Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

^
ja sam i bateriju i nevidljivost i brzinu punjena baterije nabudzio na max i da se sve baterije pune igra bi bila prelaka jer bih mogao da prosetam nevidljiv kroz nju. Cloak sam koristio pri bezanju iz kule (sve baterije pune i samo sam se protrcao pored neprijatelja) i niko me nije video pa sam dobio poveci bonus

Jel neko ima problem sa zabadanjem igre? Puca na svakih par minuta i obavezno kada treba da pokrene video

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Pomaze ono kada se preimenuje exe fajl, nema vise onog iritantnog seckanja, hvala jos jednom!

^ ehehehee...:D igranje sa oznacenim objektima i lokatorima bi i bila parodija... jos samo qte fali

Hahahaha... "Interesting. My vision is augmented." :laugh:

Poslednja izmena:
Jeste provalili da glavnom liku glas satro podseca na Klint Istvuda. Znaci FAIL, poceo je da me nervira posle 3 sata igranja

Mene Adamov glas podseca na Bejla u poslednjem Betmenu i skroz mi je kul. :)

To su ti raspali pusacki glasovi koje jos od MGS pokusavaju da kopiraju i zvuce kul.Ali jedan je Solid Snake :)

Ahahaha !

Можда мало глупо питање, али, да ли постоји "балкански" титл за ову игру, типа српски, хрватски... ?

Koliko si igara video na srpskom do sada ?

Da li ste odsedeli kroz end credits? Na kraju ima jos jedan klip (ako je uopste klip. moram da utvrdim da li inace treba da se cuje samo zvuk sa crnom pozadinom ili je neki bug. Video sam samo nekog celavog na sekund na samom kraju, ali nije izgledalo kao da pripada tom delu zvuka :D). Mrzi me da vidim da li ce se klip razlikovati u zavisnosti od kraja koji izaberem. Ja imam 4 komada.
Da li ima jos mogucnosti? Odnosno 4 komada za jedan tok igre i mozda jos neki sa drugim.

Edit: ipak ima samo jedan kraj (odnosno taj jedan tok sa 4 zavrsetka koji se razlikuju samo po krajnjem filmicu za koji me bas briga). I secret video jeste ceo crn sa slikom celavca iz originalnog deus ex.
Malo je razocaravajuce da bez obzira na igru i sve izbore na kraju nema apsolutno nikakve veze.

Poslednja izmena:
mislim da bi bilo lepo da sve to staviš u spoiler zbog onih koji još nisu prešli igru :)

Zaista bi bilo lepo :)

Ако мислиш на ове озбиљне игре, знаш и сам. Него сам ја конкретно мислио само на титл који иде доле.

Ni jedna igra nema zvanicno titl na srpskom ili nekom slicnom jeziku... Jedino je S.T.A.L.K.E.R. uradjen od strane nasih ljudi da su kompletan tekst, dijalozi i titlovi na srpskom.

Pa nisam otkrio ni delic price. Kakav je spoiler u pitanju?

da li i vama traje load game po 5 minuta?

Poslednja izmena:
Instaliraj prvi patch i ucitanvanja ce ti trajati mnogo brze.

imas link mozda?

sta znam, malo sam razocaran, kako god igrao, jedino pravo granjanje (ako ga tako mozemo i nazvati) je kada se bira animacija na kraju :s

i meni se malo oni hub nivoi, gradovi, ne svidjaju
bilo bi bas dobro da neki sledeci deo lepo naprave, grad, 2, 3, kao u gta, mozda malo manji, pa lepo i vozis i hodas, sa dosta vise sporednih misija, koje bi mozda olaksavale neke glavne kasnije, ili otkrivale neke manje delove price, sveta...

Stvar u deusu je da ti akcijas po celom svetu, globalne zavere bato. Nije ovo priglupi GTA da glumis kriminalca :)

ne, nego su taj svet mogli da ucini zivim, da postoji oko tebe, da se nesto desava, ovako su ona 2 huba mala i smesna
a i koji ceo svet, kada su samo 2 grada u igri, + jos par nivoa na jos dve tri lokacije...

sta znam, malo sam razocaran, kako god igrao, jedino pravo granjanje (ako ga tako mozemo i nazvati) je kada se bira animacija na kraju :s

i meni se malo oni hub nivoi, gradovi, ne svidjaju
bilo bi bas dobro da neki sledeci deo lepo naprave, grad, 2, 3, kao u gta, mozda malo manji, pa lepo i vozis i hodas, sa dosta vise sporednih misija, koje bi mozda olaksavale neke glavne kasnije, ili otkrivale neke manje delove price, sveta...

Prvi DEUS EX nije imao tu rasprostranjenost o kojoj ti mastas, niti je logicno da njegov naslednik ima... Cela prica Deus Ex-a je bazirana na zaveri neke vrste i tvom otkrivanju iste... Tako da napraviti jos jednu igru u kojoj bi besciljno tumarao bi po meni bilo ubistvo jer je dosta takvih igara na trzistu. I takodje ni u prvom delu nije postojalo neko pravo biranje sem na samom kraju, isto si samo mogoa da biras na koji nacin ces doci do samog kraja, neprimetno ili u rambo fazonu :)

Poslednja izmena:
pa kakve veze ima sta je imao ili nije prvi deo? ali ok...
moje neko misljenje je da je trebalo da dodaju vise

Nazad
Vrh Dno