Šta je novo?

Diablo 3

Kotaku ‏ @Kotaku
Diablo III Server Maintenance to Last Another 90 Minutes, Says Blizzard

jel moguće ovo?!

Itekako je moguće.

ja sam se ulogovao ali mi ne vidi heroja,i daje mi neku gresku 317002!
"Unable to find all of the appropriate game configurations to create or join the game(317002) "

EDIT: sad vidi heroja izgleda da ce biti brzo gotovo,nadam se.

Poslednja izmena:
11:30 a.m. PDT- We are in the process of performing an emergency maintenance for Diablo III servers in the Americas to resolve several issues that are currently impacting the game. This maintenance may cause some interruption in communication, ability to log in, use of in-game features, and disconnections. We anticipate all servers will be available for play at approximately 1:30 p.m. PDT. We will provide further updates as necessary. Thank you for your patience.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5051765603

11:30 a.m. PDT- We are in the process of performing an emergency maintenance for Diablo III servers in the Americas to resolve several issues that are currently impacting the game. This maintenance may cause some interruption in communication, ability to log in, use of in-game features, and disconnections. We anticipate all servers will be available for play at approximately 1:30 p.m. PDT. We will provide further updates as necessary. Thank you for your patience.

A to je po CET-u u?

@Abraksas
Da PDF je u pitanju, stvarno je dobro odradjena knjiga, jednog dana bi bilo cool da nabavim fizicku kopiju.

@zeko
To je vest za USA servere oni nas ne zanimaju stoga nije ni bitno koliko je to po cet-u. Nasi serveri drugi problem imaju.

Poslednja izmena:
Pise PDT. Pacifik :D
Za sat vremena bi trebalo da bude gotovo, tako da u 11 racunam da udjem u igru normalno :D

Blizzard kaže da se igram :)

403440_3393243669727_1228732742_47745886_2015146578_n.jpg

i to preko 30k sati :)

Poslednja izmena:

Ovo vazi samo za US servere. Nasi EU serveri imaju druge probleme koje jos nisu ustanovili :)

Izbačen sada sa Azijskog servera.
Probao bitch doctora,mnogo je lakši za igru od wizarda,barem na početnim nivoima.

Bashiok ‏ @Bashiok
We have a fix we're in the process of testing we believe could resolve some of the current EU game service issues. No ETA on its deployment.

Stvarno je uber cool lik,samo treba imati stomak za njegove čarolije :d

Pa vidim da se puno ljudi zali na ovo sto se i meni desavalo da nakon log out/log in , pola achievementa fale i racuna kao da nisam odradio 2-3 prethodna questa iako mogu da nastavim gde sam stao, ljudi ***** po official forumu zbog achievementa jer im se sve gubi. Nije da su mi primarni, ali volim da ih imam , posebno zbog datuma, da nekad mogu da vidim kad sam sta uradio i kako sam napredovao. Definitivno im serveri brljave, tako da me ne bi cudilo da to urade, bolje sad nego za nedelju dve kad svi budu podosta napredovali, al ajd nadajmo se da ce sve da bidne ok :)

Ma tako je sa svakom njihovom igrom, nije mi jasno kako se jedanput barem ne pripreme kako treba.

Ma tako je sa svakom njihovom igrom, nije mi jasno kako se jedanput barem ne pripreme kako treba.

Zato sto ih realno bole kkk. Ima nas 20 miliona ovaca za sisanje. Zalosno je koliko su danas game developeri bezobzirni prema svojim korisnicima!

Bashiok ‏ @Bashiok

EU fix is in and looking positive, but it will still take time for the service to process all the requests. Expect Error 37. Keep trying.

Damn .... I am in

Mogu da se sprdaju koliko hoce ali tek kad nek neko drugi uradi posao bolje od blizzarda.

Kako se beše rešava error 37?

A kad prođe Error 37 onda sledi čekanje u nedogled za "Retrieving hero list...". Fuk.

Otkucao sam već ranije zašto je ovako i pre launcha i danas ponovio, i zašto će biti i u buduće ovakvim tipom igara, no niko ne čita :)

*** ti ovo, idem da gledam Behind the scenes.

Vrh Dno