Ati je napisao(la):E, pa ja sam bila zakleti pristalica NVidia-e i tvrdila da nikad necu probati Ati-ja.......A onda se bas to i desilo. Zato sam Ati.
DjoleNS je napisao(la):D.J.O.L.E.N.S.: Digital Juggernaut Optimized for Logical Exploration and Nocturnal Sabotage :smoke:
DjoleNS je napisao(la):W.U.L.F.G.A.R.: Wireless Upgraded Lifeform Fabricated for Galactic Assassination and Repair :eyebrows:
audiofreak je napisao(la):
idavik je napisao(la):''Dialing program for connection to remote system'', hm, ako je anagram, imas pravo. kUdtiHaEX i onako tvrdi da i dalje koristi samo dial-up![]()
metatron je napisao(la):Metatron je ime vrhovnog arhanđela na desnoj stazi drveta života. Štiti sferu Ketera od svih nepodobnih uticaja...
ivanbo2003 je napisao(la):Iz koje extra-Biblijske literature si nasao definiciju Metatrona?
kalky je napisao(la):moram da priznam da sam cak i ja znao sta je i ko je Metatron a ne mogu sebe da smatram vrsnim poznavaocem tematike...jednostavno, opsta kultura, bar ja tako gledam na to...
kUdtiHaEX je napisao(la):@audiofreak: bravo
ivanbo2003 je napisao(la):Cisto me interesovao izvor,nista vise...
ivanbo2003 je napisao(la):Ja ne znam da li pricam spanski...Procitaj sta sam napisao.
Pitao sam za definiciju Metatrona,a to ako spada u opstu kuluru..mis'im stvarno...
Za Metatrona postoje razne "definicije",sve naravno neutemeljene na Svetom Pismu(Kanonu).U Bibliji se pominju samo na par mesta andjeli poimence(trojica:Mihajlo,Gavrilo i Satana(Lucifer)).Ima jos imena u Knjizi Enohovoj(nije Kanonska),ali Metatron ima vise definicija(vidi: http://www.pantheon.org/articles/m/metatron.html ),pa sam zato pitao gde je covek nasao tu koju je stavio kao username.Cisto me interesovao izvor,nista vise...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari