Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Hehehe pogledao sam video, lik deluje bas srecno sto je to tako napravio, po njemu on je uspesno ubacio Boss fight-ove u igru.

Pa sigurno nece reci da je zeznuo ceo posao i da mu se ne svidja kako je ispalo.
Lik kaze da je izazov bio napraviti fight zanimljiv za sve igrace jer nisu znali koje augmente ce igrac imati kada dodje, a onda recenicu posle da su testeri pokusavali shotgun i machine gun. Bas su mi oni neka gomila genijalaca.
Ali dobro, sto kaze jedan od komentara na YT, nije njihova krivica na kraju. Eidos im je dao zadatak i prihvatio njihov rad. Ovi su verovatno uradili najbolje sto su mogli sa informacijama koje su imali.

^i ja verujem da nisu samo oni krivi, ali nema opravdanja da posle tako raznovrsnog ostalog gamplaya ponude samo jedan nacin resavanja bosova...
Po meni su trebali da ostave izbor, i da zavisno od nacina igranja i zelje igraca ponude bar 2-3 resenja sa nekim svojim posledicama... kao kod Malik ili kod Zeleznog.
Kad sam kod Zeleznog,
Sinoc sam bauljao po kanalizacijama trazeci Zeleznog i slucajno naletim na podzemni ulaz u Tongovu "kliniku" za "presadjivanje" augmenata... ...Svaki pokusaj da opravdam takvu bizarnost je za mene bio neuspesan. Razlog vise sto sam pustio besnog psa Zeleznog i ekipu da nastave svoj posao... Da li je neko eliminisao tu ekipu i kakve posledice nosi takva odluka?

^
Nema posledica...misija bese samo bonus za preorder. Jedino sto izvuces na jedan ili drugi nacin je loot/XP kad ih pobijes, ili usluga koju ti ucini (smanji broj pandura na ulicama) kad ih pustis. Ja sam ih pustio, nemam razloga da ih sprecavam.

Thx... dobro je... posledice mog izbora i nisu bile neke, jer sam onu panduraciju na ulicama vec poslao u zemlju snova,)... A jednu grupicu skokom sa krova... dva dupla takedowna, 250 XP*a lakih:smoke:... EPIC.

edit:
...i da,
Dr. Wing, koji me je upitio na Zeleznog, mi je dao praxu jednu, a nisam ni morao da ga lazem...

Poslednja izmena:
jesi gledao u piratskom zalivu?

Ostalo mi je jos nekih 20% igre i kako se blizim kraju, ne znam sta igrati posle...

Ja ne mogu, toliko sam je detaljno odigrao da me vise ne vuce....mozda za mjesec-dva

Kada sam je prelazio drugi put, tek sam primetio koliko sam propustio. Sada treći put, sve živo sam ishakovao.

sa sve sepia filterom na kraju :D

Ja igram max polako, sve side questove resavam kako sam skapirao da ih ne upropastim. :D
Mislim da cu ovu igru obrnuti jos jednom ove zime.

ima li ko neki linak za novi patch / imam 1,1... i eventualno te zezalice za brže učitavanje levela / ?

edit -

stiglo u rekordnom rocku ! tenkju mista drejk !

Poslednja izmena:
Human Revolution Patch 1.2.633

Changes in this patch:

- A specific issue that caused performance degradation for some DX9 players in the 1.2.630 patch has been fixed.
o We are still evaluating further measures to counter stuttering and plan to have a further update for this in another patch.
- Crashes when examining quest items have been fixed.
- Some issues related to switching between fullscreen and windowed mode have been fixed.
- Additional fixes have been made for the TYM medical card. The current fix should also allow users that already have the problem in their savegame to pick up the card again.
- ‘Russian’ text language option now shows up correctly regardless of current text language.
- An issue that may cause the game to have stability issues on certain RAID setups may have been addressed. Even with this patch, if you have a RAID setup, please ensure you have the latest drivers for your controller.

Jel probao neko ovo, a ja mislio da je tajfun brzo resenje. :D
[YOUTUBE]fWF24OGMYvs[/YOUTUBE]

Predjoh igru sinoc, jedva cekam taj DLC, ali dok on izadje ima da se oladim. Ne igra mi se 2x igra.

A da li cemo morati da igramo celu igru da bismo dosli do dlc-a? Imam brdo save-ova tako da mi i ne bi bio toliki problem da ucitam najblizi i predjem dlc, ali bih vise voleo da mogu direktno da ucitam dlc.

Bice moguce izabrati taj DLC iz glavnog menija, verovatno za ove sto su presli igru.

...cuo sam da ce u DLC-u da poniste neke augmentacije pa ce ih postepeno vracati... Trebao bi da traje ~5 sati... To znaci za mene min 15 :D

Nazad
Vrh Dno