Šta je novo?

Devil May Cry 5

Poslednja izmena:
..i da se malo zapusti :d

[H&S] Devil May Cry 5

Posto je pc verzija potvrdjena jos u maju za 2013. godinu a vidim da vec postoji i nvidia profil, reko da postavimo i o'de temu.

Poslednji trejler
[YOUTUBE]iK3JbgiuPos[/YOUTUBE]

DMC 2-3-4-5... sve su iste...

Presao sam svaki DMC i mogu reci da se dosta razlikuju. Dvojka je najgora (radio ju je drugi producent) a ostali su prica za sebe. DMC igre (pogotovo trojka i DMC4 u kom sam proveo 251h) pruzaju mogucnost izvodjenja bezbroj komboa koji nisu standardni.

Cuo sam da peticu radi drugi studio a ovaj trejler mi deluje primamljivo iako sam u pocetku mislio da ce igra biti FAIL, no videcemo.

Poslednja izmena:
Jedva cekam,igrao sam i presao svaki deo...Jedna od najboljih akcionih igara i meni definitivno najomiljenija...

Igra izlazi za PC 25. Januara.

MINIMALNA KONFIGURACIJA:

Procesor: AMD Athlon X2 2.8 Ghz ili Intel Core2 Duo 2.4 Ghz
RAM: 2 GB
Hard Disk: 8 GB slobodnog prostora
Grafička kartica: ATI Radeon HD 3850 ili NVIDIA GeForce 8800GTS

PREPORUČENA KONFIGURACIJA:

Procesor: AMD Phenom II X4 3 Ghz ili Intel Core2 Quad 2.7 Ghz
RAM: 4 GB
Grafička kartica: AMD Radeon HD 6950

Veoma lepa vest sto izlazi uskoro, mislim da ce ovo biti jedna od retkih novih igara koje ce mi drzati paznju.

Samo nek je lepo optimizuju i bice sve ok :)

Unreal engine je, tako da o optimizaciji ne moras da brines.

Igra dosta bolje izgleda u 60fps, ali je problem sto i dalje fali osecaj koji su imali stare igre, jer je razvijana za 30 fps.

Ne deluje zahtevno igra, ali na linku koji je okacio @DieH@rd se govori o podrsci za SLI kartice - pitam se onda cemu to. DMC4 je radio po defaultu u 60fps a kad se ukljuci turbo mod onda ide u 120fps sto je jos bolje za igranje.

HPAHZ.gif

0NLQH.gif

Poslednja izmena:
Upravo sam zavrsio igru, na default nivou tezine mi je trebalo nesto vise od 9 sati.
Utisci su uglavnom povoljni(ocenio bih je sa 8-8.5), jer je igra mnogo bolja od onoga sto sam ocekivao posle prvih par trejlera i loseg demoa.

Grafika:
Prilicno dobra na otvorenom, neki delovi zaista oduzimaju dah.
Prva misija i poslednjih nekoliko izgledaju najgore(ovde se bas primeti UE3 engine).
Igra je jako sarena, sto je u nekim slucajevima plus, a u drugim minus.
Performanse su dobre(xbox verzija), framerate retko opada.
Steta sto je NT odlucio da koristi UE3 engine. Igra ce verovatno dosta bolje izgledati na pc-u.

Zvuk:
Muzika je dobra, efekti osrednji, a voice acting vise nego dobar.

Gameplay:
30 fps se naravno oseti.
Borbeni sistem je solidan, dosta bolji od prethodnih NT igara.
Neke stvari su mi ipak isle na zivce - Ikaruga style gameplay i nedostatak lock on-a koji najvise iritira kada vas nekoliko protivnika napadne iz vazduha.
Platforming delovi su dobro odradjeni i mnogo su bolji nego u prethodnim igrama u serijalu.
Poslednjih par misija su nesto losije. Steta je sto kvalitet iz prve 2/3 igre nije ocuvan do kraja.

Prica:
Osrednja, ali dosta bolje ispricana nego u ranijim igrama u serijalu.
Psovanja srecom nema previse, one lineri su ocekivano losi, dok je humor solidan.
Dante-ov lik je solidno docaran, dok je Vergil ocajan.
Kraj igre i naziv poslednjeg achivementa jasno ukazuje na to da se planira nastavak.

Zakljucak:
Iako se radi o dobroj igri i dalje mislim da reboot ovoj fransizi nije bio potreban.
Prodaja sigurno nece biti primetno bolja(ocekujem oko 1.5-2 miliona), a sama igra je losija od dobih igara u serijalu(1,3,4) i Bayonette.
Svakako bih savetovao ljudima da ako mogu, sacekaju pc verziju.

u, oladi me ! kad sam video da si je odigrao mislio sam da je izašla za pc...
inače , veliki sam fan 4-ke.

kad je release i da li može da se skine pc demo možda ?

do džadža !

Ako nekoga uopste interesuje, ovo vnogo se pojavilo u ponovonapunjenim prodavnicama.

Vrh Dno