Šta je novo?

Diablo 3

tacno kao i za wow, dodjem kuci oko pola 8, nalozen da igram i naletim na sr*nje.Kod wow-a sam cekao "redu" oko 3000 mesta , a za D3 serveri ne rade :S

evo posle 20sati ne spavanja i konacno stignem sa posla kuci i instaliram d3,
i pri prvom pokusaju da se lognem dobijam neke erore.
boze,daj mi strpljenja.

Ja sam imao tu srecu da dobijem igru, ali i tu nesrecu da mi optika ne radi :d sada je svlacim sa klijentom...blah...

Prestanite sa pricom o prodaji cd keyeva na ovoj temi.
Zadnje upozorenje.

Sa foruma :
"Diablo 3 is all about randomisation; even the logins"
:d

Ja ne mogu da verujem sta dozivljavam! 12 godina cekam igru, uzeo sam slobodne dane i ne mogu da udjem u igru! Ovo je nocna mora!

loudly-cry-smiley-thumb2528261.jpg

450 strana na forumu! Ljudi su najstrasnije ispi*deli! Mislim da ce neko negde zapaliti neki game shop sto prodaje D3.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4064636470?page=449

Poslednja izmena:
Ja se ludo zabavljam gledajući vas kako kukate dok pikam WoT :p

Doduše upregao me je ortak da mu skinem klijenta, pošto imam brži net od njega, tako da na neki način učestvujem ;)

A ja cekam prijatelja skidrow-a :)

Ja jos nisam poceo, ali igra mi je danas stigla... Kutija i kvalitet izrade bez reci.... Ne zalim para :D Da igram jos nisam stigao, ali vidim da ljudi imaju problema...
Elem dok cekamo da se serveri vrate evo kako izgleda pet u svetu vorkrafta :D
WoWScrnShot_051512_192832.jpg

inace wow serveri rade bez problema za sad, mada kolko sam primetio bagovao mi se real id, nije mi bilo ni jednog prijatelja, i tako dalje, tako da imaju najverovatnije problem sa tim btag/real id servisom...

Retrieving Hero List... U nedogled... Dobro napredovali smo sa jedne na drugu gresku :)

Tj. kad malo bolje razmislim... Sad ni nema greske. Znaci da problem ni ne postoji :D

Bashiok ‏ @Bashiok
We're in the process of troubleshooting the issues affecting EU game logins and social services. Updates as I get them.

Poslednja izmena:
Ja se ludo zabavljam gledajući vas kako kukate dok pikam WoT :p

Doduše upregao me je ortak da mu skinem klijenta, pošto imam brži net od njega, tako da na neki način učestvujem ;)
instalirao, ctrl+v error 37, ctrl+v error 37.... exit game, usao u wot :)

Inace Asian serveri rade, ko jos nije poceo da igra, moze tamo da se zeza.

Nesto me cudno ovaj gleda! :D

ImageUploadedByTapatalk1337107398.423722.jpg

Poslednja izmena:
Malo ukrivo, moze da se loguje samo malo vise CTRL + V .

Znaci ladno Achievment-e mi nije sacuvalo od pola ACT 1 nema ni jedan .... sa 320 poena na 160. :D nista idemo ponovo da ih skupljamo, totalno me zabole za achive.

Poslednja izmena:
Ja sam upravo sam izašao iz igre. Uspeo sam skoro 3h da igram bez ikakvih prekida. Ubio sam SK, dogurao do lvl 10 i drugi put nastavljam dalje. Mada evo sada sam probao ponovo da se logujem i meni piše da su serveri zauzeti i da probam ponovo.

Au bre, stalo je na "retriving hero list"! Grrrr, poludecu majke mi!

Uh jos satipo dok ne dodjem kuci nadam se da ce do tada srediti server :D

Btw upravo citam Book of Cain na poslu, bas fino objasnjava komplet Diablo istoriju, super stivo !

Vrh Dno