Šta je novo?

Diablo 3

Kako da resim Error 12? Ortak mi je dao guest pass i napravio sam Battle Account brzopleto i stavio sam za zemlju US. Sada ne mogu da promenim to. Da li ima nazad? Zna li neko kako da resim problem? Menjao sam sifru 2 puta i nije pomoglo... Hvala unapred!

I am in!
Brate DieHard sa foruma je vec lvl 30 Barbarian?!? Koliko si ti igra nocas, danas?

Ekipa iz WoWa vec stigla do 42-og nivoa pre 6 sati, tako da nemojte vredjati DHa, ima i gorih. :p

Mislim da sam ja rekorder, cim kliknem na instaler, pojavi se CHECKING UPDATES na sekundu i dobijem sledecu poruku i cao zdravo:

Da li neko zna o cemu se radi ?

Kad je pitanju Diablo samo iz sale nazivam nekog noliferom. :D
Sve im je oprosteno, ali samo ne kapiram kako mogu da sede 20,30h?!

Inace niste svesni kakve nas scene ocekuju kasnije u igri, gledao sam malo artwork iz CE izdanje, nestvarno dobro!

Inace igra zauzima 800mb RAM-a i koristi sva 4 jezgra kod mene na i5 masini.

Best Diablo III review :

Prilozi

• CnvfY.png
    CnvfY.png
    34.7 KB · Pregleda: 73
Pa ne znam kako ce da emuliraju delove igra koje su na serverima i koji se stalno menjaju? :D

Ja lepo danas udjem sa Proday u party da bi mi dao neki zuti item lvl 2 (samo sto sam poceo da igram) on je bio valjda lvl 15, kako sam usao kod njega odma mi se svi portaili otvorili i questovi resili.... Posle sam isao okolo ubijao neka cudovista da bi dobio koji level i nastavio tamo gde je on stao... Znaci ni od jednog questa nisam dobio XP. Strasno... Na beti sam bio lvl 12 za nekih 2h a danas lepih 4h za isti level :) valjda ti questovi donose dosta XP-a...

Inace vidim da se vec prodaju lvl 40+ itemi jel moguce? :D

Tako je.
Osim kad jedna poznata grupa izbaci emulator uskoro... :p

Da bi poznata grupa izbacila emulator mora da igra igru, tako dogod oni ne budu mogli igrati normalno, kao i svi ostali što ne mogu, neće biti ni emulatora. :D

A za takve stvari treba vremena, samo se treba setiti koliko im je trebalo za AC2, a on je daleko jednostavniji od ovoga.

Pa i neki nasi su pri kraju. :D

Nego zasto Barbarian ne mlatara sa 2 oruzja kao u D2? Korisitim sad frenzy kao primary attack.

Mislim da sam ja rekorder, cim kliknem na instaler, pojavi se CHECKING UPDATES na sekundu i dobijem sledecu poruku i cao zdravo:

Da li neko zna o cemu se radi ?

Molim da mi se javi neko ko je imao ovakav problem, nemoguce da sam jedini baksuz !!!

Kinezi i Korejanci sede na wc solji sa infuzijom ubodenom u venu:d.Valjda ste videli da su neki kosooki(po njihovim hieroglifima na chat-u) dosli do kraja na dan launch-a.

Ako je tako, onda se to stvarno granici sa bolescu mozga i uma stanja...****te, ljudi sede i igraju igru 24 sata....jbm te zemljo shabaniji...umesto da jure pic^e, oni igraju igrice.....:smash:

Lik je za 12h presao normal mode :) Level 32 barb, mora da je sad vec sigurno 50+ :p ali koristi ovu spravu ***.

Prilozi

• 1HRGw.png
    1HRGw.png
    560 KB · Pregleda: 333
A zar nije lepse igrati igru lagano, uzivati u svemu sto nudi a ne takmiciti se ko ce pre da je predje...

Ако су сви кренули у исто време, Близард вероватно има неки лог ко је први убио последњег боса. 99 посто је то неки кореанац.

A zar nije lepse igrati igru lagano, uzivati u svemu sto nudi a ne takmiciti se ko ce pre da je predje...

Jeste to lepše onima koji igraju radi razonode i uživaju u igri. Međutim, mnogi bi da zarade od iste (eto recimo pominjani Kinezi) a samim tim što će među prvima ponuditi neke iteme (ili tome sl.) zarada im je zagarantovana.

Diablo je nemoguce igrati lagano. Ja bar donekle zurim da predjem jer hocu da igram vece tezine, normal je smor...

Nemaju pojma, 90% tih losih ocena, su od anti Blizzard DRM frikova i pobesnele raje koja nije uspela da se loguje.

Ne znam za vas, ali meni uopste ne fali to da rasporedjujem sam skill i atribute pointse. Inako me to uvek smaralo, nisam znao sta da izaberem.
Iskreno jedino sto mi za sad smeta je sto nema mape kao u Diablo 2, da bude full screen, transparentna i da mozes da igras dok gledas mapu.
Kad smo kod DRM-a, znaci kad mi pukne net cao, zdravo igranje? Posto imam neko smece od neta, cesto zna da puca, neke smetnje imam na liniji valjda. Ali uskoro cu preci na SBB, tako da tih problema vise nece biti.

Sto se svega drugog tice igre je sto bi rekli ameri, preterana! :)

P.S. Neverovatno koliko ljudi gleda ovu temu trenutno. Zamolio bi modove da nam izbace neku statistiku gledanosti i postovanja u ovom temi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno