vampirbg
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.03.2009
- Poena
- 349
evo uputstva... 4-x mi je omiljeni nivo i prelazio sam ga milion puta... sto sam, a sto da pomognem drugima da brze prodju 😀 btw ovo mi je jedina igra gde sam se cimao da uzmem platinum 😀
Kad ce DLC ili drugi deo? 🙁
Ne prestaju spawn... moras da ubijes crnog... prvog duha roknes sa mostica, pa dotrcis do stepenica... kad se pojavi sledeci roknes ga i kad krene da te gadja sidjes za 2-3 stepenika cisto da te prebaci i dokrajcis ga... onda stanes na odmoristu... od crnog vampira ces videti samo oci... ako si na sredini odmorista on ce biti desno... tu gadjaj.. 3-4 strele su dovoljne... oni ce nastaviti da sw spawnuju pa zato budi na oprezu...
drugi nacin je da rushujes oba duha i vampira na dnu (ovo samo ako si melee)... nemoj da ides predaleko posto tu ima i nevidljivi napadac koji se pojavljuje tek kad te napadne... imas jos dva takva nevidljiva na nivuo ali necu da ti kazem gde 😛
treci nacin je da uzmes soul remains (jedno 10ak komada) i da je bacis odmah desno cim dodjes na mostic... vampir je na ivici odmah ispod pocetka mostica... ako pogodis kako da bacis on ce pasti u provaliju i odose svi duhovi...
naravno ova dva Reapera su laka... treci je najtezi 😀
drugi nacin je da rushujes oba duha i vampira na dnu (ovo samo ako si melee)... nemoj da ides predaleko posto tu ima i nevidljivi napadac koji se pojavljuje tek kad te napadne... imas jos dva takva nevidljiva na nivuo ali necu da ti kazem gde 😛
treci nacin je da uzmes soul remains (jedno 10ak komada) i da je bacis odmah desno cim dodjes na mostic... vampir je na ivici odmah ispod pocetka mostica... ako pogodis kako da bacis on ce pasti u provaliju i odose svi duhovi...
naravno ova dva Reapera su laka... treci je najtezi 😀
Kad ce DLC ili drugi deo? 🙁
Poslednja izmena: