Igra je prilicno dobra.
Losija od prethodnih, ali pc igraci bas i nemaju puno izbora.
PC igrači i ne znaju šta je ovo, čim kažu da je "vnogo"![]()
Moze neko da ispise originalni binding kao na konzolama? Prepozna mi rumblepad ali su svi dugmici pobrkani.
Ovaj "PC igrac" je presao sva 4 dela.Kada se pojavio prvi na PS2-ci imao je svega 16 godina i u tom dobu je itekako mogao da svari ovakav zanr. Sada kada ima 27, to mu malo teze polazi za rukom.
Emo redesign ovog najnovijeg naslova ne bih ni da pominjem, jer sumnjam da su se cak i najzagrizeniji poklonici serijala lako pomirili sa njim...
Ovo je XBOX 360 joypad emulator. Raspakuj ova četiri fajla u folder (.....\DMC Devi May Cry\Binaries\Win32\) gde ti se nalazi .exe fajl igre i trebalo bi da radi sve ispravno.
Meni sa Saitek joypad-om tako radi![]()
Valjda se gleda dizajn nivoa koji je odličan i gameplay a ne dizajn glavnog karaktera? Ako ti je to važnije od svega, nisi onda ti baš neki "igrač" nebitno koliko godina imaš.
Ne kažem ja ništa dobro od igre ali da je "vnogo", nije. Sada što neki imaju averziju na emo likove to je druga stvar. Igra je fun i ko voli igrače. To što ti gledaš iz svoje perspektive i tebi je postala "vnogo" vremenom je druga stvar, totalno.
Ja neću.
Ti mora da se salis? imas 670 SLI i kazes da radi besprekorno, pa samo bi falilo da igra radi lose na takvom setupuIgra stvarno izgleda fantastično i radi besprekorno....
Igra je odlicna! Uzivao sam prelazeci ovu igru. Najbolji DMC definitivno.
+1!Igra je odlicna! Uzivao sam prelazeci ovu igru. Najbolji DMC definitivno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari