Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Igru sam presao iskljucivo sa pistoljima - nabudzeni revolver i 10mm. Za bosove sam koristio samo revolver. One teske pusketine em zauzimaju pola inventara, em su neprecizne. Ovako zauzmes cover i tiho ih skidas jednog po jednog hicem u glavu, a kad te provale izvadis revolver sa eksplozivnim mecima i dokrajcis bagru sa jednim burencetom. :) Ovom taktikom nikada nisam imao problem manjka municije. U drugoj polovini igre sam konstantno imao preko 50 metaka za oba pistolja.

Ja sam budzio pistolj od 10mm. Ali nisam nasao silencer, ni eksplozivno punjenje. :/ A trenutno sam u drugom gradu, tek stigao.

Dosta koristim onaj omamljivac, ali mi manjka municije. Pogotovu za sniper, gde nalazim po 3-4 metka. Sto nisu ubacili da moze da kupi municija u shopu koliko god zelis? Eto jos jedna od mana, po meni.

Ja sam budzio pistolj od 10mm. Ali nisam nasao silencer, ni eksplozivno punjenje. :/ A trenutno sam u drugom gradu, tek stigao.

Dosta koristim onaj omamljivac, ali mi manjka municije. Pogotovu za sniper, gde nalazim po 3-4 metka. Sto nisu ubacili da moze da kupi municija u shopu koliko god zelis? Eto jos jedna od mana, po meni.

Sve zavisi kako se posmatra igra. Ako su developeri išli ka tome da se igra više bazira na stealth pristupu onda manjak municije ne dolazi do izražaja. Ja sam celu igru odigrao u Splinter Cell fazonu retko kad koristeći neko jače oružije.

A što se tiče silencera za pištolj koji je po meni obavezna komponenta:
Možeš ga kupiti u Hangsha Hotelu -Prodaje ga lik u prizemlju. To je hotel na čiji se krov spustiš čim stigneš u kinu
Ako ti se ne daju pare dobićeš ga kroz jedan side quest ali tek po ponovnom povratku u Detroit.

Kod svakog prodavca osim u Limb klinikama ces naci neki upgrade. Takodje obijaj i hakuj sve sto stignes. Dosta upgradea sam nasao iza zakljucanih vrata, najvise u Sangaju.

U Detroitu imas dva, jedan je u zgradi benzinske pumpe, dok je drugi u jednoj od stambenih zgrada u koju mozes uci preko pozarnih stepenica kroz prozor.
U Sangaju takodje dva trgovca, jedan je u onom kupleraju, u prizemlju Hangsha hotela, dok je drugi u onom hotelu sa onim malim sobicama komorama (posecivanje istog je deo glavnog questa).

Poslednja izmena:
Ja sam prosao ceo shangai a da nisam naisao ni na jednog prodavca. ***, ti prodavci su totalno neoznaceni...

Da, nadjoh silencer kod onog prodavca odmah kada sam nastavio igranje. :) Sada mi fali armor piercing upgrade i explosive. Naleteh na neke i hteo sam da ih ubijem, ali moji meci se odbijaju od njih. :D

Inace, posto je u igri sve stvar izbora, trebali su da daju i dosta vise municije, da moze svako da bira da li ce da igra kao Rambo ili kao Ninja... :)

Municije ima i vise nego dovoljno...posle Shangaja za svako oruzje imam brdo metaka:)
Najvise koristim snajper sa prigusivacem, pusku za uspavljivanje i assault rifle sa prigusivacem.

A ko daje explosive upgrade za revolver?

