Šta je novo?

Diablo 3

Pitam jer vidim da neki koriste na monku 2h staff, a kontam da posto je monk melle based da mu je mnogo bitnije da ima 2 brza oruzja sa kojim pravi brzo spirit i onda samo aoe :) Znaci ja sam bas odusevljen sa monkom. Barbarin je ono, ok, brute force, ali mi je monk nekako za 2 i po sata koliko sam ga igrao prirastao srcu. Verujem da ce mi se i DH i Wizard svideti, mada magove nekako ne volim :) Ja bih najvise voleo da imam Paladina :)

Moja monkica ima fist weapon i dagger, oba daju health after kill pa praktično i ne moram da se lečim :)

Je ne znam ni da li sam do skeleton kinga (dotle samo mogu da idem) bacio jedan heal sa monkom :)

Nego koja je fora sa tim d3 dark modom? Nisam video SC iz njega, pa me zanima sta on radi (kontam da malo potamni sliku? s obzirom da je dark mod :) )

Poslednja izmena:
ja koristim mač i sekiru na Monku, sa nekim bonusima. našao sam nekakva 2-3 boxera (ili kako se već to zove), ali su mi bili slabašni pa sam ih istopio. još nisam video ni jedno dvoručno oružije za Monka. od oklopa imam svašta nešto.
kod Monka dexterity daje +1% dmg i povećava dodge, ali je kod njega najbitnija brzina, tako da gledajte da koristite oružije sa najvećom brzinom.

kad identifikujete neidentifikovane predmete, jel uvek dobijete predmet koji odgovara vašoj klasi? ja sam do sada identifikovao 3 komada, i sva 3 su bila za Monka. čak i kad mi je blacksmith napravio jedan oklop, dobio sam magical stats baš za Monka. slučajnost ili...?

Ja sam za sada dobio 2h sekiru za barbariana, a na monku sam dobio fist weapon (krstio sam ga u bokser :) ) i bow, tako da kontam da moze svasta da ispade, tako da sada krecem sa DH da iskorisim bow :)

Scoundrel je zanimljiviji pa vodim njega :) Rare ispada prilično random čini mi se. Što se tiče dark3D probao sam ga na beti ali sada ga ne koristim, ne smeta mi što je ponekad okolina sa toplijim bojama, bilo bi dosadno da je baš sve sumorno, ali sharpness bi dobro došao.

Znaci ne zalim ni dinara sto sam dao,platio bih i vise da je trebalo!Igretina na kvadrat!Izgleda da su se sredili i serveri!Sada ucitava igru za 2 sekunde!

Steta sto nema da se budzi strenght,vitality..itd
Kao u Diablo ll
Koja je fora sa tim kad istopis stvari?

Ako ima neko guest pass i dobre je volje ja bih rado igrao malo ovo cudo
Hvala.

Steta sto nema da se budzi strenght,vitality..itd
Kao u Diablo ll
Koja je fora sa tim kad istopis stvari?

Svaka plava stvar, zuta i legendary koju nadjes moze da se unistit (salvage) i iz tih itema dobijas materijal u igri za Blacksmithing: Subtle essence, Fallen tooth, Lizzard eye, Encrusted Hoof, itd. Od tih materijala mozes da pravis oruzje ili oklope za svog lika (ili da prodas) a onda opet mozes da unistis taj item kada ti vise ne treba (ili da stavish u stash za nekog buduceg lika) ili da das nekome kome mozda treba.
Vise o tome na Diablo 3 sajtu

Ja reciklirao tonu stvari a nisam napravio ništa. Inače ovaj mystic ally skill za Monka još više (možda i previše, bar za sad) olakšava stvari, ni bossovi mu ne mogu ništa, mogu komotno da stojim i čekam da ovaj odradi posao. Što bi, jel, bilo dosadno pa to ne radim :)

Inače, zašto li popravljamo stvari kod trgovca kad imamo kovača...

Poslednja izmena:
Igra je prelaka na normal.

Ubacio dark mode, i izgleda odlicno. Sad tek imam volju da igram. Ono sarenilo me nerviralo.

sinoc zavrsio act dva na normal,bogami sam poginuo par puta na onom balilau dok nisam skontao kako i sta
mada sam 22lvl a vidim da likovi tek sa 24-5 su tu
pozurio sam malo :p
inace,igra je savrsena

Diablo 3 meeeeeh, da ga nisam dobio free verovatno bih se smorio... Nista spec, ohh well, grim dawn je na vidiku...

Vrh Dno