Šta je novo?

Demistifikacija korisničkih imena

Pa, na ideju o nadimku sam dosao kao klinac, neki sesti-sedmi razred, i tada sam citao Politikin Zabavnik gde se je tema bila andjelistika, i meni se dopalo Cambiel, sto je ustvari Gabriel, tj. na srpskom Gavrilo. Nema veze sa imenom, vec sa time sto sam rodjen u januaru, a doticni svevisnji lik je zastitnik onih rodjenih u januaru, ali ne samo to:

"...According to Trithemius, the ruler of the zodiacal sign Aquarius, and an angel of the 9th hour. Those born under this sign can pray to Cambiel for special protection and bright blessings. We all pray to this shining one for increased intelligence and also for the courage to think in unconventional ways...Cambiel: the angel of the water man.
For ambition, principles and ideals..."

Ja vam dodjem kao neki paladin koji povecava inteligence aurom ,)
p0z

Od Prodanovic (prezime); prijatelji me zovu Prodan-e; dan=day; dobije se Proday

Mislim da je svima poznato koji lik iz crtane serije ima uzrecicu: eat my shorts :smoke:

Poslednja izmena:
Jos od osnovne skole, zvali mene Kisa. Verujem da potice od Kiza!

A, ono profesionalinski smeker...

Zovem se Mirza. Omiljena grupa mi je Metallica.

Mirza + Metallica = Mirzallica

Prosta matematika :).

U srednjoj gradjevinskoj u Jagodini su nas sa sela u pocetku zvali po imenima sela odakle smo dok nam nisu popamtili imena,pa je tako drug bio Medvedja,ja Lomnica... a kad su nam konacno drugari po odeljenju popamtili imena vise im je bilo zanimljivo da nas zovu ovako nego po imenima tako da sam od Zokija postao Lomnica pa posle jedne carke koja se zavrsila protivnikovom slomljenom sakom to je preslo u Lomnjac tako da mi je ime sela postalo zastitni znak i nickname (ovo city je malo zezanje posto mi selo nije bas neka selendra kako se selo obicno zamislja pa da se nekako izdvoji) a ono Lomnjac koristim za email da preplasim ove spamere! :eyebrows:
I izgleda da uspeva jer mi vise ne stizu spamovi,nazalost samo nasi domaci tako da moram da trpim ipak ove strance koji neznaju zasto sam Lomnjac! :-devil-:
Pozdrav ,)

from warcraft 3

nadimak jos iz perioda dok sam igrao Counter Strike, samo sto je nick vec bio zauzet tako da sam dodao 84 jer sam to godiste :)

Na starom Sezamovom BBS-u vec je bio registrovan korisnik igor i igi te sam ja udario jos jedno g u sredinu i resio problem za sva vremena

Pa, dok sam registrovao hotmail nalog, za to vreme je padala kisa, i sve sto sam probao je bilo zauzeto. Pa onda pogledam levo od sebe, videh, dadoh... :D.

zex od cs klana a ovo xtc zato sto je bio vec zauzet user zex stavio sam xtc....skazijeva pesma extacy

topuz je napisao(la):
Pa, dok sam registrovao hotmail nalog, za to vreme je padala kisa, i sve sto sam probao je bilo zauzeto. Pa onda pogledam levo od sebe, videh, dadoh... :D.

Sjajno, ja sam na sličan način došao do moje bivše Yahoo! adrese: [email protected].

Pogađate: gledam po stolu, probam "amstel" - neće, gledam kroz vrata ka kupatilu, probam "bojler" - neće, pogledam na policu iznad muzičkog stuba, probam "juznivetar" - vidi 'oće :-devil-:

Nik potice iz mesta u kome zivim, i za koje zivim :d
a Zemun je nekako obicno i nije bas za nick, hteo sam da bude z_moon ali kada sam registrovao mail recimo na yahoo bilo je zauzeto, pa sam morao jos malo da ga modifikujem i na kraju dobih z_m00n

kUdtiHaEX je napisao(la):
Da sam do sada lupao reckice svaki put kada je neko pokusao tom ili slicnom logikom da resi zavrzlamu oko mog nicka, mogao sam da nacrtam kineski zid u prirodnoj velicini :d

Doprinos za kineski zid. :D

Verovatno će mi (nam) biti potreban Super Computer za odgonetanje značenja nick-a, ali opet...
kUdtiHaEX... Svi karakteri su različiti, i konkretnom slučaju, uzeti su iz engleskog alfabeta. Ne postoji konzekutivnost. Numerički korespondenti u decimalnom formatu su 11, 21, 4, 20, 9, 8, 1, 5, 24, respektivno. Suma je 103, aritmetička sredina 11,444. Hm, pogrešno skretanje kod Albukerkija... Heksadecimalna forma originalnog stringa je 6B5564746948614558, numeričkog stringa (bez razdvajanja - 1121420981524) je 31313231343230393831353234.
Težište analize postavljam na numeričku formu, zbog odsustva ijednog numeričkog karaktera u originalnom stringu.
Interesantno je ponavljanje dvocifrenih i trocifrenih serija u drugom heksadecimalnom zapisu. Serija 31 ponavlja se 4, 23 3 puta, 32 3 puta, 34 2 puta, 313 ponavlja se 4 puta, 323 3 puta.
Verovatnost da Caps Lock ima određeno značenje je velika. Karakteri U, H, E i X, prevedeni u numerički format i analizovani daju interesantan rezultat. Naime, 21, 8, 5, 24. Suma prva dva i druga dva broja, identična je i iznosi 29. Svaki sledeći zaključak proizilazi iz prethodno navedenog i teorije brojeva.
U ovoj logici jedino nedostaju specijalni i numerički karakteri u originalnom stringu, pa da zaključim da je neki kod generisan po random principu uz poštovanje kriterija sigurnosti.
Naravno, koincidencija je verovatnija od moje analize, ali, analiza latentnog u nick-u ipak je dala interesantne rezultate.
kUdtiHaEX, makar mi (nam) reci, jesam li na pravom putu? Može i na pm. ne interesuje me toliko zašto taj nick, već njegovo značenje.

Poslednja izmena:
Kladim se da je ni zbog chega... (ne iz zelje da saznam). To je nekad davno odvaljeno pa stoji i dan danas?

SOCOM= Special Operations Command, kao klinac sam bio paljevina na specijalce, spec ops wanna be,da ne zaboravim bio sam i kaplar u nasoj unistenoj vojsci dok je to licilo na vojsku, i dok se tamo ostajalo 12 meseci, bilo je pakleno ali preko potrebno, svasta covek nauci. Pa sam pre dosta godina odigrao Metall Gear Solid, i previse se poistovetio sa solid snakeom, jos imam posledice:)
Inache to mu je bilo da kazem i osnovno oruzje (Socom), a to je u stvari Heckler und Koch Mark 23, kalibra 45 ACP, jel pravljen za americke foke (Navy SEAL), koga je kasnije nasledio H&K USP Tactical, obadva imaju nesto duzu cev od same navlake, radi montaze prigusivaca.
Inace niko normalan me ne zove socom, dakle to je moj alter ego.
A avatar (Lord Vader) je proistekao iz hm, velike patnje, recimo da sam bio Dzedaj, ali sad ne zelim vise da budem.
A i negativci su uvek iskreniji, jel kao Paxton Fettel.
Inace sam momak na mestu:)
Da ne zaboravim, slusam i prilichno negativnu muziku, SLIPKNOT...
I gajio sam pre par godina gavrana, i mnogo mi je cool kad vidim vrane/gavrane u igrama... :-devil-: :-devil-:

Poslednja izmena:
Prvi nick: LiquidPlasma - ako ste igrali NFS:High Stakes sigurno cete se setiti te pesme, mnogo je gotivim i dan danas :banana:
Drugi nick: Dorry - Dorian = Dori = Dorry :)

Jednostavno mi je to prezime i nema nikakve veze sa izgedom moje kose niti kvaitetom iste.

ovi koji ne slusaju narodnjake neka pogadjaju tri puta! :eyebrows:

idavik je napisao(la):
Doprinos za kineski zid. :D

Verovatno će mi (nam) biti potreban Super Computer za odgonetanje značenja nick-a, ali opet...
kUdtiHaEX... Svi karakteri su različiti, i konkretnom slučaju, uzeti su iz engleskog alfabeta. Ne postoji konzekutivnost. Numerički korespondenti u decimalnom formatu su 11, 21, 4, 20, 9, 8, 1, 5, 24, respektivno. Suma je 103, aritmetička sredina 11,444. Hm, pogrešno skretanje kod Albukerkija... Heksadecimalna forma originalnog stringa je 6B5564746948614558, numeričkog stringa (bez razdvajanja - 1121420981524) je 31313231343230393831353234.
Težište analize postavljam na numeričku formu, zbog odsustva ijednog numeričkog karaktera u originalnom stringu.
Interesantno je ponavljanje dvocifrenih i trocifrenih serija u drugom heksadecimalnom zapisu. Serija 31 ponavlja se 4, 23 3 puta, 32 3 puta, 34 2 puta, 313 ponavlja se 4 puta, 323 3 puta.
Verovatnost da Caps Lock ima određeno značenje je velika. Karakteri U, H, E i X, prevedeni u numerički format i analizovani daju interesantan rezultat. Naime, 21, 8, 5, 24. Suma prva dva i druga dva broja, identična je i iznosi 29. Svaki sledeći zaključak proizilazi iz prethodno navedenog i teorije brojeva.
U ovoj logici jedino nedostaju specijalni i numerički karakteri u originalnom stringu, pa da zaključim da je neki kod generisan po random principu uz poštovanje kriterija sigurnosti.
Naravno, koincidencija je verovatnija od moje analize, ali, analiza latentnog u nick-u ipak je dala interesantne rezultate.
kUdtiHaEX, makar mi (nam) reci, jesam li na pravom putu? Može i na pm. ne interesuje me toliko zašto taj nick, već njegovo značenje.
NHF brinem se za tebe :-devil-:

Ma neka nam samo kaze na cemu je, hocemo i mi malo! :p :d

Nazad
Vrh Dno