Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Gde si stigao pa cu ti kazem da li si pri kraju? xD

P.S. Inace kraj je odlican...

Mene i caleta je ova igra bukvalno prikovala za stolicu zadnjih par dana. Moglo je jos malo drugacijih likova da bude na ulici, ali ni ovako nije lose. Jedino **** onaj lag kod nisanjenja, to me smara, ali ako ne biram automatsko oruzje nema problema.

Zezas da ti i cale rostilja deusa? :D

Deus je keva :p

Zavrsih i ja igru. :)

Poslednja izmena:
Sta sam propustio od upgrade-ova kod prodavca u zgradi u detroitu? Roknuo sam dva lika tokom jedne sporedne misije jer su me ganjali cim me vide. Bas sam se iznervirao kada sam cuo da tu ima silencer.

Ma predje se igra i bez prigusa sasvim lagano...

...kod tih likova imam popust 35%... prigusivac sam dobio za tepsiju ribe :p

@subtractor Na prethodnoj strani sam napisao gde mozes naci prigusivac.

da, video sam to. samo me zanima sta sam jos mogao da uzmem kod ovog lika.

^... mene su sinoc poslali u Sangaj, pa kad to resim i vratim se se u Detroit bas cu proveriti da li su dobili nesto novo i zanimljvo....pa javim;)

edit: mislim da su imali jos neki upgrade, ali ne mogu da se setim koji....

Poslednja izmena:
jel mozes negde da ostavljas stvari, inventory je suvise mali, municija zauzima previse mesta, kao i sve ostalo... malo su to beveze odradili

^ ja sam ga povecao na max. praxama, a dosta toga sto mislim da mi nece trebati sam pobacao po mom stanu i kancelariji... Mada za sad metak nisam ispalio... samo 4 rakete na prvog bosa:D.

Poslednja izmena:
Da li je iko uopšte pokušao da se pozabavi igrom,prošeta, istraži svaki kutak pre nego što je brže bolje tražio savet ovde?

Meni je krivo sto sam uvek vukao neke topcine koje sa municijom zauzimaju pola inventara, a prakticno sam koristio samo nabudzen revolver i 10 mm sa prigusivacem.

Ja sam do sad nasao 4 prigusivaca, 2 montirao ostale prodao

^...ima u onoj zgradi gde je gajba MC*eva, pa sprat nize kod dilera.

jel mozes negde da ostavljas stvari, inventory je suvise mali, municija zauzima previse mesta, kao i sve ostalo... malo su to beveze odradili

Stvari ostaju gde ih baciš. Meni je ispred TV u stanu malo skladište municije i raznog oružija :)

svejedno je da li razvijas social skill ili odradis to nekim obilaznim putem, igra ti daje isto exp-a, sto je bezveze realno

ne kontam sto se svi lome da nadju prigusivac iz prve, ako ne nadjete igrajte sa cim imate... pustite da vas igra malo vozi :)

p.s. hvala za info o skladistenju, to me bas mrzelo da probamo putem probe ;)

Presao sam igru i jako sam uzivao [osim kod nekih bossfightova]. Jedva cekam nastavak koga ce sigurno morati da naprave.

prigusivac ima odma u detroitu da se kupi koga interesuje...u jednom od apartmana je trgovac koji ga prodaje...

svejedno je da li razvijas social skill ili odradis to nekim obilaznim putem, igra ti daje isto exp-a, sto je bezveze realno

...mislim da se neke stvari nece otvoriti ako se ne koristi soc. aug. Meni je dosta pomogao, ne moram da se maltretiram stalnim ponovnim ucitavanjem pre nekog dijaloga i isprobavanjem raznih kombinacija, a isti XP se dobija.

Poslednja izmena:
verujem da je tako, ali ono sto sam ja probao jeste da zavrsim kvest sa njim i bez njega, i moguce je i jedno i drugo (treci nisam probao, udji i pobij sve :)) pri cemu se dobija isti broj exp-a

ali dobro, bitno je da ima bar tri nacina resavana kvesta, koja se poprilicno razlikuju...

..hakovanjem se lepo nakupi xp*a, ovde u Sangaju ima dosta toga za obiti :p

Ja igrao ovo nekih 2 sata, po svemu me podseca na Mass Effect 2...da ne kazem da je kopija, sto naravno uopste nije lose :)

I meni se svidela Rambo solucija resavanja kvestova, tj upucaj sve sto mrda

Ja igrao ovo nekih 2 sata, po svemu me podseca na Mass Effect 2...da ne kazem da je kopija, sto naravno uopste nije lose :)

I meni se svidela Rambo solucija resavanja kvestova, tj upucaj sve sto mrda

Reci mi po cemu te to podseca na ME2, kada je sama mehanika igre drugacija ako izuzmemo cover based sistem :)

Nazad
Vrh Dno