Šta je novo?

Demistifikacija korisničkih imena

Znaci cuga, banana i cigareta su dobitna kombinacija! :d

Crni je napisao(la):
NHF = No Hard Feelings :D

btw sto rece Marty, jel radila i neka botanika ili ti se bash bilo toliko dosadno? :d

a da :), BTW - By The Way

Joj... NHF...
BTW... Imam cveća u stanu... Ali ne egzotičnog...
Elem, bilo dosadno popodne... I predveče... Šta ste mislili? Da sam stvarno hteo da dekriptujem nick? :p Jeste mi hobby, ali...

P.S. Hvala na objašnjenju, stvarno sam imao rupu u znanju... :D

Poslednja izmena:
Moj je ocigledan tako da nema potrebe da objasnjavam ;)

idavik je napisao(la):
Doprinos za kineski zid. :D

Verovatno će mi (nam) biti potreban Super Computer za odgonetanje značenja nick-a, ali opet...
kUdtiHaEX... Svi karakteri su različiti, i konkretnom slučaju, uzeti su iz engleskog alfabeta. Ne postoji konzekutivnost. Numerički korespondenti u decimalnom formatu su 11, 21, 4, 20, 9, 8, 1, 5, 24, respektivno. Suma je 103, aritmetička sredina 11,444. Hm, pogrešno skretanje kod Albukerkija... Heksadecimalna forma originalnog stringa je 6B5564746948614558, numeričkog stringa (bez razdvajanja - 1121420981524) je 31313231343230393831353234.
Težište analize postavljam na numeričku formu, zbog odsustva ijednog numeričkog karaktera u originalnom stringu.
Interesantno je ponavljanje dvocifrenih i trocifrenih serija u drugom heksadecimalnom zapisu. Serija 31 ponavlja se 4, 23 3 puta, 32 3 puta, 34 2 puta, 313 ponavlja se 4 puta, 323 3 puta.
Verovatnost da Caps Lock ima određeno značenje je velika. Karakteri U, H, E i X, prevedeni u numerički format i analizovani daju interesantan rezultat. Naime, 21, 8, 5, 24. Suma prva dva i druga dva broja, identična je i iznosi 29. Svaki sledeći zaključak proizilazi iz prethodno navedenog i teorije brojeva.
U ovoj logici jedino nedostaju specijalni i numerički karakteri u originalnom stringu, pa da zaključim da je neki kod generisan po random principu uz poštovanje kriterija sigurnosti.
Naravno, koincidencija je verovatnija od moje analize, ali, analiza latentnog u nick-u ipak je dala interesantne rezultate.
kUdtiHaEX, makar mi (nam) reci, jesam li na pravom putu? Može i na pm. ne interesuje me toliko zašto taj nick, već njegovo značenje.

Totalno pogresno ;-)

Mozda glupo ali "Kud ti na Eks - da pijes/popijes" .....mozda je nick vezan za neko predhodno/davno pijanstvo (slucajno ili namerno)? :)

idavik je napisao(la):
Doprinos za kineski zid. :D

Verovatno će mi (nam) biti potreban Super Computer za odgonetanje značenja nick-a, ali opet...
kUdtiHaEX... Svi karakteri su različiti, i konkretnom slučaju, uzeti su iz engleskog alfabeta. Ne postoji konzekutivnost. Numerički korespondenti u decimalnom formatu su 11, 21, 4, 20, 9, 8, 1, 5, 24, respektivno. Suma je 103, aritmetička sredina 11,444. Hm, pogrešno skretanje kod Albukerkija... Heksadecimalna forma originalnog stringa je 6B5564746948614558, numeričkog stringa (bez razdvajanja - 1121420981524) je 31313231343230393831353234.
Težište analize postavljam na numeričku formu, zbog odsustva ijednog numeričkog karaktera u originalnom stringu.
Interesantno je ponavljanje dvocifrenih i trocifrenih serija u drugom heksadecimalnom zapisu. Serija 31 ponavlja se 4, 23 3 puta, 32 3 puta, 34 2 puta, 313 ponavlja se 4 puta, 323 3 puta.
Verovatnost da Caps Lock ima određeno značenje je velika. Karakteri U, H, E i X, prevedeni u numerički format i analizovani daju interesantan rezultat. Naime, 21, 8, 5, 24. Suma prva dva i druga dva broja, identična je i iznosi 29. Svaki sledeći zaključak proizilazi iz prethodno navedenog i teorije brojeva.
U ovoj logici jedino nedostaju specijalni i numerički karakteri u originalnom stringu, pa da zaključim da je neki kod generisan po random principu uz poštovanje kriterija sigurnosti.
Naravno, koincidencija je verovatnija od moje analize, ali, analiza latentnog u nick-u ipak je dala interesantne rezultate.
kUdtiHaEX, makar mi (nam) reci, jesam li na pravom putu? Može i na pm. ne interesuje me toliko zašto taj nick, već njegovo značenje.

Hmmm... Koliko bespotrebno gubljenje vremena i trošenje moždanih stanica...

Na kraju će verovatno ispasti da taj nick ne znači apsolutno ništa, odnosno da je čovek, kada je pravio nalog, u nedostatku ideje verovatno bez veze lupio prstima par puta po tastaturi... he, he :D

Pazi, ako bi lupio bez veze, onda bi to bilo fhadhklasgdflasdga ili dasuhbfklashfklas, ili pak asdfhkhlh a ne kUdtiHaEX :)

Dorry, ti si taj LiquidPlasma koji je bio citiran u necijim potpisima :D :D

:banana:

Do sada je skrivao identitet... :p

kUdtiHaEX..moze bit anagram ili slicno. Moguce je da mu mise slova oznachava jedno ili da jedno oznachava dva ili vishe a mozda i celu rech. Zato je teshko reshiti.
Moze biti jedno od sledecih:
The kudiax ali ovo ku mi vishe vuche na The Quidax ...quid josh i neshto i znachi..u slengu......funta pishe u rechniku..ali sleng. a ima i veze sa duvanom za zvakanje..:D

Ili The Qudiax... hm...Quad X (moze 10 rimsko) a i od I (aj) ja.. ili Audi QX( chisto sumnjam da postoji taj model..:D)

Najcudnije je to shto slova t, h, e imaju zadrshku po jedno slovo.

S druge strane slovo d moze biti the..a ku oba q ili qu a ovo drugo u moze da se utopi a i ne mora.

Opet kako se lozinke kriju iza onoga shto osoba preferira moguce je da ovo ima veze sa metal muzikom al' opet ne obavezno.

Mozda nisam ni blizu reshenja al sam barem poqshao..:D

Moze i Exit udah q ili kudah, kudha , hudak, dahuk, d uhak , akhud, akduk ..mna shta sve ne moze da bude...ih..zabole me glava od :wall:

b4b=business for business

Sasa_NS je napisao(la):
Na kraju će verovatno ispasti da taj nick ne znači apsolutno ništa, odnosno da je čovek, kada je pravio nalog, u nedostatku ideje verovatno bez veze lupio prstima par puta po tastaturi... he, he :D

Dorry je napisao(la):
Pazi, ako bi lupio bez veze, onda bi to bilo fhadhklasgdflasdga ili dasuhbfklashfklas, ili pak asdfhkhlh a ne kUdtiHaEX

kod mene je bas ta prica, kad sam otvaro nalog na yahoou
sve sto je imalo ikakve dodirne tacke sa mnom bilo je zauzeto, onda sam se iznerviro i lupio po tastaturi, kad on
"OKMIJUN" mitski junak iz sume striborove, pomislih i ostade tako

Kutijo zar im još nisi rekao?
Kad je potražnja već tolika, moraću da otvorim jedan PayPal, pa kad se nakupi dovoljna suma... možda vam čak i kažem :banana:
A odakle znam... rekao mi je neko ko zna, neću da ga imenujem, da ne nastrada.

Izvini kuti, ali istina je :) Neću da im kažem dok se na paypalu ne nakupi par hiljada, pa onda delimo pola - pola. Deal?
Moram da priznam jaka fora!

Alo bre ljudi, pa sta vam je bre... kome seva paja sta oznacava Kutijin nick! :d:d:d

Metatron je ime vrhovnog arhanđela na desnoj stazi drveta života. Štiti sferu Ketera od svih nepodobnih uticaja...

E, moj nick ima dugu istoriju... ma reći ću vam drugi put :d

ja sam trebao da budem bassystem, ali sam se *****o u kucanju pa sam to što sam

a bass, jer sviram bass, system jer mi fali toga u životu, pa bar ovako virtuelno da nadomjestim

Poslednja izmena:
E, pa ja sam bila zakleti pristalica NVidia-e i tvrdila da nikad necu probati Ati-ja.......A onda se bas to i desilo. Zato sam Ati.

Lep ti avatar :)

Moj nick... mislim da sam pisao u prethodnoj temi... u svakom slucaju nema veze sa postenjem :D A ovo "Nick" je valjda jasno...

moj nik je iz vremena pre vise od 10ak godina kada sam ko klinac se potpisivao i radio grafite po vankuveru gde sam ziveo......u pocetku je bilo samo MILL sto je kao deo mog imena Milan. Takodje fazon iz sveta graffita da se doda ONE iza potpisa, tako da sam se potpisivao i MILL i MILL ONE a i MILL ONES, dok nisam dodao Y izmedju i tako ostade, a takodje su me zvali i SERB koje je takodje stajalo na mnogim lokacijama :-devil-: al sta ovde da to koristim ko nik kad smo svi vecinom

Jednostavno - od Nikolić. Još od početaka Bench-a sam tu pa zato i imam ovaj nick.

Cenim da me RazbojNick, nickname, nick79, nick..... i ostali mrze zbog toga :p

Moj nick je baš velika misterija...

NS sam dodao jer "solo" Sasa bilo zauzeto...

Ati je napisao(la):
E, pa ja sam bila zakleti pristalica NVidia-e i tvrdila da nikad necu probati Ati-ja.......A onda se bas to i desilo. Zato sam Ati.

primi moje saucesce :)

Nick je napisao(la):
Jednostavno - od Nikolić. Još od početaka Bench-a sam tu pa zato i imam ovaj nick.

Cenim da me RazbojNick, nickname, nick79, nick..... i ostali mrze zbog toga :p
Da, mrzim(o) te, ne mozes da zamislis koliko. Bodes nam oci :D :D :D

Ortaci me prozvali Jupi nekoliko godina unazad... sećam se da je CS dogurao do beta6 :D. Sve je počelo od tada vrlo iritirajuće i vrlo neizbežne reklame za Yup uloške. Grom i pakao!

Moji su se navikli, onako usput, posle izvesnog broja telefonskih poziva od strane čudaka kojima treba neki Jupi, Jopi, Džupi. Od prostog nadimka u kraju famozno Jupi se proširilo na net, kojekakvu papirologiju kao potpis, firmu u kojoj radim, mesta na kojima dangubim. Neki kažu da oslikava moju ličnost.

Ah da... Pored toga je u upotrebi i Rotkvica. Neki kažu da oslikava moju ličnost :D

Prilozi

• yoopie.jpg
    yoopie.jpg
    22.6 KB · Pregleda: 103
Moj nick... pa zar nije ocigledno :)

Vrh Dno