Šta je novo?

Diablo 3

ja igram lagano boga mi, totalno sam izgustirao prvi chapter... oko 5-6 sati gameplay-a, svako ćoše pregledano, mislim da sam 16lvl... nisam siguran

Pazite sto svetli USB soulstone.

ImageUploadedByTapatalk1337129178.459650.jpg

Molim da mi se javi neko ko je imao ovakav problem, nemoguce da sam jedini baksuz !!!

Imao sam taj error, a resio sam ga iskljucivanjem ZoneAlarma, PeerGuardiana i Avirinog Realtime Protectiona. Ako imas ove ili slicne programe znas sta ti je ciniti :)

Poslednja izmena:
To sa metacritic je smesno. Najpre nebi mogli da predju celu igru za to vreme. A da su je i presli, morala bi da im se smuci. I ja bih joj tad dao ocenu 3. Za sada je ocena 9 ,)

Moze li jedan mali spoiler? Da li su svi cinematicsi onako "crtani", ili dolaze i oni pravi realisticno rendereovani cinematicsi? Ja sam se malo razocarao kad sam to video, jer obozavam cinematicse iz D2.

Moze li jedan mali spoiler? Da li su svi cinematicsi onako "crtani", ili dolaze i oni pravi realisticno rendereovani cinematicsi? Ja sam se malo razocarao kad sam to video, jer obozavam cinematicse iz D2.

Ima proper Blizzard cinematika takodje, ne brini. :) Cak sto vise, rekao bi da su im ovo najbolji do sada, prvenstveno po detaljima i ostrini.

Kako su ovi skilovi za wizarda debbilno urađeni.
Ispada da damage koji spell napravi najviše zavisi od damage oružja.Tako da imaš komičnu situaciju wizarda koji nosi neku tešku sekirčinu i baca spellove.
Još se ja čudim kako je igra teška na normal do SK,i kako sam mogao sto puta da zaginem,jer sam nosio samo wand,koji sam dobio odma po defaultu.Wand sa 2-3 damage.Računao sam kako napredujem da ću dobiti jači wand,a ono nijedan do SK.
Koja debbilana.Trebali su napraviti više class-restricted itema,i da wizard nemože da nosi sekiru ili mač,itd,kada nemože već da ga koristi za melee borbu.Znači neupotrebljiv je za melee attack,a baca spellove iz njega.Teški nonsens.
Druga stvar su pare.Mislim,kako da doguraš do 10.000 koliko treba da se proširi stash,kada iteme koji izbacuju monsteri su skoro bezvredni kad hoćeš da ih prodaš.
Ono neki magical item košta 25,koliko ti i ispadne iz najbuđavijeg bureta.Ispada da pare jedino možeš da sakupiš od onoga što ispadne od monstera,buradi,ćupova,itd.
Igra,kao igra mi je dobra i zanimljiva(tek sam na početku),ali ima tih stvari koji su bezveze urađeni,kao na primer,što i mapu nemožeš po želji da skloniš sa ekrana ,itd.

sinoć ubio SK bez ikakvih problema sa Monkom. valjda će od sad da bude teže, ovo do sad je bila čista *******cija.
i kakav je to RPG kad nemam atribut points??!!!

Jel može neko da im kaže da li je moguće u starteru disenchantovati magical iteme? Ne bih da ih prodajem za sicu, a opet nemam para za veci stash, pa bih da ih disenchantujem :)

Ja sam do 9 levela potrošio jedno 8k golda na artisana i još mi je ostalo 2-3k.Ne znam kako ne možeš da skupiš 10k.Ustvari, znam. Nema rushovanja u Diablu, obiđi svaki kutak, moraš da ubiješ sve na putu i tada ćeš imati love na pretek.

Ja evo imam 7h gameplay-a (zbog posla nemogu vise da igram :*( ) i jos uvek sam u Act I, bukvalno sam svaki objekat unistio, ispitao svaki kutak, ubio svakog moba, odslusao svaki lore book itd... Preterana je igra !!

@marko_ns
Slazem se za mapu, nadam se da ce dodati sa pecom da mozes klikcati kroz nju.

@Dejjan
Indeed malo je nelogicno to na pocetku, al kasnije(tamo od 10+ lvla) ispadaju staff-ovi/wand-ovi koji imaju bas Wizard stats i vise nikada neces ni pomisliti da stavis neku sekiricu/mac :)
A sto se para tice primarno dobijas pare od mobova, vec na 10+ lvl ispada po 50 golda od njih, a beli obicni itemi jos uvek daju 5-10 golda kada se prodaju, ja vec imam 30k golda a lvl 15 sam, nije frka sa parama, samo polako :)

@_/Neo\_
Imas odmah cim dobijes blacksmith-a da salvag-ujes magic iteme, to ti je posle max 1-2h igranja.

A zar nije lepse igrati igru lagano, uzivati u svemu sto nudi a ne takmiciti se ko ce pre da je predje...

Tako je. Ja evo igram 5h do sada i tek sam malopre ubio Skeleton Kinga. Krenuo sam polako dalje čisto da vidim kako izgleda nastavak posle Bete. Mislim da nisam došao ni do polovine prvog akta. Skupljam sva oružja i vraćam se u grad da ih prodam, obilazim svaku jazbinu/pećinu/podrum u potrazi za što boljim lootom. Ne žuri mi se nigde. Ulažem u Artisana tj Blacksmitha. Nadam se da će da veoma brzo srede te probleme sa logovanjem i pingom pa da potpuno uživamo u dugo očekivanom Diablu.

4184940_460s.jpg

4185129_460s.jpg

^Ha ha ha, istina!

nabavio guest pass, skinuo client i sad mi kaže da mi igra nije registrovana na acc. u čemu je fora?

Ko hoce kljuc za probnu verziju igre, nek me cimne na PM. Na poslu sam, pa kad se vratim kuci, dacu mu. Dobio sam dve one kartice, pa reko da podelim.

Kakva je situacija sada? Jel neko igra? Kakav je ping i da li se može lako logovati? Na poslu sam pa ne mogu probati? Jel se nešto promenilo od sinoć?

@_/Neo\_
Imas odmah cim dobijes blacksmith-a da salvag-ujes magic iteme, to ti je posle max 1-2h igranja.

Mislim da nisam jos dobio blacksmith-a. Imam tamo u pocetnom delu pored Dekardove kuce samo mechendajzera :) i isto tako, gore na izlasku za Hollow nešto (sad se ni ne sećam imena) imam još jednog a BS-a nigde nema, tj možda ja nisam gledao dobro sinoć (ipak sam oko 2h usao u igru, videcu cim dodjem kuci)

@_/Neo\_
Dobices ga ubrzo nalazice se odma desno od glavnog waypoint-a koji je usred grada. Samo prati kvestove, jedan ce biti da pricas snjim (on je u gornjem delu grada na pocetku bez radnje) da mu pomognes nesto oko zene da te ne spoil-ujem, posle toga ce otvoriti shop :)

To sam odradio taj quest, sisli smo dole, odradili sta ima, ali najverovatnije nisam video da imam BS, moram pregledati kada dodjem ponovo. Jel to na character info ili je BS bas vendor u gradu?

desno je od waypointa u gradu

Onda ga najverovatnije nisam video, ipak sam igrao od 2 do pola 5 jutros :) Nije se našlo vremena ranije :)

I dalje štucka povremeno mjkmu i posle instalacije novih drajvera (nvidia, 295.nešto), ostalima se to ne dešava?

ping 56

Jeste vala glupo da wizard može da koristi sekire, ali evo moj monk je malo posle SK došao do adekvatnog naoružanja...

Sa monk-om je prilično lako, zaginuo sam samo jedanput do 15. nivoa i to *****no uletevši u gužvu, ima protivnika koji su nezgodni, ali većina ne može ni da priđe sa kombinacijom deadly reach i lashing tail kick.

Ovaj krš od nemagičnog naoružanja što ispada protivnicima, bolje da ni ne ispada, ali mislim da je lakše sve pokupiti nego birati pa posle u gradu lepo right click click click click click sell :)

Kako da promenim skil od pratioca? Pisalo je da mogu u svakom momentu to da uradim a kad kliknem na njega nemam tu opciju nigde.

yGXOj.jpg

Lik zavrsio za 12.5 sati :d

Prilozi

• yGXOj.jpg
    yGXOj.jpg
    97.9 KB · Pregleda: 72
Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje...

Kako da pretrazim aukciju da vidim dali neki item vec postoji ?? Ja nevidim nikakav search.

Po meni su ti likovi sto rush-uju sadrzaj bas ono glupi da ne kazem nesto drugo, koja je poenta, igra je na normal uber laka svaki ***** moze da odradi speed run, samo zasto bi ???

Nazad
Vrh Dno