...cuo sam da ce u DLC-u da poniste neke augmentacije pa ce ih postepeno vracati... Trebao bi da traje ~5 sati... To znaci za mene min 15![]()
DJEA! Izgubio sam sve snimljene pozicije instaliravši 1.2.633.0 update.
Sa prethodna 3 patcha nisam imao nikakvih problema.
Sejvova nema u direktorijumu Steam\userdata\ bla bla kao što sam kopao po netu, niti igde u Users\ a ni u samom gde je instalirana igra...
Zavrsih igru veceras i mogu reci, bravo! Sve je odlicno odradjeno, puno detalja posveceno razvoju price i samom futuristickom okruzenju, nebrojeno mnogo nacina za resavanje questova, atmosfera i okruzenje odlicni, gameplay odlican. Na nekom cudnom nivou slicno sam se osecao kao kada sam igrao ME1.
Igra ima svoj šarm to stoji, ali konstatno iste face koje stoje na istim mestima, ista spika i ovo monotono šetkanje ipak pomalo iritiraju... Prvi boss fight je dubioza, a videćemo kako će sve to skupa izgledati do kraja...
^... nemoj da se setkas ako te iritira. Ne resavaj jedan po jedan, nego pokupi kvestove i resi u jednom obilasku grada... postoji mapa pa napravi plan. Sta bi tek bilo da su napravili veci svet i da se tako setkas levo desno resavajuci jedan po jedan zadatak. Za takve igrace ubacuju ono brzo putovanje u RPG-ove...
Ako vec moras 2X da posecujes istu lokaciju probaj nekim drugim putem, jer i preko krovova i kroz kanalizaciju ima dosta toga interesantnog za videti, naci, provaliti, obiti...
Ako volis da istrazujes onda treba sto pre da nabudzis haking, soc. aug, skok i probijanje zidova...
^... nemoj da se setkas ako te iritira. Ne resavaj jedan po jedan, nego pokupi kvestove i resi u jednom obilasku grada... postoji mapa pa napravi plan. Sta bi tek bilo da su napravili veci svet i da se tako setkas levo desno resavajuci jedan po jedan zadatak. Za takve igrace ubacuju ono brzo putovanje u RPG-ove...
Ako vec moras 2X da posecujes istu lokaciju probaj nekim drugim putem, jer i preko krovova i kroz kanalizaciju ima dosta toga interesantnog za videti, naci, provaliti, obiti...
Ako volis da istrazujes onda treba sto pre da nabudzis haking, soc. aug, skok i probijanje zidova...
ok. Hteo sam samo da ti dam savet kako moze da se igra RPG, a da ne iritira stalno setkanje levo-desno.i barem kad je ova igra u pitanju zbilja mi nisu potrebni ničiji saveti ni preporuke kako da nešto odradim, jer sam prvi deo odigrao pa jedno n-puta do sada, heh...![]()
...pa kako resavas kompleksnije RPG-eve gde stalno imas 5-10 otvorenih kvestova? ...kad ti je problem ovo da ispratis, a plafon je 2-3 kvesta u jednom cugu.Ako igraš više kvestova od jednom, to obično ispadne kupusarnik (od svega pomalo), jer prvo ne mogu se najbolje ispratiti neke stvari što je veoma bitno naročito u ovakvim igrama gde ima poprilično pričanja i čitanja raznoraznih logova, e-mailova
...pa kako resavas kompleksnije RPG-eve gde stalno imas 5-10 otvorenih kvestova? ...kad ti je ovo komplikovano, a plafon je 2-3 kvesta u jednom cugu.
Jesi li probao da vratis fajlove od prethodnog patcha? Ja sam vratio sve fajlove osim glavnog.exe fajla i save-ovi su se pojavili.
Kapiram da ce u drugoj polovini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari