sam ja hteo zuti level 3 item :D

@Grunt
Meni je fps 60 uvek sa ukljucenim vsync, naravno kad ugasim ode fps preko 100+, ali onda jos gori osecaj imam kad igram. Kao da slika stuca u nekim delovima (kao da igram na mnogo manjem fps-u) a pokazuje 60 fps zakucano. Naravno graficka radi na 50 60% opterecenja, ne znam koji K...

Inace za sve neverne Tome, stigla mi je igra iz Gramna, tj kom CE izdanja, lepo upakovano, sa fiskalnim racun unutra. Tako da onaj sto ih je pljuvao je lozio ljude bzv, verovatno da bi kupci otisli na drugu stranu (CL).

CE sam platio 8100din samo.

Kao neko ko je Titan Quest igrao godinama i presao 20ak puta, usudicu se da kazem da neki delovi act II u D3 mnogo podsecaju na neke delove Egipta u TQ, pogotovo kad padne noc, pa i ona jedna vrsta demona podseca na one sirenje sa kopljima iz TQ, tj tako se krecu, neki pejzazi kanjona, itd. Blizzarde lopove :D

Mislis na Nage? Blizzard vec 10 godina koristi iste, tako da je mnogo starije od TQ-a. :) Plus sto je to uzeto iz budizma i hinduizma, tako da ni jedni ni drugi nisu originalni.

Ako je neko raspolozen da posalje guest pass bicu mu jako, jako zahvalan :)
Pozdrav

Ja takođe za 2, 2 i po sata igre nisam primetio bilo kakvo cepanje a igrao sam i sa vsinc on i off na 6850 i non stop je zakucan na 60fps sa on a ide preko 150 sa off

551075_308754695871908_148733308540715_725084_17909826_n.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno