Šta je novo?

Devil May Cry 5

Zato što je Devil May Cry oduvek bio sinonim za kvalitetnu igru emoticons_animated_2.gif

Kako kome.

Većina se ne bi složila sa vama, al' ajde.

Igra je prilicno dobra.
Losija od prethodnih, ali pc igraci bas i nemaju puno izbora :).

DMC je zakon! jedva cekam.. 30%

PC igrači i ne znaju šta je ovo, čim kažu da je "vnogo" :)

Ovaj "PC igrac" je presao sva 4 dela. :) Kada se pojavio prvi na PS2-ci imao je svega 16 godina i u tom dobu je itekako mogao da svari ovakav zanr. Sada kada ima 27, to mu malo teze polazi za rukom. :) Emo redesign ovog najnovijeg naslova ne bih ni da pominjem, jer sumnjam da su se cak i najzagrizeniji poklonici serijala lako pomirili sa njim...

Moze neko da ispise originalni binding kao na konzolama? Prepozna mi rumblepad ali su svi dugmici pobrkani.

Ovo je XBOX 360 joypad emulator. Raspakuj ova četiri fajla u folder (.....\DMC Devi May Cry\Binaries\Win32\) gde ti se nalazi .exe fajl igre i trebalo bi da radi sve ispravno.
Meni sa Saitek joypad-om tako radi :)

Prilozi

• xbox360cemu.v.3.0.rar
    102.8 KB · Pregleda: 21
Poslednja izmena:
Ovaj "PC igrac" je presao sva 4 dela. :) Kada se pojavio prvi na PS2-ci imao je svega 16 godina i u tom dobu je itekako mogao da svari ovakav zanr. Sada kada ima 27, to mu malo teze polazi za rukom. :) Emo redesign ovog najnovijeg naslova ne bih ni da pominjem, jer sumnjam da su se cak i najzagrizeniji poklonici serijala lako pomirili sa njim...

Valjda se gleda dizajn nivoa koji je odličan i gameplay a ne dizajn glavnog karaktera :)? Ako ti je to važnije od svega, nisi onda ti baš neki "igrač" nebitno koliko godina imaš.

Ne kažem ja ništa dobro od igre ali da je "vnogo", nije. Sada što neki imaju averziju na emo likove to je druga stvar. Igra je fun i ko voli igrače. To što ti gledaš iz svoje perspektive i tebi je postala "vnogo" vremenom je druga stvar, totalno.

Ja neću.

Poslednja izmena:
Ovo je XBOX 360 joypad emulator. Raspakuj ova četiri fajla u folder (.....\DMC Devi May Cry\Binaries\Win32\) gde ti se nalazi .exe fajl igre i trebalo bi da radi sve ispravno.
Meni sa Saitek joypad-om tako radi :)

Bravo druze, iako koristim oba emulatora , ovaj put sam koristio x360ce emulator sa kojim igra nije prepoznala 360 gamepad. Sa ovim jeste, tako da je korisna informacija:)

Poslednja izmena:
Igrao sam danas DMC5 sta znam mnogo bre sareno mnogo me smara ovaj Limbo i sarenis u njemu ako je u Limbu sva tabacina smor sto se mene tice. Nadam se da kasnije igra postaje teza posto za sada je mnogo lako.
Svaka im cast kako su uposlili gamepad bukvalno kad dodje do tuce neznas koje dugme pre da stisnes cas mac,srp,sekira... :d
Prica je dobra i svidja mi se kako se razvija tera te da predjes igru.

Opet ja :) 8.53h gameplaya obrnuo je sta znam setili se pred kraj igre da ubace jednu logicku zagonetku ako se to moze i nazvati. Ok igra iskreno neznam da li je porediti sa DMC serijalnom ?? Malo kraljica i laki su mnogo, skapiras eventualno posle jednog umiranja da bukvalno te ne pipne.Dopune energije sam bukvalno koristio pred kraj igre jer nije bilo ni potrebe za tim TIP bolje umreti i ici na continue nego iskoristi golden orb ili energiju.

Da su ubacili bar par logicnih zagonetka mogli su i da produze gameplay.Truduli su se da sva oruzija koristis cesto to je ok.Al aj da pohvalim da bar ovih par kraljica sto se pojavljju su orignialne pogotovo onaj u Tv reporter.

Neću biti skroman kad kažem da mi je ovo od najboljih dmc-a u serijalu i po pitanju kombat sistema, dizajna tabli i po pitanju grafike.
Pošto je u pitanju unreal engine, forsirao sam u nvinspektoru ssao od mass effecta na high, kao i 4xsgssaa + 4xmsaa, takođe sam povećao rezoluciju senki kroz .ini fajl. Igra stvarno izgleda fantastično i radi besprekorno....

Valjda se gleda dizajn nivoa koji je odličan i gameplay a ne dizajn glavnog karaktera :)? Ako ti je to važnije od svega, nisi onda ti baš neki "igrač" nebitno koliko godina imaš.

Ne kažem ja ništa dobro od igre ali da je "vnogo", nije. Sada što neki imaju averziju na emo likove to je druga stvar. Igra je fun i ko voli igrače. To što ti gledaš iz svoje perspektive i tebi je postala "vnogo" vremenom je druga stvar, totalno.

Ja neću.

Zapravo dizajn likova jeste bitan, osim ako ne igras call of duty. U ovakvoj igri su likovi itekako bitni, a ovaj dante je korak unazad za serijal. Jeste akcija dobra, ali su medju-animacije glupave. Likovi ruzni, i tako. Definitvno najlosija igra u serijalu posle drugog dela.

Presao danas, meni je ova takodje najbolja u serijalu

Poslednja izmena:
Predjena igra :) sta da se kaze kao i obicno ima dosta pozitivni stvari al tako i negativnih. Nebih duboko ulazio sad u ovo al ima par stvari koje su mi zapale za oci i zelim ih iznijeti. Ono sto mi je se najvise dopalo u igre jeste prica koja je stvarno dobro iznijesena, to je dakle za mene naj jaca strana, ne samo ove igre nego i citavog serijala. Dakle, uvlaci igrace i na taj nacin ih manipulise da idu dalje i dalje sto je jako pozitivno. Bit cu kratak sto se tice mana, a to su: Limbo (mislim da me razumijete), ne tako bogata i raznovrsana kolicina poteza, grafika tu i tamo ne odudara posebno od DMC4, i nesto sto mi je jos jako nedostajalo jeste fight scene dosta siromasnije od npr. 4, a po meni je to jedan bitan dio koji krasi serijal. Absolutno je vrijedna igra prelazenja, i btw ovaj Dante mi se najvise svida do sada (no homo) :D

Igra stvarno izgleda fantastično i radi besprekorno....
Ti mora da se salis? imas 670 SLI i kazes da radi besprekorno, pa samo bi falilo da igra radi lose na takvom setupu :D

Ja cu tek danas isprobati, nisam stigao ranije. DMC4 mi se jako svideo, i ako iz prve niti sam bio upoznat sa tom igrom niti sam neki ljubitelj takvih "rokacina", videcu kako ce se ova pokazati.

Kad kazem optimizovana, ne mislim optimizovana za moju masinu:D Igra kod mene daje sulude fps-ove i do 400, koristi unreal engine za koji niko vise ne moze da navede naslov koji mu nije u najmanju ruku radio odlicno . Poredjenja radi, u odnosu na poslednji dmc4 koji je radio odlicno i koristio framework engine, ova igra ima istu, cak i manju zahtevnost na najvisim postavkama. Naravno, razlika je opet sto je tamo omoguceno koriscenje i do 16xaa iz menija a ovde je omogucen fxaa na high.
Kad se ukljuce one stvari koje sam naveo u prethodnom postu, tu je vec druga prica i zahtevnost je enormno veca...:)

Poslednja izmena:
Danas sam stigao da je zapocnem i za sada mi je OK, ali me malo nervira sto je vise prilagodjeno americkim klincima. No dobro...
Prosto nisam mogao da verujem da na ovoj mojoj kanti radi na max podesavanju, a jos sam se i pozitivno iznenadio kad sam skontao da su saundtrek radili dva izvodjaca koji su mi u top 10 - Noisia i Combichrist! :D

Super je muzika. Ja malopre uzeo dmc 3 pa polako do 5. Uzivancija :)
P.S. Grafika na max sa c2d e6550 i ati 6870 :D

Poslednja izmena:
Nisam nikada igrao DMC,cinio mi se kao neka mangara te sam ga izbegavao dok slucajno kod mog prijatelja nisam video ovaj 5 nastavak,koji sam zdusno peglao nekoliko sati. Moram da pohvalim AMD na trudu koji je ulozio kao sponzor da ova igra brutalno dobro radi na neVidiji. U 1080p u fullu na 32"(ima li sta lepse?) na vise od 180 fps,krljanja koliko hoces,sarena grafika,odlican zvuk i brutalno dobra muzika upotpunili su dozivljalj. Graficki deluje bolje neko 80% naslova koje su pompezno najavljivali u zadnje vreme. Lepota je sto se animacije prekidaju sa "Back space", tako da nemorate da gubite vreme slusajuci gluposti,a da, nesto sto je vredno pomena je Load igre koji vas i nakon Game over-a vraca na poziciju gde ste "pali". Prava lepota.

Meni je igra fantasticna. Grafika, prica i posebno muzika. Mada ja nisam neki zahtevan gejmer. Da je duza prica ne bi valjalo. :)

Igra je odlicna! Uzivao sam prelazeci ovu igru. Najbolji DMC definitivno.

Sve je ok, ali mi je jedan detalj zasmetao sto su promenili. Jeste glupost, ali kao fanu DMC serijala je to malo pokvarilo pricu. Dante i Vergil su tkz. Nephilim-i ili ti polu demoni. Po originalnoj prici cale im je bio demon, a keva covek, a u ovom delu je andjeo. Samim tim su promasili znacenje reci Nephilim jer da bi to bili keva im mora biti covek, a cale demon/andjeo. No ovo vec prelazi u fanbojizam tako da bolje da zacutim na vreme i dam igrici ocenu 4.7/5 koju zaista zasluzuje jer je odlicna. :D

Igra je odlicna! Uzivao sam prelazeci ovu igru. Najbolji DMC definitivno.
+1!
Ni jedan prethodni deo mi nije toliko zadrzao paznju da ga odmah po zavrsetku pocnem igrati ponovo, naravno na tezem nivou. Moralo je proci bar nedelju dana da bih se vratio igranju, a ovde sam bukvalno odmah krenuo iz pocetka. :)

Nazad
Vrh Dno