*** ima onu konzolasku ispranu grafiku, isti gameplay osecaj brzine i kretanja, nisanjenja, skokova. Takodje interakcija s likovima, koncept tih gradova i lokacija, trazenje glavnih i sporednih zadataka, itd...sve podseca na ME2. Jedino sto se razlikuje je prica ( mada i tu ima slicnosti: buducnost, nano odela, itd ) i taj akcenat na sunjanju koga nema u ME2.
Ali opet ovaj deus ex me nije bacio u ludilo sa kolicinom rpg elemenata. A na kraju krajeva ovo je samo jos jedna konzolaska igra.
I meni se svidela Rambo solucija resavanja kvestova, tj upucaj sve sto mrda
A na kraju krajeva ovo je samo jos jedna konzolaska igra, tako da i ne moze biti pravi rpg.
I meni se svidela Rambo solucija resavanja kvestova, tj upucaj sve sto mrda
To sam napisao jer poslednjih 10 strana samo citam o pistoljima i prigusivacima pa sam u jednom momentu pomislio da ne postoji rafalna puska u igri. A uostalom, kakve to veze ima kako ja prelazim igru!?
To sam napisao jer poslednjih 10 strana samo citam o pistoljima i prigusivacima pa sam u jednom momentu pomislio da ne postoji rafalna puska u igri. A uostalom, kakve to veze ima kako ja prelazim igru!?
^ Slazem se, ME2 ima samo elemente rpg-a. Ali opet ovaj deus ex me nije bacio u ludilo sa kolicinom rpg elemenata.
A na kraju krajeva ovo je samo jos jedna konzolaska igra, tako da i ne moze biti pravi rpg.
...meni dobro dodje jer balansiram sa energijom i trosenjem onih cokoladica... Veceras cu da nabudzim tu energiju na max. Pun sam praxi, ne znam na sta da trosim. Napunio sam samo invent, skok, hakovanje, probijanje zida, soc. i to je to.Stungun je useless za protivnike
To je moja najveca zamerka igri - malo temeljniji igrac ce pred kraj igre ili cak vec oko sredine imati skoro sve augmente aktivirane a vecina ce cak biti i odlicno razvijena sto nije bas najbolje resenje u smislu balansiranog kreiranja lika. Verujem da su dizajneri zamislili da se igra prelazi vise puta na razl nacine ali "manje temeljno"...Pun sam praxi, ne znam na sta da trosim.
Aside from completing objectives (primary objectives earn 1000, 1750, or 2500 XP; secondary earn 500 or 750 XP; side quest bonuses earn 100, 300, or 750 XP) and the two mission bonuses of Ghost (500 XP) for getting through an area without ever being spotted by an enemy NPC and Smooth Operator (250 XP) for getting through an area without setting off any alarms, XP awards are divided as follows:
Combat Bonuses
Man Down: neutralize an enemy (10 XP)
Merciful Soul: neutralize an enemy using non-lethal methods (20 XP)
Marksman: perform a headshot (10 XP)
Expedient: use a takedown (20 XP)
Two Against One: use a takedown to incapacitate two enemies (45 XP)
Hunk of Junk: disable a Medium Sentry (45 XP)
Hunk of Junk: disable a Box Guard (250 XP)
Hacking Bonuses
Script Kiddie: hack a Level 1 device (25 XP)
Grey Hat: hack a Level 2 device (50 XP)
Black Hat: hack a Level 3 device (75 XP)
L33t Sk1llz: hack a Level 4 device (100 XP)
Master Hacker: hack a Level 5 device (125 XP)
Exploration Bonuses
The following bonuses are all tied to entering secret areas, but the actual mechanics determining how one is awarded rather than another is still unclear to me.
Traveler: enter a secret area (100 XP)
Explorer: enter a secret area (200 XP)
Pathfinder: enter a secret area (300 XP)
Trailblazer: enter a secret area (400 XP)
Miscellaneous Bonuses
Silver Tongue: win a "social battle" (1000 XP)
Life Lesson: infuriate an NPC (100 XP)
Scholar: read a Hugh Darrow Ebook (200 XP)
...videcu jos da li cu ici na max. Treba mi za vise neprijatelja, a da ne vadim stun ili trosim cokoladice, ili cekam da se napuni. Preksinoc sam resavao hotel sa kapsulama za spavanje u Sangaju, i propalo mi je dosta XP*a jer sam svakog drugog-treceg morao stun ganom... Probacu da ne budzim onu nevidljivost, jer kontam da se tako bude stvarno OP...Energija na max? Veci deo igre sam presao na onoj jednoj bateriji. Sa sve nevidljivoscu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari