Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Jel ima neko problem, ne znam kako da objasnim, sve radi ok, dobar FPS, nema stuttering, ali ima kao neke linije koje idu preko ekrana gore dole kako se kreces i pomeras, nisu toliko primetne, ali vide se kad gledas u neku svetliju povrsinu. Lici kao na stari TV kad igra slika, samo sto je ovde slika mirna a te linije idu gore dole.

Probaj update i pomazu najnoviji driveri za graficku.

Обрћем игру по други пут, и тек сада виђам неке нове сцене.
Типа она где упадам у сред конференције код ово једног заборавих му име (један од ове четворице, није Сароф, није Даров, хмм), или она мисија са фотографијама, спасао сам и Мелик, мсл сам да треба да буде убијена, јер сам је касније видео мртву на једном столу код овог што има црвене флеке по фаци... Ма шоу од игре, ко зна шта још нисам видео xD

Poslednja izmena od urednika:
imas jos vremena da editujes post i ubacis spoiler tagove :)

spojlovo si ljudima celu igru

koji win brate ne verujem :D

@dajhard
jel si siguran u to za hakovanje? mrzi me sada da palimneki stariji save da pokusavam. par puta sam uhvatio taj crveni i nisam siguran da sam dobio nesto drugacije.

Ovakve likove treba banovati na par meseci, pa da vide da li ce opet pisati bez spoiler tagova.

Znao sam da će neko nešto tako da uradi, zato nisam ulazio ovde dok nisam završio igru :)

Jel primetio još neko da je za svakog boss-a u osnovi potrebno samo da se pritrči opali 2x typhoon i gotova stvar? A ovako moraš da saspeš pun đavo municije. Jedino sam prvog boss-a sredio tako što sam ga ošamutio sa concusion i emp granatama pa sam mu onda dao dva headshota iz rocket launchera. Generalno heavy weapons su me smarali žestoko jer su zauzimali mnogo prostora, i skoro da nisam bio u prilici da ih uopšte koristim osim u boss fajtovima. Na kraju sam nosio samo Tranquilizer rifle, Revolver sa explosive rounds, Assault rifle, i gomilu EMP i concussion granata. Nosio sam jedno vreme i Silenced Sniper, ali se pokazao kao relativno slab, jedino sam ga iskoristio kad sam spasavao Malik da skinem protivničke snajpere.

Poslednja izmena:
Pa typhoon bi trebalo da je najjače oružje (kada se nabudži na maks) pa je zato sa njim najlakše ubijati bosove. Ja sam prvog bosa emp-om ošamućivao a onda ga punio šotkom, rijanu :D sam prvo smirio stun pištoljem pa je punio maksimalno nabudženim revolverom, a trećeg sam sa plazmom sredio jer mi je to jedino bilo puno. Jedino mi je bilo žao što sam samostrel morao da bacim jer mi je bio pun inventar, a kasnije kada sam ga potpuno otvorio nisam mogao da se vratim tamo gde sam ostavio samostrel.

ma imas samostrel gde oces da nadjes i da kupis. ja sam samostrel nasao na bar 4 mesta u raznim skladistima.
typhoon sam nabudzio na max i nakupio brdo municije, ali ga niejdnom nisam iskoristio na protivnicima. samo sam jedan shot opalio u prazno da vidim kako izgleda.
silenced sniper je najveci promasaj u igri. zauzima brdo mesta a nicemu ne sluzi. skoro svi neprijatelji su dovoljno oklopljeni da ih moras pogoditi dva puta. one najvece i u glavu moras da pogodis 2 puta (nebuloza da pogodak u glavu izazove prasak krvi a covek ostane na nogama) kada ce se alarmirati i znati gde si. tranqulizer obara svakoga, a pogodak u glavu je instant KO (sto je stvarno glupo sa obzirom na oklop koji protivnici nose). jedina prednost snajpera u odnosu na tranqulizer je sto metak ide pravo, a ne pod uglom pa nije potrebno razmisljati o daljini protivnika.
silenced pistol je smrtonosna verzija stungun-a. jedina prednost je sto je brzi pa je moguce srusiti dvojicu (ili vise) cuvara bez dizanja frke.
U svakom slucaju, pistolj i snajper ne treba koristiti zbog bonusa za non leathal takedown. sa druge strane, potrebno je nesto za bossove. i to je jedna od vecih mana igre. unapredis ze za stealth i onda dodjes do bossa koji te ownuje. Na srecu revolver i typhoon rade odlican posao.

onog prvog bosa sam skenjao prilicno jednostavno, 3 frag grenade jedna za drugom + jedan metak iz pistolja posle toga i pao je...nije trajalo sveukupno 5 sekundi borba...zato od sada 3 farg-a u invetaru vucem sa sobom i cuvam za naredne bosove

Poslednja izmena:
onog prvog bosa sam skenjao prilicno jednostavno, 3 frag grenade jedna za drugom + jedan metak iz pistolja posle toga i pao je...nije trajalo sveukupno 5 sekundi borba...zato od sada 3 farg-a u invetaru vucem sa sobom i cuvam za naredne bosove

I ja sam prvog ubio na tu foru, a ostale sa po 2 tajfuna. Inace najjace oruzje je pistolj sa nekoliko damage upgradea, piercing upgradeom, prigusivacem i laserskim nisanom - Skida sve sa 1 headshootom, a one oklopljene sa heavy puskama sa 2.

Poslednja izmena:
Jel neko budzio shotgun, kako se ponasa kad je MAX upgrade-ovan ??? Nebulozno mi je da je nabudzeni pistolj najjace oruzje u igri ???

Što se tiče shotguna, samo treba zapamtiti da treba manuelno aktivirati da ispaljuje dva metka odjednom, naravno pošti mu se doda taj upgrade.

shotgun veceras prodajem, na pola sam igre definitivno je visak...snajper cu da zadrzim valja ponekad u taktickom smislu, tu su i combat rifle, pistolj i revolver, fragovi i emp-ovi...nista vise mi ne treba...malo li je :d

Meni je omiljen pistolj sa prigusivacem i svim dodacima i puska za uspavljivanje :)

Jel neko budzio shotgun, kako se ponasa kad je MAX upgrade-ovan ??? Nebulozno mi je da je nabudzeni pistolj najjace oruzje u igri ???

pa bio je najjaci i u deus ex-u 1 ;)

@Uruk kako stignes do neprijatelja, mislim ako ih ima vise u jednoj prostoriji ?

btw
ovo je jedan od retkih, retkih nastavaka koji je bolji od originala :) :) :) :)

@Uruk kako stignes do neprijatelja, mislim ako ih ima vise u jednoj prostoriji ?
...prvo se namestim negde da izvidim situaciju i kako se krecu, i onda ih isprepadam kad se najmanje nadaju... uz pomoc cokoladica i stun guna, nekad ih cimnem nekom kutijom da im skrenem paznju ...
Nije tako tesko kao sto izgleda na pocetku. Kad tako krenes neces ni pomisliti da vadis oruzije.

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem, ne znam kako da objasnim, sve radi ok, dobar FPS, nema stuttering, ali ima kao neke linije koje idu preko ekrana gore dole kako se kreces i pomeras, nisu toliko primetne, ali vide se kad gledas u neku svetliju povrsinu. Lici kao na stari TV kad igra slika, samo sto je ovde slika mirna a te linije idu gore dole.

Evo šta kažu da su sredili, između ostalog, u najnovijem patchu: Fixed shadow-mapping ‘lines’ on some graphics hardware when using anisotropic filtering.

Deus Ex: Human Revolution Update Released

The new patch addresses a variety of issues as well as adds some new features:

Fixes:
- We have addressed various issues that can occur for players that would result in ‘stuttering’.
o Stutters that are the result of graphics driver shader processing are now removed or significantly reduced.
o Stutters that are the result of data streaming have been removed or significantly reduced.
o Performance has been improved and made more stable on dual-core systems. This could previously also result in stuttering.
- Fixed issue where some players couldn’t complete the Motherly Ties side quest.
- Fixed an issue where doors in Omega Ranch sometimes wouldn’t open.
- The TYM medical card should no longer fall through the table if an NPC’s body comes into contact with the card. Players already stuck in this area will need to revert to a previous save before the card fell through.
- Occasional hangs for some players during video-playback have been fixed.
- A crash on startup when running DX11 on a single-core CPU has been fixed.
- An issue causing Eyefinity setups to not be correctly detected for some players has been fixed.
- Fixed an issue where the HUD would get permanently disabled for some players.
- Fixed certain issues that caused the mouse cursor to be able to leave the game-screen on multi-monitor setups.
- Fixed an issue that caused the mouse cursor to not be visible in-game when the user has mouse trails enabled in Windows. We still recommend disabling mouse trails for a smoother in-game mouse cursor.
- Fixed issue where ammo count for collected guns is incorrect when Adams weapon is augmented.
- In DX9 mode:
o Fixed error message for some users when trying to use FXAA Medium or FXAA Low anti aliasing modes.
o Fixed shadow-mapping ‘lines’ on some graphics hardware when using anisotropic filtering.

Feature Additions:
- The Enter and Numpad-Enter keys can now be bound to game actions in the keyboard control menu.
- Intro logos can now be skipped on all but the first run of the game.
- Added windowed mode.
o Selectable in the menu, and can be toggled between windowed, fullscreen, and fullscreen windowed using ALT-ENTER.
- Added an option to change the text language of the game. This setting only changes the text language, the audio is controlled by the language option in Steam.

On top of this we are continuing to monitor for any issues that may need to be addressed in a future patch. One extra feature we can already confirm for a future patch is support for Nvidia 3DVision and Nvidia Surround.

We hope this patch will allow players to further enjoy Deus Ex: Human Revolution.

videcemo dal ce neko da ubaci ovaj patch i za narodnjaka

Nisu.

Nisu izbacili boss fight-ove.

Nigde ne mogu da nađem na koju verziju ga apdejtuje!?!

Thank you mister obvious :d

Mislio sam na najnoviji patch koji je izašao juče, a još nismo skinuli i izlečili.

Ja sam sniper koristio samo u dva slučaja, kada sam spašavao Malik, i kada sam bežao posle susreta sa onom gospođicom.

Nazad
Vrh Dno