Ljudi, posecujte prodavce i kupujte sta ima od upgrade. Ako nesto nemaju, mozda ce imati kad se vratite sledeci put. 80% upgrade-a sam nalazio po raznim coskovima, a pre svega u malim prostorijama skrivenim iza oslabljenih zidova. Istrazivanje i looting su glavni nacin nabavke kredita i svih predmeta u igri...ako vas mrzi da to radite, vas problem. :)

...mene je razocarao prvi bos fajt. Ocekivao sam izazovniju borbu na hardu, sa vise taktiziranja... mislio sam da ce me naterati da potrosim ovu nagomilanu praxu... A ono:
4 rakete i kraj :zgran:
... valjda nece tako i u ostatku igre.

sry, ne radi edit na gornjoj poruci...
Da li je neko uzeo pare od O'Malya i ostavio ga na slobodi? ...ima li posledica ili nekih novih zadataka kod takve odluke? ...ja sam mu samo uzeo avans :)

Poslednja izmena:
Ja mu ni avans nisam uzeo. A nisam ga ni ostavio na slobodi.

Inace, evo jedan Tip za Shanghai: Obavezno pretrazite detaljno celu zgradu na cijem krovu pocinjete. Nacicete par stvari koje ce vam dosta olaksati zavrsavanje misija u tom gradu.

Poslednja izmena:
Da li je još neko primetio ovo? :D

jXqhd.jpg
Nije baš spoiler, ali ajde.

A što se tiče O'Malleya
Uzeo sam avans, ali ga nisam ostavio na slobodi

Poslednja izmena:
@ Uruk Cekaj da dodjes do Rijane :)

nije ni rijana nesto *******a, a ni onaj baja posle nje, revolver sa exp municijom, i niko ti nista ne moze :)

Ljudi,gde se moze nadji prigusivac? Ubih se trazeci..:)

nije ni rijana nesto *******a, a ni onaj baja posle nje, revolver sa exp municijom, i niko ti nista ne moze :)

Ma Rijana može još lakše, kada krene da se zaleće na tebe dovoljno je stunovati sa stun gun, zatim baciti emp bombu i sasuti metke u nju.

Kad se argumentuje Typhoon na 3 igra postaje prelaka, a municije ima na pretek.
Inace ima jedna misija koja se ne moze zavrsiti na drugi nacin ako nemate Typhoon

Ja sam jurio za Rijanom i filovao je iz one automatske topcine. Kada postane nevidljiva, samo pratis tragove u vodi i rokas za njima. Mada, ramin stil je prilicno elegantniji. :)

Ja sam danas poceo igru.. Dajte neke tipove za ove apgrejdove.. Inace igram samo stealth, do sada sam apgrejdovao samo stvari vezane za hack.. Daj te jos neki savet sta da apgrejdujem a sta ne za sstealth nacin igranja. I da pitam, majem se kroz grad i vidim ima raznih stanova za obiti, kad god upanem nista specijalno nisam nalazio, ima li vajde to da se radi.
thx unapred za tips and tricks :p

10 mm pistolj sa prigusivacem i nabudzenim demidzom je majka za stealth. Samo nizes headshotove iz cover-a i nece znati sta ih je snaslo. :)

I da pitam, majem se kroz grad i vidim ima raznih stanova za obiti, kad god upanem nista specijalno nisam nalazio, ima li vajde to da se radi.
thx unapred za tips and tricks :p

...nisam daleko odmakao u igri, tek sam prvog bosa ubio tako da nisam puno toga provalio...
Ima jedan stan koji je ispod lvl 5 brave. U njemu se rade ilegalne operacije ugradnji augmenata i tu mozes da nadjes jednu praxu i jos nekih drangulija. Ja sam uspeo da nadjem PDA sa siframa za taj stan i sef u njemu.
A sto se tice augmentacija savetujem onu socijalnu, jer se otvaraju jos neke mogucnosti u dialozima... do sad mi je koristila vise puta.

Poslednja izmena:
Kad se argumentuje Typhoon na 3 igra postaje prelaka, a municije ima na pretek.
Inace ima jedna misija koja se ne moze zavrsiti na drugi nacin ako nemate Typhoon

Koja?
Ja nisam otključao Typhoon i nije mi bio potreban kroz celu igru.

Htedoh i ja da pitam, pa reko sta znam. I ja sam odigrao bez typhoon-a.

I ja isto, ne znam ni sta je to xD

Nazad
Vrh Dno