Matthias
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.09.2001
- Poena
- 649
audiofreak je napisao(la):Jel' sam ozbiljno provalio ili to samo kazes da bi se okanuli ljudi daljeg trazenja?
Heh, pazi da ce ti bas i reci istinu. :d
audiofreak je napisao(la):Jel' sam ozbiljno provalio ili to samo kazes da bi se okanuli ljudi daljeg trazenja?
V.I.D.O.V.I.T.I. S.R.G.A: Versatile Intelligent Device Optimized for Violence, Infiltration and Thorough Investigation Synthetic Robotic Gratification AndroidSrga je napisao(la):Nešto mi smrdi da će sad svi da krenu da prevode svoje nickove da zvuče malo "sajber"
A onda će se moderatorima dići kosa na glavi...
Bar onima koji je imaju![]()
Jel tako "Digital Robotic Infiltration and Vigilant Exploration Replicant"-u:d
Raasta je napisao(la):Nick mi nastao kao interna sala...sedeli smo pre 10-tak meseci u kuhinji kod druga,i zdrali...jeli pecenicu(koju smo nazvali Raasta),sir(koji smo nazvali Pudge) i pili Colu(koju smo nazvali Tjabute)...ako se dobro secam,imena smo podelili prema likovima iz DotA-e
Igrali smo je par minuta ranije i tako nastade sve...ja jeo pecenicu u tom trenutku i dobih ime RaastaInace,kasnije smo napravili citavu zaveru i sastavili clanove mafije(doduse,trojica nas je) gde sam ja bio "The Big Bad Boss",i dalje sam
ali to je druga prica
![]()
Vidim da je ovaj napravio malko zbrku kod nekih u ovoj izjavi......Kabala,sefiroti,kerubini......gebulah,gedulah....(magijske formule tipa:ehejeh,itd)......ko se bavio ovim...setice se....nema ovo veze za hriscanstvom nego sa Kabalom(pitajte Madonu,ona se bavi time u poslednje vreme).Poenta drveta zivota je hod po sredisnjoj liniji;koristiti i dobro i zlo u zivotu...sto je sa stanovista Hriscanske vere totalno pogresno jer individua mora da se opredeli u zivotu kome pripada....Metatron je ime vrhovnog arhanđela na desnoj stazi drveta života. Štiti sferu Ketera od svih nepodobnih uticaja... __________________
PretendeP je napisao(la):Sjajno DjoleNS! sada bih ti iskliktao pozitivnu reputaciju da je imamo
P.R.E.T.E.N.D.E.P.: Positronic Robotic Entity Trained for Exploration, Nocturnal Destruction and Efficient Peacekeeping
znaci efficient peacekeeping samo po danu a nocupogodio je prvu i trecu funkciju samo tako
![]()
Ma ok je to lafe.Treba se opredeliti u zivotu i drzati se toga...imas mrak i svetlo,plus i minus,vatru i vodu,DARK force nad LIGHT force@Dark Side
Iz perspektive Hriscanina,mogu samo da kazem da su sve javne i tajne jevrejske religije i cult-ovi posledica izopacenog tumacenja Starog Zaveta(i drugih extra Biblijskih textova),and therefore are completely false(ovo ne pricam napamet,vec sam izucavao iz hobija odnos i poreklo istih ).Da sve sumiram u kratkoj formi: Postoji samo jedan Kralj,and He's coming back .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari