Šta je novo?

Demistifikacija korisničkih imena

Demien-u li nijedan! :p

Ati je napisao(la):
E, pa ja sam bila zakleti pristalica NVidia-e i tvrdila da nikad necu probati Ati-ja.......A onda se bas to i desilo. Zato sam Ati.

Mora da se NVIDIA razočarala... A ATi i dan danas skače od sreće...

moj nick je iz simpsonovih, kada neki psiho pita barta kako se zove, pa on izgovori nesto tipa rodiger, radiger, 'bem li ga

Shakal sam pokupio iz igraone kod vuka...bio neki klan shakali...i ja sednem na jednu stolicu i dolazi radnik i kaze tu sede shakali...posle kad su dosli bilo je: shakali vi sedite ovde...e pa neko vam fali...da, shakal nam fali...i za 8 sati koje sam proveo tamo oni su jedno 6000x puta rekli :too shakale, extra shakale, shakale care, idemo shakale...itd i to mi je bilo stvarno smesno...i posle sam se sam prozvo shakal...

zanimljivo zar ne...:d

:wave:

Moj nick je moj nadaimak koji sam dobio kao klinac(6-7god),to su ne znam ni ja kako izveli iz mog prezimena.Tako me zovu svi u kraju i osecam da njih pola sada da pitam da li znaju kako se zovem trebalo bi im malo da razmisle. Onda su poceli i u srednjoj tako da me zovu posto je par ortaka iz kraja islo samnom u skolu.Sada na fax-u me ipak zovu konacno po imenu. Nastavak je lako zakljuciti-godina rodjenja.

D.J.O.L.E.N.S.: Digital Juggernaut Optimized for Logical Exploration and Nocturnal Sabotage :smoke:

Originalno indijansko ime podseca na mene(onaj deo sedeci) naravno ispred pc-a.

DjoleNS je napisao(la):
D.J.O.L.E.N.S.: Digital Juggernaut Optimized for Logical Exploration and Nocturnal Sabotage :smoke:

:D :d :D

W.U.L.F.G.A.R.: Wireless Upgraded Lifeform Fabricated for Galactic Assassination and Repair :eyebrows:

Koliko me secanje sluzi nikad nisam imao nadimak, barem ne neki koji se zadrzao duze od dan-dva. Cenim da je to zbog toga sto mi je ime vec koliko toliko retko. Dugo sam mislio da je dovoljno ljudima reci Vlatko i da ce se setiti mog imenjaka Stefanovskog ali je ikustvo pokazalo da kad izgovorim ime cujem: -Aaa? -A, Zlatko! -Vlajko? -Vlada? -Vlaja? -Eee? -Ratko? Samo jos da cujem: -Kako bese, 'el Nicifor? i da "kompletiram figuru"...

[email protected] mi se ucinilo ok jer je malo u net maniru

edit:
-potpis iz filma Kako je propao R'N'R (Cavke i Todorovic)

Poslednja izmena:
moj je nezanimljiv,ja htedoh vucko, i bio sam vucko ali se skrsio forum krajem 2001 i nisam mogao da udjem vise i tako otvorih ovaj kao iz skolskog dvorista......

Poslednja izmena:
Iz glupavog Halo-a. Svidelo mi se ime glavnog lika i samo to.
A prethodno sam koristio X-eCuTiOnEr (baš tako), pa me svi pokradoše, i to ajde da su me lepo pokrali nego svi pisali Egzekutor, Xegutor, pa bilo čak i X-ekjushioner, i Execkjushioner, a video sam i Egzekjusner, itd.... ne bih sada da nabrajam. A MChief niti je iko koristio niti je iko znao šta znači. ,)

MadMan ili Hellraiser...kako kad....sve govori o mom karakteru... :-devil-:

Evo i ja razresim zagonetku, BH znaci BioHazard a ne Bosna i Hercegovina. :)

CIVI od IVIC prosto....

DjoleNS je napisao(la):
W.U.L.F.G.A.R.: Wireless Upgraded Lifeform Fabricated for Galactic Assassination and Repair :eyebrows:

Bolje ovako:
...Galactic Assault and Recon

audiofreak je napisao(la):
E a da nije...

kUdtiHaEX = tHE XkUdia kojim slucajem, a?

''Dialing program for connection to remote system'', hm, ako je anagram, imas pravo. kUdtiHaEX i onako tvrdi da i dalje koristi samo dial-up :D

idavik je napisao(la):
''Dialing program for connection to remote system'', hm, ako je anagram, imas pravo. kUdtiHaEX i onako tvrdi da i dalje koristi samo dial-up :D

Pogledaj ima .c fajla na koji sam dao link :-devil-:

Poslednja izmena:
metatron je napisao(la):
Metatron je ime vrhovnog arhanđela na desnoj stazi drveta života. Štiti sferu Ketera od svih nepodobnih uticaja...

Iz koje extra-Biblijske literature si nasao definiciju Metatrona?
Sta i gde je Keter?
Prvi put cujem za Keter,moram da priznam,a inace sam procitao stosta u vezi tematike

BTW,moj "ovcarski" nick dolazi od proste sume imena i prezimena + to mi je i mail adresa na google-u.Nisam hteo da izmisljam "toplu vodu",vec lepo uradio najprostiju stvar...
Uh,zaebo sam se sto sam "odao" mail :-devil-: ,spameri udrite :d

ivanbo2003 je napisao(la):
Iz koje extra-Biblijske literature si nasao definiciju Metatrona?

moram da priznam da sam cak i ja znao sta je i ko je Metatron a ne mogu sebe da smatram vrsnim poznavaocem tematike...jednostavno, opsta kultura, bar ja tako gledam na to...

@audiofreak: bravo

kalky je napisao(la):
moram da priznam da sam cak i ja znao sta je i ko je Metatron a ne mogu sebe da smatram vrsnim poznavaocem tematike...jednostavno, opsta kultura, bar ja tako gledam na to...

Ja ne znam da li pricam spanski...Procitaj sta sam napisao.
Pitao sam za definiciju Metatrona,a to ako spada u opstu kuluru..mis'im stvarno...
Za Metatrona postoje razne "definicije",sve naravno neutemeljene na Svetom Pismu(Kanonu).U Bibliji se pominju samo na par mesta andjeli poimence(trojica:Mihajlo,Gavrilo i Satana(Lucifer)).Ima jos imena u Knjizi Enohovoj(nije Kanonska),ali Metatron ima vise definicija(vidi: http://www.pantheon.org/articles/m/metatron.html ),pa sam zato pitao gde je covek nasao tu koju je stavio kao username.Cisto me interesovao izvor,nista vise...

ivanbo2003 je napisao(la):
Ja ne znam da li pricam spanski...Procitaj sta sam napisao.
Pitao sam za definiciju Metatrona,a to ako spada u opstu kuluru..mis'im stvarno...
Za Metatrona postoje razne "definicije",sve naravno neutemeljene na Svetom Pismu(Kanonu).U Bibliji se pominju samo na par mesta andjeli poimence(trojica:Mihajlo,Gavrilo i Satana(Lucifer)).Ima jos imena u Knjizi Enohovoj(nije Kanonska),ali Metatron ima vise definicija(vidi: http://www.pantheon.org/articles/m/metatron.html ),pa sam zato pitao gde je covek nasao tu koju je stavio kao username.Cisto me interesovao izvor,nista vise...

u jeee...al' smo nadrndani danas...priznaj, k'o ti je srusio sneska? :p
jos mi samo reci da nikada nista u brzini nisi pogresno protumacio/procitao i sve ti je oprosteno ;)

Izgleda da sam bio pospan malo ;).
Anyhow,ja uvek citam tudje postove,a kada zelim nesto "teze" da napisem(ovo je bila laksa verzija,a i veruj mi nista lose nisam mislio da kazem o tebi :)) pogledam bolje u doticni post.
A i ja sam(priznajem) imao nekih ispada,koje bih voleo da nisam ni napisao(u zurbi prvenstveno).Desi se,sta da se radi.
Tema o kojoj je bilo reci je meni izuzetno zanimljiva,zato sam pitao metatrona za izvor info-a.

Pozdrav

ma no problem man :) najbolje da cemo da se svadjamo oko takvih stvari :)

Vrh Dno