pa kakve veze ima sta je imao ili nije prvi deo? ali ok...
moje neko misljenje je da je trebalo da dodaju vise
^^Pa lepo je to, odmoriti se malo od gejminga.![]()
samo branim stav da ne treba popravljati stvar koja radi
![]()
Ima i te kakojer bi bilo suludo praviti igru koja odstupa od filozofije i price koju predstavlja..
pa sta bi to odsupalo da su napravili vise sadrzaja, bogatiju igru, svet koji zivi oko igraca... oni hubovi su smesni kakvi su...
Igra jeste malo previše linearna,
... npr. odma na pocetku: da li ce mi preziveti taoci ili ne, ili da li ostaviti zivog otmicara ili ne(zaboravio sam mu ime), da li dati oruzije hakeru, uzeti pare ili ne od O'Malleya... sve te odluke i redosled resavanja , pa cak i tajminzi nose svoje posledice i nova granajna, a da ne govorim o posledicama ishoda i nacina razgovora sa nekim bitnijim NPC*om... tek se tu otvaraju ili zatvaraju vrata...klasican story-driven singleplayer RPG...koje to odluke nose posledice?
...naravno vecina ovih posledica ili side kvestova, novih NPC-ova i njihovih prica se nece videti ako se na rambov nacin resavaju problemi.to sto mozes neki nivo da zavrsis stealth ili kao rambo i nije neka nelinearnost
DusaN@
... npr. odma na pocetku: da li ce mi preziveti taoci ili ne, ili da li ostaviti zivog otmicara ili ne(zaboravio sam mu ime), da li dati oruzije hakeru, uzeti pare ili ne od O'Malleya... sve te odluke i redosled resavanja , pa cak i tajminzi nose svoje posledice i nova granajna, a da ne govorim o posledicama ishoda i nacina razgovora sa nekim bitnijim NPC*om... tek se tu otvaraju ili zatvaraju vrata...klasican story-driven singleplayer RPG...
Po meni igra nije nelinearna ako mi omoguce da trckaram po prirodi ili se vozikam po gradu.
Postoji par odluka, ali one ne prave nikakvu razliku. Osim da li će ti ćeš dobiti nešto dodatno na bankovni račun, bonus praxu, ili će one dve rečenice koje izgovaraju obični NPC-ovi biti drugačije, a u najboljem slučaju otvoriti neki side quest, kojih ionako nema previše u igri.
Što se tiče priče sa bitnim NPC-ovima, uglavnom se sve svodi na to da li ćeš nešto izboriti rečima, ili ćeš to isto morati da odradiš na teži način. Ono što uću reći je da ima više puteva do cilja, ali cilj je uvek isti. Do samog kraja i izbora onih prekidača praktično ništa ne utiče na glavnu priču. Mada bilo je zanimljivo pritisnuti svaki prekidač, jel su oni filmići poprilično qul. Ali više bi voleo da su tvoje odluke tokom igre dovele to odluke da li si za ili protiv augmentacije, a ne biranje prekidača koji ćeš pritisnuti.
Da me neko ne shvati pogrešno, igra je odlična, jedna od boljih posle dužeg vremena, ali mogla je da bude još više epic![]()
Postoji par odluka, ali one ne prave nikakvu razliku. Osim da li će ti ćeš dobiti nešto dodatno na bankovni račun, bonus praxu, ili će one dve rečenice koje izgovaraju obični NPC-ovi biti drugačije, a u najboljem slučaju otvoriti neki side quest, kojih ionako nema previše u igri.
Mnogi devovi bi trebali da dobro pogledaju ovakve C&C RPG sa toliko okidaca novih puteva, a ne samo loot i gradja lika i eto nam RPG...
Upravo tako. Svestan sam da nam se kasne '90-te i rane '00-te vise nikada nece ponoviti, tako da od mainstream naslova vec duze vreme ne ocekujem taj nivo nelineranosti, slobode i kvaliteta u scenariju i dijalozima. No, gledano iz perspektive danasnjice, Human Revolution je izuzetno kvalitetna igra u svakom pogledu. Bio bih presrecan sa makar 3 ovakva naslova godisnje...
mozes ti sam da snimas kada god zelis, imas 20 savegame slotova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari